Vyhledávání
Chytání na Orlíku
12.3.2006 | ČudlařX | 18.399 zobrazení | 46 odpovědí
Zdar! Má tu někdo zkušenosti s lovem na Orlíku?Feeder,plavaná, případně přívlač.Jaké jsou úspěšné nástrahy,návnady,…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 17. srpna 2012 v 16:45 ® osprey reakce na …
-
Bigpista> To je jasný. Jsou revíry, kde jsem kontrolu nikdy v životě (cca za 20 let) neměl. Můžu si tam vlastně dělat, co chci.
reagovat - Čtvrtek 16. srpna 2012 ve 20:29 ® Bigpista reakce na …
-
osprey> Já to nemyslel jako kritiku RS, spíš jde o to, že jich je málo. A pravděpodobnost kontroly jedince není velká. Za dvě sezóny mám jednu kontrolu (na Lipně
reagovat). To je x desítek docházek, kdy mám možnost beztrestně prasit. Aktivní člen RS jistě nasbírá mraky kontrol, ale co je to v poměru k počtu rybářů.
- Čtvrtek 16. srpna 2012 v 19:41 ® osprey reakce na …
-
Bigpista> Četnost kontrol se na Lipně limitně neblíží nule. Já tam jednoho lovce povolenek znám a je jak břitva.
reagovat - Čtvrtek 16. srpna 2012 v 18:00 ® MIG-35 reakce na …
-
Bigpista> No tady včéra i předevčírem RS byla i s PČR. Navíc já mam na RS číslo a nejsem lenivej jim zavolat, když sou vořáchlí a nereagujou na moje upozornění.
reagovat - Čtvrtek 16. srpna 2012 v 17:09 ® Bigpista reakce na …
-
MIG-35> To je k vidění na všech velkejch vodách. Na Lipně si s tím taky borci hlavu nelámou. Četnost kontrol se limitně blíží nule, tak jakejpak stres.
reagovat - Čtvrtek 16. srpna 2012 v 16:51 ® MIG-35
-
Bigpista> No horší sou dementi podobný tomu co sem viděl dneska… 2 bojky a na třetim prutě trápil rybyšku.
reagovatTak sem pozastavil a uh ho smotával, pindík jeden!!
- Čtvrtek 16. srpna 2012 v 16:31 ® Bigpista reakce na …
-
MIG-35> Už i já byl prudit na Orlíku, to už tam fakt chodí každej blbec
reagovat - Čtvrtek 16. srpna 2012 v 16:15 ® MIG-35 reakce na …
-
osprey> Co přilezou.. uh přilezli!!!
reagovatNo stejně chytnou starou bačkoru a aspoň nakrměj ryby.
- Čtvrtek 16. srpna 2012 v 11:33 ® osprey reakce na …
-
MIG-35> Oni stejně přilezou, to máš marný
reagovat - Čtvrtek 16. srpna 2012 v 6:48 ® MIG-35 reakce na …
-
osprey> Tos jim neměl říkat!! Sem se těšil, že to hromadu lidu nenapadne a odradí je další návštěva…
reagovat - Středa 15. srpna 2012 v 19:02 ® kok77 reakce na …
-
Tak,tak to je přesně ten správný pohled na věc
reagovat - Středa 15. srpna 2012 v 15:16 ® osprey reakce na …
-
kok77> Netruchli, co se nechytí v létě, chytí se na podzim, co se nechytí letos, chytí se za rok a ještě to bude větší. Ty ryby nemají kam utéct.
reagovat - Středa 15. srpna 2012 v 8:37 ® kok77
-
Zdravím.Tak jsem se v sobotu vrátil s týdenní výpravy na Orlík-Podolsko.Po týdenním intenzivním vnadění rybyčky nic moc…až ve čtvrtek se spletli nějací kapřící a to v rozmezí 45–56 cm.Takže bída.Zkoušeli jsme i dravce…ale to nás od vody vyhnala fakt dost drsná bouřka…takže nic.Od místních jsem se dozvěděl že to tento rok je slabota… po 14 denním vnadění kukuřicí,řepkou a boilisem se spletlo asi 20 kapříků a to od 56–78 cm.Také mi potvrdili už již zažili lepší roky.Toť asi vše.Uvidíme co nám přinese příští rok.Standa
reagovat - Středa 8. srpna 2012 ve 14:56 ® candatek18
-
Přívlač od 04:00 tak do těch 06:00 přez den možná tak plavaná na Amury
reagovatMožná štika,jinak spíž trhací bojka
Feeder
Cejni,kapra…to spíž u nějakkých křovíchmkteré jsou zatpené ale jinak jen na místech kde si to zakrmíš
nějaký ty místa bych ti mohl poradit
- Úterý 7. srpna 2012 v 15:25 ® jouda.net
-
Na Orlíku nemám zkušenenosti, ale na Lipně ano.
reagovat - Úterý 7. srpna 2012 ve 13:30 ® candatek18 reakce na …
-
Na Orlíku stan ? tak pokavaď máš u sebe peníze na pokutu tak si ho postav
reagovatna Břehových částech ÚN Orlík je zákaz : výňatek z popisu revíru 481 501 VLTAVA 16 – 19, ÚDOLNÍ NÁDRŽ ORLÍK : UPOZORNĚNÍ: Na pozemcích, které jsou součástí vodní nádrže, tedy zejména na jejich břehových částech, je dle pokynů správce pozemků Povodí Vltavy, s. p. zakázáno: provádění jakýchkoli terénních úprav, stanování, kempování, budování pevných přístřešků, rozdělávání ohňů, odhazování odpadků, znečišťování území a vodní plochy. Parkování dopravních prostředků je povoleno pouze na místech vymezených k parkování a řádně vyznačených…Rybářská stráž tě nemůže postihovat za přístřešek,ale většinou se jezdí i s policií,takže to mají při jednom
- Úterý 7. srpna 2012 ve 2:06 ® MIG-35 reakce na …
-
Ondra.> Stan si určo nestav!! To je o pěknou pokutku!! Tolerujou se bivaky a to rybářský a jen, kyž je povolená čtařiadvycítka. Na ohěň zapomeň ouplně!!! A nefrčí nic.. sem tam náhoďák. Třeba candáta sem neviděl od zahájení a to sem tu dost často a mam tu zvědy.
reagovat2 dny šli sumcí, ale teď po těch deštích je to zasejc v pérdeli pane hrábě… Toť Otavská větev a pochybuju, že to na Vltavě bude lepčí.
- Úterý 7. srpna 2012 v 0:34 ® osprey reakce na …
-
hecht> Zdar dlaňookounolovče. Taky už jsem se vrátil.
reagovat - Úterý 7. srpna 2012 v 0:06 ® hecht reakce na …
-
Potvrzuji, právě jsem se vrátil po 5 dnech z hradu, pardon z Orlíku. Voda připomíná čím dál víc špenátovou polévku. Krom cejnů prý nebere nic, byl jsem ale u Chara a ten to tam má víc zmáknuté. Dravce mi rozmluvil, což jsem si i potvrdil. Na kajáčku jsem to sice prubnul, ale výsledkem jeden dlaňový okounek. Abych to neměl pouze jako rekreaci s rodinou, chodil jsem se synkem a strejdou Charem na jím obeznané místo na kapříky. Ryb mraky, ale ta velikost, ta velikost… Násaďáků hafo, jediná grilu obětovaná ryba byl amur. Co se týče stanování, viděl jsem tam nový trend. Doma udělaný plovoucí ponton s plošinou, který se přemísťuje lidskou silou či motory, na noc si na tom udělají stan. Předpokládám, že takhle ani neolatí poplatek v campech.
reagovat - Pondělí 6. srpna 2012 ve 21:56 ® osprey reakce na …
-
Ondra.> Postavit jen tak někde na břehu stan a chytat, to je dost iluze.
Ty pozemky, kde by sis ho mohl postavit, většinou někomu patří (přinejmenším Povodí Vltavy, které není stanování mimo vyhrazená místa moc nakloněno). A na většině míst kolem Orlíku má člověk problém postavit sám sebe, natož stan.
A co frčí? Na Orlíku už to dávno není taková sranda, aby to frčelo. Ale sem tam se něco chytí.
reagovat - Pondělí 6. srpna 2012 ve 21:33 ® Tino reakce na …
-
Ondra.> máš plný mailbox na seznamu. Posílal jsem ti trošku obsáhlejší majl.
reagovat - Pondělí 6. srpna 2012 ve 20:10 @ Ondra. reakce na …
-
Ahoj rybáři, chystáme se s kamarádem na Orlík a nevíme jak je to s ubytováním ?Rádi bychom někde na břehu postavili stan a chytali, jen nevíme jak to chodí?Jaké jsou Vaše zkušenosti – jde jen o to, abychom někde nerozbalili ležení a pak na nás někdo nepříjde a budeme platit pokutu. Co ted frčí?…kapři , sumci , dravci nebo…? Děkuji za odpověď,BO.
reagovat - Středa 15. března 2006 v 11:41 ® CeP reakce na …
-
jojo. tekrat tam zrovny byl bracha kdyz ten vrtulnik spad… to byly nervy. dnes je na tom miste pametni pidiobelisk.
reagovat - Středa 15. března 2006 v 11:39 ® CeP reakce na …
-
Mimopstruhový revír (481 501) Český rybářský svaz – Rada ČRS VLTAVA 16 – 19, ÚDOLNÍ NÁDRŽ ORLÍK Délka: 55.5 km, Rozloha: 2300.0 ha
Na revíru platí mimopstruhové povolenky celorepublikové, celosvazové, územní povolenky všech územních svazů ČRS a místní povolenky pro ú.n. Orlík.
reagovat - Středa 15. března 2006 v 11:26 ® opl reakce na …
-
robur: jo na Orlik plati asi vsechny povolenky. kdyz se podivas na soupis reviru sev. moravy, tak tam je Orlik zahrnuty take
reagovat - Středa 15. března 2006 v 10:59 ® Robur
-
Cepe, někde jsi psal, že na Orlíku platí povolenky ze všech svazů nebo nějak tak. To znamená, že si tam nemusím kupovat hostenku? Byť má papíru jen na Jižní nebo celou Moravu.
reagovat - Středa 15. března 2006 v 10:48 ® Cidas
-
Jo a na Radavě padaj vrtulníky .o)
reagovat - Středa 15. března 2006 v 10:44 ® CeP
-
jasne.. kazdej ma svoje hodnoty a svuj nazor. ja osobne bych treba nevlezl na tu holou plan pod primym sluncem co je na Velkém Víru, jedine pod stromy. ale musim rict ze se cistota v kempu se zavedenim splachovacich zachodu rapidne zlepsila. jasne ze lejno v lese jeste taky najdes, ale rozhodne uz to neni co byvalo. ted uz tam spis najdes treba tohle : c-e-p.net .
reagovat - Středa 15. března 2006 v 9:13 ® Fugas
-
Pokud se pamatuju, tak v obou hospodách záchod je(nesmí si to člověk ale nějak idealizovat
reagovat),u Bohouše bývala venku i kadibouda, možná že v největší sezoně ale nestačí kapacita. Každopádně některý lidi jsou prasata, protože nasráno tam fakt bývá… Jinak myslim že je to kemp jako každej jinej. Máš pravdu, že na ryby je to asi všude jinde lepší. Puňov vypadá moc dobře. Z lodě jsem viděl několik menších kempů(spíš tábořišt)od Zvíkova nahoru. Tam bude určitě klid, ale nevim jak je to s přístupem. Možná bude někdo vědet.Zdar
- Středa 15. března 2006 v 6:25 ® Axamith
-
Pánové díky za názory. Projdu si to a určitě něco vyberu. Děti láká stan nebo chatka. Karavan nemám, tak mám jenom dvě volby. V baráku chrníme celý rok, tak ať je zněna. Nechci trávit dovolenou jenom u vody (navíc jsem 99% muškař), ale chci se podívat i po okolí. A jižní čechy jsou krásné nato, abych neseděl na zadku v kempu.
reagovat