Chytej.cz

Smajlíci na chytej.cz necteno

12.3.2006 | BoBo-Falknow | 6.417 zobrazení | 37 odpovědí

Přišel čas opět pošťouchnout HaDa a po úspěšné likvidaci baneru přijít s něčím dalším. A proto se ptám:

Chybí vám smajlíci? Chtěli by jste je zpět? A proč?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Čtvrtek 10. srpna 2006 v 0:55 ® CeP
CeP

nakonec mne jeste ukecate…

reagovat
Čtvrtek 10. srpna 2006 v 0:33 ® Milky reakce na …
Milky

Programáto webu je zkušený, udělá pro Vás filtr. Je tu už IFF – filtr na příspěvky, v nichž se vyskatují tak odborné výraz, že Toulafcovi běhá mráz po zádech. Nevidím důvod, když si v profilu pak zaškrtnete, že to chcete surové, bez!

reagovat
Středa 9. srpna 2006 v 16:14 ® Axamith reakce na …
Axamith

qwerty : V takovém případě bych se smajlíkama souhlasil !!!

reagovat
Úterý 8. srpna 2006 ve 23:51 ® qwerty

A nešlo by omezit počet smajlíků na příspěvek? Nikdo by aspoň nedělal vánoční stromečky :-)

reagovat
Úterý 8. srpna 2006 ve 22:35 ® kkarlos reakce na …
kkarlos

do tedka jsem toho litoval ze na sraz nejedu, ale ted sem spis rad… :-X

reagovat
Úterý 8. srpna 2006 ve 21:59 ® Shrek reakce na …
Shrek

jo,hold to je úděl smajlíků.Vysvětlíme si to na srazu chytej.cz za chatkou,kdo je jakej :-D

reagovat
Úterý 8. srpna 2006 ve 21:35 ® kkarlos reakce na …
kkarlos

ale ja ti treba budu posilat :-X a ty si budes myslet ze jsem jinej… :-D

reagovat
Úterý 8. srpna 2006 ve 21:14 ® Shrek reakce na …
Shrek

no vidíš a já měl na mobilu smajla :-X jako polibek,tak nevim.....!Ale to je fuk,Tobě hubana stejně posílat nebudu. :-)

reagovat
Úterý 8. srpna 2006 ve 20:40 ® kkarlos
kkarlos

ne, akorat bych udelal prevadeni ''zdrojoveho kodu smajlu jako je :-) na grafickou podobu, to myslim ze by bylo vyhovujici, a pokud si nevite rady se zdrojovym kodem toho, tak vam s tim rad pomuzu… ;-) napriklad :-X neznamena ‚pusa, nebo polibek‘ nebrz mlceni… ;-) ale polibek znamena :-* a nebo KISSED hh :-)) )

reagovat
Úterý 8. srpna 2006 ve 20:27 ® CeP reakce na …
CeP

kkarlos> no v zasade by to nemuselo byt spatne reseni, ale vezmi si priklad ze nekdo napise adresne britkou poznamku a na zlehceni prida smajla. dotycny komu to patrilo ale muze mit smajly zakazany a neuvidi je. tim padem si to muze spatne vysvetlit a hned muze byt zbytecna hadka..

reagovat
Úterý 8. srpna 2006 v 19:44 ® kkarlos
kkarlos

smajliky udelat, ale aby byla moznost si je zakazat… :-)) )

reagovat
Úterý 8. srpna 2006 v 19:32 ® Shrek
Shrek

Ehm,trošku se tu pozapomíná i na starší témata,že?

No tak póójďme hoši,pojďme do smajlů,hej,..­.............­..!!!!

reagovat
Středa 15. března 2006 v 6:19 ® Axamith reakce na …
Axamith

Souhlasím. Taky si to posobě samozřejmě čtu, ale někdy píšu dosti ve spěchu a něco uteče. Já nejsem proti smajlíkům, ale „vánočním stromečkům“ Někdo svoje příspěvky zakládá hlavně na smajlících.

reagovat
Úterý 14. března 2006 v 19:04 ® dudu

Smajlík mě nechybí, editace chybí.

reagovat
Úterý 14. března 2006 v 17:42 ® jake
jake

to Axamith: Já nevím, ale editace zase absolutně nechybí mně. Mám ve zvyku, než něco odešlu, si po sobě alespoń dvakrát přečíst – myslím si, že není nic jednoduššího, než zmáčknu ENTER. Ale smiles mi chybí mooooc :-)

reagovat
Úterý 14. března 2006 v 11:38 ® Shrek reakce na …
Shrek

Regulus:No dvě výhody pro Tebe z toho plynou: 1: „ixko“ je celkem daleko od závorky,takže možnost překlepu je minimální. 2. výhoda : u mě bys s ixkem neuspěl,takže se nemusíš bát :-)) )))

Jinak ty automatický odpovědi jsem měl vypnutý,za celou dobu mi přišli 2×,tak nevim co s tim je.Ale zkusil jsem to zapnout a vypnout,tak uvidíme.

reagovat
Úterý 14. března 2006 v 11:35 ® Shrek reakce na …
Shrek
reagovat
Úterý 14. března 2006 v 6:14 ® Axamith
Axamith

Smajlíkem se dá vyjádřit ironie, humor nálada. . . Ale vzpomeňte, co se našlo lidí, kteří svůj příspěvek narvali plný smajlíků, že to tu bylo jak na vánočním stromečku. Samotný text pro barevnost ani nebylo vidět. Teď si myslím, že chytej.cz se posunul na úroveň opravdu seriózního webu a mohlo by to tak zůstat. ( myslím tu serióznost )Já osobně postrádám možnost editovat svůj příspěvek. Kolikrát něco napíšu a pak se podívám, že jsem udělal chybu, překlep apod. Rád bych to opravil, jak je možné na některých fórech, ale bohužel to nejde a nezbývá mi se jen stydět a doufat, že si toho moc lidí nevšimne.

reagovat
Úterý 14. března 2006 ve 3:43 ® regulus reakce na …
regulus

No jo, Alivio, jenže když já byl mladej na ty polibky, tak se ještě nechatovalo.

No teď mě to dobrnlo, to abych si dával bacha ještě na překlepy, už aby tam byly ty animovaný, spletu závorku s iksem a pokud to nepošlu některý ze tří rybářek co se tady sem tam mihnou, tak bych ve finále mohl být za buznu.

Jo a vypni si v profilu současný odeslání osobky, když odpovíš v diskuzi, ať nemusím odpovídat dvakrát. :-) Kurňa teď sem tam to X napsal, ještě, že jsem si toho všiml .....

reagovat
Pondělí 13. března 2006 ve 21:27 ® Shrek reakce na …
Shrek

Regule,Regule,za mých mladých xchatových let bylo :-X významem pro polibek,ale to se nás netýká,takže to si pamatovat nemusíš. :-)) )

reagovat
Pondělí 13. března 2006 v 17:20 ® regulus reakce na …
regulus

revoke, HaD – Výborně vymyšlený

fikus – netuším co s tímto " ;-) :-) :-X " vyjadřuješ a ani se to nechci na starý kolena učit nebo si dokonce pamatovat, ikonka je mi jasná, proto jsu pro smajlíky

reagovat
Pondělí 13. března 2006 v 16:35 ® HaD reakce na …
HaD

revoke: ano, ty máš vždy geniální nápady – když si to uživatel povolí, smajlíci se mu převedou na obrázek. SOUHLAS! Nebo naopak, kdo si je zakáže, tomu se zobrazí v textové podobě. Je asi více lidí, kteří je rádi uvidí a ti, kteří je nemají rádi, si je zakáží.

reagovat
Pondělí 13. března 2006 v 16:27 ® revoke reakce na …
revoke

Ano, vystihl si to přesně a stejně to chápu i já. Nicméně zájem o smajlíky asi je, takže časem přibude možnost si povolit (v osobním menu) překlad určitých smajlíků na ikony.

reagovat
Pondělí 13. března 2006 v 10:09 ® fikus
fikus

smajlíci mi nechybí, dají se klidně napsat jinak ;-) :-) :-X myslím, že na vyjádření pocitu a myšlenky to bohatě stačí. Respektuji, že každý máme na to jiný názor. Mým názorem je, že to tu bude vypadat jako na pouti u kolotočů. Samé barevné pozlátko. Raději uvítám text přispěvatele. Mnohem více vypoví o jeho osobě. Bez urážky, myslím to vážně.

reagovat
Pondělí 13. března 2006 v 10:00 ® tucnak11
tucnak11

Smajsel mi chibi.

reagovat
Neděle 12. března 2006 ve 23:25 ® Bass
Bass

já bych byl taky pro, aby se na chytej zase vrátili. Dá se nima vyjádřit význam věty ( aspoň teda většinou ), nebo přinejmenšim zdůraznit jak pisatel svůj příspěvek myslel a to neni na škodu.

reagovat
Neděle 12. března 2006 ve 23:20 ® MK reakce na …
MK

Chci smajlíky!!!Please!

reagovat
Neděle 12. března 2006 ve 23:05 ® Tomucha
Tomucha

se smajlíkam to bude barevný a nepřehledný každej je sem bude sázet..nechal bych to tak

reagovat
Neděle 12. března 2006 ve 22:56 ® kulin
kulin

Taky bych chtěl sajmlíky.

reagovat
Neděle 12. března 2006 ve 22:37 ® TomasA

Také mne vcelku mrzí, že už zde nejsou a tím se také přimlouvám za jejich vrácení.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1