Vyhledávání
III. sraz CHYTEJ.cz 2006
14.3.2006 | HaD | 49.069 zobrazení | 656 odpovědí
Vážení přátelé, sice je ještě dost času, ale přesto se Vás již dnes ptám:
„Jaký termín letního oficiálního srazu by Vám nejvíce vyhovoval?“
Jedna varianta je začátek června, druhá pak začátek září. Co vy na to? Já osobně se z více důvodů kloním k prvnímu víkendu v září.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 16. března 2006 ve 12:51 ® CeP reakce na …
-
hraji> no a co je za problem.. tak je vezmi sebou, ne??
reagovat - Čtvrtek 16. března 2006 ve 12:32 ® hraji
-
To je ovšem sakra dilema, protože sraz kamarádů z MRKu je 1–3. září, to zas bude nacpané září. Děs.
reagovat - Čtvrtek 16. března 2006 ve 12:11 ® kulin
-
HaD>mám to trochu z ruky,ale nedá se nic dělat,takže dobrý.Budeme to mít rezervovaný jen pro sebe,nebo bude normální provoz?
reagovat - Čtvrtek 16. března 2006 ve 12:07 ® Prutos reakce na …
-
HaD : Pěkné předběžné informace, líbí se mi!
reagovat)
- Čtvrtek 16. března 2006 v 11:41 ® HaD
-
Díky všem za názory, určitě ještě nějaké přibudou, ale o prvním víkendu v září je asi rozhodnuto. Tedy pokud nebudu mít závody v lize. To by se to muselo o týden posunout. Sraz plánuji pro letošní rok v Jestřabicích, a to z mnoha důvodů.
- Sice je to pro některé dál, ale jednou za rok to myslím lze přežít. Zase je to spravedlivější vůči Moravákům a klukům ze Slovenska.
- O naše obžerství se opět postará náš Zdenda, který tam bude uř týden dopředu
- Je to asi 30 km od dálnice, takže dostupnost výborná (z Prahy je tam člověk v pohodě za 2–2,5 hodiny)
- U rybníka je od loňska budova s velkou zastřešenou terasou, takže i v případě nepřízně počasí budeme v pohodě
- V tomto termínu nám do rybníka už nasype majitel duháky a siveny, takže vláčkaři a muškaři budou mít výborné chytání
- V přehradě jsou kapři, sumci, sumci skvrnití, black-bassi, štiky, candáti, jeseteři
- Chytat se bude moci všemi ryb. způsoby, tzn. i feeder, boilies atd. Ryb je fakt hodně, takže si zachytá úplně každý
- Budeme chytat i sumce, kterých je v přehradě ve větších velikostech docela dost
- Kladů má tato lokalita opravdu hodně a lépe v současné době vybrat nelze
Tyto informace jsou zatím velmi předběžné.
reagovat - Čtvrtek 16. března 2006 v 8:18 ® nurse02 reakce na …
-
No a proto bych spachal jeste neco pred.
reagovat - Čtvrtek 16. března 2006 v 8:10 ® Chose
-
No radši září a jel bych zase na Kouty. minule tam bylo celkem příjemně
reagovat - Středa 15. března 2006 ve 23:42 ® Tomucha
-
Koudy ted obejvuje nový jiný nástrahy života tak asi mu na září zarezervujem jendo nebo místa
reagovat)))))
- Středa 15. března 2006 ve 23:29 ® revoke
-
Jen mě sere, že je září až tak daleko
reagovat - Středa 15. března 2006 ve 23:28 ® Milky reakce na …
-
NO počkej, to vypadá, jako by tam mělo jet konzumovat, nedej Bóóóóže, nějaké akoholiclké nápoje!
reagovat - Středa 15. března 2006 ve 22:40 ® Vlček
-
V září jedu taky. To mě zas bude bolet hlava.
reagovat - Středa 15. března 2006 ve 21:28 ® Frk
-
joba/..Frk bych řek ,nebo -frk,bych řekˇ-;)))
reagovat - Středa 15. března 2006 ve 21:20 ® joba
-
Frk bych řek
reagovat - Středa 15. března 2006 ve 20:53 ® Frk
-
joba/ Páč to není špatný nápad. V obou ohledech…;))
reagovat - Středa 15. března 2006 ve 20:43 ® joba
-
mě je celkem jedno jakej to bude měsíc ale možná by byl lepší nějakej dokud se bude moct chytat do půlnoci ne ? Teda vono je to asi jedno páč to už budou zase všichni nalitý
reagovat - Středa 15. března 2006 ve 20:41 ® Frk
-
Alivio/ Vidíš, český človíček je pracovitý, ale …;))) Milo/ Sorry, to není samozdřejmě na tebe
reagovat - Středa 15. března 2006 ve 20:35 ® Shrek reakce na …
-
No jistěěěě,vždyť to auto pořídí někdo jinej,ne?
reagovat)))
- Středa 15. března 2006 ve 20:33 ® Frk
-
Alivio/ Co nenajde, N E M U S Í !
reagovat)))))))
- Středa 15. března 2006 ve 20:31 ® Shrek reakce na …
-
Frk:no to musim,páč tim jeho formanem bych na Orlík nejel
reagovatAle on si práci se služ. autem nenajde,šmejďák jeden........
- Středa 15. března 2006 ve 20:25 ® Frk
-
HaD/ Mimochodem. Kde se to chystá???
reagovat - Středa 15. března 2006 ve 20:22 ® Frk
-
Alivio/ Naložit a neremcat
reagovat)))))
- Středa 15. března 2006 v 18:22 ® Shrek
-
MILO:Člověk se zmíní že bude služ. auto a hnedle by ses ke mě futroval?To je hrozný.Co mám s tebou dělat.
Jinak bych byl určitě rád,kdyby se sraz konal buď na Orlajzu,nebo nějakej ten soukromáček s bohatou obsádkou.Toulovec na to prostě kápnul.
reagovat - Středa 15. března 2006 v 17:46 ® regulus
-
Pokud se mi podaří utrhnout tak rád přijedu, termín je mi jedno i když by to září mohlo být asi lepší, ale to záleží na tom kde to bude.
reagovat - Středa 15. března 2006 v 15:51 ® Koudy reakce na …
-
Robur:Nevím jak ty,pokud jsi někdy studoval VŠ,ale já zatím vše zvládám během zkouškového v červnu a proto nemusím zkoušky dodělávat po prázdninách…a navíc mi z!áří vyhovuje víc i z jiných důvodů!takže ještě jednou hlasuju pro z!áří! ,tentokrát už s malým z! aby se náhodou někdo nepo…
reagovat - Středa 15. března 2006 v 15:13 ® Robur
-
Koudy protože píšeš září s velkým písmenem, tak je stejně neuděláš a zkouška je od slova zkoušet, takže tě to v září nemine, být tebou hlasuji pro listopad
reagovat - Středa 15. března 2006 v 15:07 ® kelt reakce na …
-
Když tak čtu Toulovcův příspěvek proč se to menuje sraz Chytej a ne Chlastej…a žer ???
reagovat))
- Středa 15. března 2006 ve 14:50 ® Koudy
-
Jsem pro Září…v červnu jsou zkoušky
reagovat - Středa 15. března 2006 v 9:00 ® toulovec
-
Já hlasuju za září, neb už bude klid, každej bude vybouřenej z léta, počasí ještě nebude určitě k zahození. Jako lokalitu bych bral pouze nějaký soukromák a plným zázemím. Svazové vody nebrat, popřípadě s majitelem domluvit o 100 kč dražší povolenku, ale nadstandartní zarybnění. Žádný škudlení. Pruty si neberu, už po dvakrát jsem je nepotřeboval, stejně se budu pohybovat jen okolo žrádla a chlastu :o)))) A na to abych si šáhnul na fišli si od někoho na chvíli klacík půjčím :o)))
reagovat - Středa 15. března 2006 v 8:40 ® nurse02
-
Jsem pro dva srazy.At to stoji za to.
reagovat - Středa 15. března 2006 v 0:10 ® Alf
-
Vidím, že tohle si opravdu nesmím nechat ujít
reagovat
K těm termínům…je to ještě dost daleko, ale u mě vede září.