Chytej.cz

III. sraz CHYTEJ.cz 2006 necteno

14.3.2006 | HaD | 49.193 zobrazení | 656 odpovědí

Vážení přátelé, sice je ještě dost času, ale přesto se Vás již dnes ptám:

„Jaký termín letního oficiálního srazu by Vám nejvíce vyhovoval?“

Jedna varianta je začátek června, druhá pak začátek září. Co vy na to? Já osobně se z více důvodů kloním k prvnímu víkendu v září.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 10. září 2006 ve 20:13 ® regulus
regulus

Věc č.1 šedo modrá bunda

reagovat
foto/forum/2006/th-img882.jpg
Neděle 10. září 2006 ve 20:12 ® Prutos reakce na …
Prutos

Kulin: Ty záškodníku! Náhodou jsem v pátek uvláčel 3 (slovy TŘI). Kua chlapi nepite tolik, pak nenapočítáte ani do tří…

reagovat
Neděle 10. září 2006 ve 20:10 ® regulus
regulus

Tak teď ke všem.

Jednak bych rád poděkoval celému realizačnímu týmu, zvláště pak Zdendovi, ta živáňská a to selátko, no naprostej luxus (HaDe sorry, žrádlo je žrádlo). Bylo to celý prostě super.

Jelikož jsem odjížděl jako poslední tak jsem měl možnost zaslechnout rozhovor, v němž se jednalo o spokojenost majitelů s tím, že jsme po sobě všechno uklidili, což by sice mělo být samozřejmé, ale v některých případech tomu tak asi není, takže dobrá vizitka serveru CHYTEJ.CZ.

Dále někteří nesvéprávní jedinci tam něco zapoměli (Robur ta cívka a otvírač tlam se nenašel – pro otvírač tlamy si zajdi k zubaři). Co se ještě našlo je na následujících fotografiích. K vyzvednutí u paní Šlezingrové (doufám, že jsem jí nezk..vil jméno).

reagovat
Neděle 10. září 2006 ve 20:10 ® Prutos reakce na …
Prutos

Alivio: No tak to se teda pleteš! Po nezměrném úsilí jsem si jednoho třicátníčka umučil, vlastně umušil. :-D

reagovat
Neděle 10. září 2006 ve 20:10 ® kulin
kulin

Alivio> Prutos jednoho vymušil a myslim že dva vyvláčel,ale je fakt,že s duhákama to byla slabota.Ještě že tam byly cejni jak hovada,to byl mazec,tolik trofejí se jen tak nepovede :-)) )

reagovat
Neděle 10. září 2006 ve 20:08 ® Prutos
Prutos

Všem co tam byli děkuji, všechny co jet chtěli a nemohli lituji a všem co jet nechtěli dobřě tak! :-)) )

reagovat
foto/forum/2006/th-img881.jpg
Neděle 10. září 2006 ve 20:03 ® njesek

chtěl bych také poděkovat všem,třeba za rady,co a jak pro mě v naznámých věcech,za přijetí(byl jsem na srazu poprvé)a hlavně za srandu se všemi.díky

reagovat
Neděle 10. září 2006 ve 20:02 ® Shrek reakce na …
Shrek

regulus:díkybohu žes Starobrno nechal doma.Byl bych nucen použít to exkluzivní WC co tam bylo.Takhle jsem to vydržel až domů,takže jsem naprosto spokojen.

Prutos: obdivuji Tvou vytrvalost,se kterou ses tam snažil nějakého toho duhoňe vyházet,bohužel se nepovedlo,pokud se nepletu,co?

reagovat
Neděle 10. září 2006 ve 20:00 ® regulus reakce na …
regulus

ALIVIO – to jsem si kvůli tomu měl dovézt bečku Starobrna. Taky jsem ho nijak moc nepil. -:)))))))))

reagovat
Neděle 10. září 2006 v 18:15 ® njesek

joooo,a kde jsou fotky,abych koukl

reagovat
Neděle 10. září 2006 v 18:14 ® njesek reakce na …

určeno pro cepa

reagovat
Neděle 10. září 2006 v 18:13 ® njesek reakce na …

ty bys taky jen chlastal:-))

reagovat
Neděle 10. září 2006 v 17:50 ® Shrek reakce na …
Shrek

ještě teď mám z toho husí kůži........ :-)

reagovat
Neděle 10. září 2006 v 17:48 ® CeP reakce na …
CeP

Kecalka> nazdarek; noo pozdravoval jsem vsechny ktere jsem stihl nez jsem zcepenel… ;-) )) Aliviovi jsem dokonce vymlask hubana ze na to dlouho bude vzpominat.. chtel jsem i frantika, ale branil se moc a houzevnate.. ;-) )

reagovat
Neděle 10. září 2006 v 17:47 ® Shrek reakce na …
Shrek

Kecalka: pozdravoval,ne­boj,aj pusu mi od Tebe předal :-D

reagovat
Neděle 10. září 2006 v 17:42 ® Kecalka reakce na …
Kecalka

cep ahoj doufam ze si vsechny odemne pozdravoval?uz se tesim na foto,tak se dej do cajku a neco jsem hod ahoj

reagovat
Neděle 10. září 2006 v 17:34 ® CeP reakce na …
CeP

Robur> ten privesek si v klidu muzes pripnout na trofejni nastenku. je to souvenir.

reagovat
Neděle 10. září 2006 v 17:33 ® CeP reakce na …
CeP

tak panove.. prave jsem take dorazil dom. teda skorem, ale jako dybych uz byl. cesta nad ocekavani proti patku v absolutni pohodicce. nevite nekdo kdy bude dalsi sraz?? ;-) ))

reagovat
Neděle 10. září 2006 v 17:20 ® Robur
Robur

taky jste zapomněli vrátit ty přívěsky Jestřabice, našel jsem ho až když jsem dával bundu do pračky. Máme je četně vrátit nebo je to souvenir?

a dále se ptám: ZDA NĚKDO NENAŠEL CÍVKU S VLASCEM + OTVÍRAČ TLAM?

reagovat
Neděle 10. září 2006 v 15:50 ® Shrek reakce na …
Shrek

ahoj pane,já taky teď dorazil

reagovat
Neděle 10. září 2006 v 15:44 ® njesek reakce na …

zdááár,už su doma,ale radši bych se vrátil

reagovat
Neděle 10. září 2006 v 15:42 ® Shrek reakce na …
Shrek

Regule Regule,ale v Jestřabicích jsi na Gambrinus nenadával,co?

reagovat
Pátek 8. září 2006 ve 14:47 ® regulus reakce na …
regulus

MK – nemám šajnu, ale Starobrno to asi nebude. Doufám, že to bude něco pitnýho, tzn. nee Holba, Krušovice, Gambrinus a Šariš, vše ostatní je více či méně pitný.

reagovat
Pátek 8. září 2006 ve 12:50 ® Shrek
Shrek

Pánové,vyrážím,měj­te se tu krásně,se zbytkem se vožerem tam. :-) Čuuuuus

reagovat
Pátek 8. září 2006 ve 12:10 ® MiK reakce na …
MiK

regulus> nevíš jeké pívečko se tam bude slopat ?

reagovat
Pátek 8. září 2006 v 11:24 ® regulus
regulus

Tož kluci, jak to tam vypadá??? Po obědě vyrážím, už se na vás vy lumpi těším.

Dědek, potřebuju navigátora -:))))

reagovat
Pátek 8. září 2006 v 10:11 ® MiK
MiK

Teď jsem se díval na Jestřabice ze satelitu a nikde jsem tam HaDa neviděl. HaDíku jsi tam vůbec ? :-))

reagovat
Čtvrtek 7. září 2006 ve 23:58 ® Padis
Padis

už mám také zbaleno ráno vezmu pár drobností/flašku z ledničky atd/a hurá na sraz

reagovat
Čtvrtek 7. září 2006 ve 23:09 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Kua teď jsem dobalil… Uffffff

reagovat
Čtvrtek 7. září 2006 ve 22:50 ® kkarlos
kkarlos

no prave, ze ty jeho slepeny uz jen tak nesunda… :-D ale on urcite nojakou rozbrusovacku bo co v kamionku ma, preci je to nezbytnost moderniho rybare… :-)) )

reagovat