Vyhledávání
III. sraz CHYTEJ.cz 2006
14.3.2006 | HaD | 49.809 zobrazení | 656 odpovědí
Vážení přátelé, sice je ještě dost času, ale přesto se Vás již dnes ptám:
„Jaký termín letního oficiálního srazu by Vám nejvíce vyhovoval?“
Jedna varianta je začátek června, druhá pak začátek září. Co vy na to? Já osobně se z více důvodů kloním k prvnímu víkendu v září.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 30. srpna 2006 v 11:49 ® HaD reakce na …
-
tož to je dobré nápad
reagovat)
- Středa 30. srpna 2006 v 11:44 ® Robur
-
ještě , pokud mohu, bych připojil výzvu pro J Moravy, už by mohl být BURČÁk
reagovat - Středa 30. srpna 2006 v 11:34 ® HaD
-
TAK SE NÁM TO PŘÁTELÉ BLÍŽÍ… MASÍČKO UŽ JE OBJEDNANÉ, PRASÁTKO A SOUDKY TAKÉ, RYBY SE NASADÍ PŘÍŠTÍ TÝDEN… CHTĚL BYCH VŠEM DOPORUČIT VZÍT SI SEBOU VLASTNÍ SKLO NA PIVKO, POKUD PIJETE KÁVU, TAK I HRNEČEK. PLASŤÁKY SICE BUDOU, ALE NENÍ TO TA SPRÁVNÁ KULTŮRA
reagovatTAKY BYCH RÁD PŘIPOMNĚL, ŽE CELÁ ŘADA Z VÁS MI JEŠTĚ NEPOSLALA ZÁLOHU, TAK JI PROSÍM ZAŠLETE. DÍKY.
- Úterý 29. srpna 2006 v 7:48 ® Shrek reakce na …
-
toulovec: to je správně,na manželku to sveď,ne že nás prokecneš,že jedem na ten žrací víkend,jak jsme probírali v jiném tématu.Pssssst.
reagovat - Úterý 29. srpna 2006 v 7:34 ® toulovec
-
tak jsem toto fooorum jak jste poručili přeposlal manželce a ona mi odpověděla:
no hezký a co já s tím. Vysvětli prosím kolegům, že bych na to školení docela ráda taky nejela, ale…
reagovat - Pondělí 28. srpna 2006 ve 23:00 ® Prutos reakce na …
-
Ivošku, Bandasko naše milovaná. To od tebe není vůbec hezké takhle si dělat z kamarádů srandu. Jak už napsal David, na to že nepřijedeš se neopovažuj ani pomyslet! Tak nedělej fóry a napiš že jedeš. Prosím,prosím.
reagovat
A v případě nouze největší ukaž svojí drahé polovičce toto fórum. To by nám přeci nemohla udělat.. - Pondělí 28. srpna 2006 v 17:28 ® Milky reakce na …
-
Jééééé Toulíku, zase potřebuješ, aby jsme tě přemlouvali? Fórky děláš s vázacím srazem, že to nebudeš organizovat, nyní, že nepojedeš na sraz roku … Tak já začnu! Ivošku, sluníčko, prosíííííím, pojeď. Já ti budu chodit pro
reagovat, já tě budu před spaním kolébat, odhánět ti mochy až usmeš, na Pupácia pošlu za tebe psa a Dědka necháme zabloudit. Pojeď, bez tebe to nebude ono, ryby nebudou brát a vítr bude foukat opááčně.
- Pondělí 28. srpna 2006 v 11:50 ® HaD reakce na …
-
toulovec: na to ani nemysli!!!
reagovat - Pondělí 28. srpna 2006 v 10:39 ® toulovec
-
tak mi manželka oznámila, že v ten termín asi nebude doma, takže má účast je ohrožena :"o(((
reagovat - Čtvrtek 24. srpna 2006 v 17:46 ® CeP reakce na …
-
Jeronymo> hmm.. tak to jedem asi kazdej solo…
reagovat - Čtvrtek 24. srpna 2006 ve 14:30 ® Jeronymo reakce na …
-
CeP…Kamarade,ja jedu vlastnim vozem.To je tutovka!!Myslel sem jestli nekdo nechce jet semnou…
reagovat - Středa 23. srpna 2006 ve 23:24 ® kulin
-
Dědek>Hlavně abys tam NEZAPOMĚL přijet.
reagovat - Středa 23. srpna 2006 v 16:53 ® Dědek
-
Řekl bych, že můžeme s klidem cokoliv zapomenout doma, CeP to bude mít určitě. To je krásné zjištění, mohu žít v klidu. Když někam jedu, hrozně mě nervuje, že zapomenu doma něco důležitého. CeP bude velice výtaný na VŠECH výpravach.
reagovat - Úterý 22. srpna 2006 ve 21:43 ® Padis
-
Bobo náhodou jel kolem
reagovat - Úterý 22. srpna 2006 ve 21:28 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Padis: Kde jsi CePa před upgradem vozu vyblejsk?
reagovat - Úterý 22. srpna 2006 ve 20:55 ® Padis
-
…
reagovat - Úterý 22. srpna 2006 ve 20:35 ® Robur
-
začínám hrát s děckama novou hru: Šel jsem s Cepem na ryby a ten měl s sebou…
reagovat - Úterý 22. srpna 2006 ve 20:00 ® Padis
-
Tak na to koukám ,to si nic pomalu nemusím brát CeP JE DOBŘE VYBAVENEJ
reagovat - Úterý 22. srpna 2006 v 16:58 ® Petas
-
A čím jezdí cep na ryby kamionem??
reagovat - Úterý 22. srpna 2006 v 16:05 ® HaD reakce na …
-
jo, zaslechl jsem něco v tom smyslu…prej jezdí jak cirkusák s pěti maringotkama
reagovat - Úterý 22. srpna 2006 v 16:02 ® pif
-
mě dostal,jak vytáhl obrovské kufr a vybalil z něho tu mašinu na cvičení,TotalGym..nebo jak se to jmenuje-:))))a to nemluvím o tepelnéch kolektorech na ranní hygienu.(4×4metry..2 kusy)
reagovat - Úterý 22. srpna 2006 v 15:48 ® HaD reakce na …
-
toulovec: kecáš!?!?
reagovat)) fakt?
- Úterý 22. srpna 2006 v 15:41 ® toulovec reakce na …
-
no von je děsně mlsnej a 90% jeho rybářský výbavy činí vybavení kuchyně. Ale náhodou ruční šlehač na přípravu šlehačky do kávy jsme docela ocenili, protože uznej, že šlehačka ve spreji do kávy není na rybách to pravé ořechové.
reagovat - Úterý 22. srpna 2006 v 15:36 ® qwerty
-
chudák CeP, to aby si domluvil autobus
reagovat - Úterý 22. srpna 2006 ve 12:47 ® ORIMP
-
CeP:nepojdes cez Žilinu,že by si ma zobral?
reagovatD
- Úterý 22. srpna 2006 v 10:40 ® CeP reakce na …
-
Haaajzle, to není vůbec žádná pravda…a to jsem sebou neměl např dentální nit, spodní díl pyžama, chemický klozet, odpuzovač hlodavců, TV program a spoustu dalších užitečných drobností…
reagovat)
- Úterý 22. srpna 2006 v 8:29 ® toulovec reakce na …
-
ani se ti a té tvé nechuti překládat nedivím
pro nezasvěcené: když se jede na výpravu, přehradu přejedou na loďce i 2 účastníci akce, pouze pro CePa se musí jet na 2× !!!!!!! :o))), ale za to má s sebou naprosto vše, včetně párátek na zuby a noční lampičky k posteli.
reagovat - Úterý 22. srpna 2006 v 0:00 ® CeP
-
Jeronymo> jejda.. no to by slo.
reagovatidealne by mi vyhovovalo kdybych te v Tabore prilozil a pokracoval dal. docela bych se chtel vyhnout prekladani kramu z auta do auta. kdy dopoledne bys mohl vyrazit? rad bych vyrazil zavcasu…
- Pondělí 21. srpna 2006 ve 20:14 ® njesek
-
jedu z Brna sólo,nechce někdo vzít?
reagovat - Pondělí 21. srpna 2006 ve 14:47 ® Robur
-
vše nech doma, vem vábničku a echolot
reagovatDíky. Ježiš, já už se těším.