Chytej.cz

Zlomený prut reklamace necteno

12.3.2006 | Yuri | 6.223 zobrazení | 8 odpovědí

Zdravim vsechny, koupil jsem si pres interrnetovýy obchod rbareni.cz winklepicker od Byronu a na 2 vychazce k vode se mi ho bohuzel podle me ne vlastni vinou podarilo zlomit v druhe casti u spoje se spickou…Jak bych mel v tomto pripade s reklamaci postupovat?je nutno vyresit tento problem osobne v prodejne nebo prostrednictvim posty? Prodejna je totiz vzdalena 150 km. za vsechny reakce diky JURY

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 15. března 2006 v 7:29 ® Yuri

jojo to me se to stalo pri nahazovani 8 gr kapky, proutek mel odhozovku 3– 12 gr.

reagovat
Úterý 14. března 2006 v 17:10 ® nurse02
nurse02

Mam zkusenost s raklamaci feederu Shimano. Asi pul roky jsem ho pouzival celkem dost. Pri prevazovani jsem ho potreboval potahnout k sobe a co me nenapadlo. Chytil jsem ho v horni casti a chca si ho pozvednout a pritahnout jsem jen citil v ruce takovy pnuti a jeste mi hlavou proletelo, ze to je nejlepsi mozny zpusob jak ho zlomit. A v tom okamziku uz jsem mel dil navic. Ve firme jsem zalhal, ze k tomu doslo pri nahazovani. Dil byl vymenen za novy.

reagovat
Úterý 14. března 2006 v 16:41 ® Yuri

TO Alf: presne tak mas pravdu, doufam ze budou vstzricni protoze s tim proutkem jsem byl vsehovsudy 2 krat u vody!!!

reagovat
Pondělí 13. března 2006 v 11:30 ® Alf
Alf

Loni jsem zlomin fungl nový feeder v druhém dílu. Přinesl jsem ho domů z prodejny, nedočkavě ho složil a trochu víc za něj vzal …a bylo to. Vrátil jsem se do prodejny, řekl jak se to stalo a že bych bych si rád koupil nový díl, na záruku jsem to uhrát vůbec nezkoušel. Neměli ho skladem a po pár týdnech se ozvali a nový díl mi dali úplně zdarma. Takže myslím, že záleží hodně na přístupu prodejce. Postupoval bych tak, že bych kontaktoval prodejce a domluvil se s nimi. Pokud budou solidní, tak reklamaci bez problémů vyřídí. Pokud ne, tak bych věděl, kde už nikdy nakupovat nebudu.

reagovat
Neděle 12. března 2006 ve 23:31 ® MK reakce na …
MK

Já jsem zlomil feeder v prvnim díle cca 45cm od navijáku dal jsem ho reklamovat a ted mam doma uplně novej:)Reklamoval jsem to osobně protože jsem ho koupil v lokálnim kramu ale reklamace probíhala takto:Prut jsem tam dones dali mi papír že tam ten prut mam a řekli že mi zavolaj.za 19 dní zavolali že tam mam novej prut!Takže si myslim že to tam můžeš poslat protože o tý reklamaci nerozhoduje krám ale dovozce té firmy.

reagovat
Neděle 12. března 2006 ve 23:22 ® Yuri reakce na …

1200 kc na dve vychazky, jinak nevis jak bych me postupovat???

reagovat
Neděle 12. března 2006 ve 23:21 ® Yuri reakce na …

1200 kc na dve vychazky, jinak nevis jak bych me postupovat???

reagovat
Neděle 12. března 2006 ve 23:18 ® Milky
Milky

jen tak pro zejímavost, kolik jsi ušetřil?

reagovat