Vyhledávání
Smajlíci na chytej.cz
12.3.2006 | BoBo-Falknow | 6.417 zobrazení | 37 odpovědí
Přišel čas opět pošťouchnout HaDa a po úspěšné likvidaci baneru přijít s něčím dalším. A proto se ptám:
Chybí vám smajlíci? Chtěli by jste je zpět? A proč?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 10. srpna 2006 v 0:55 ® CeP
-
nakonec mne jeste ukecate…
reagovat - Čtvrtek 10. srpna 2006 v 0:33 ® Milky reakce na …
-
Programáto webu je zkušený, udělá pro Vás filtr. Je tu už IFF – filtr na příspěvky, v nichž se vyskatují tak odborné výraz, že Toulafcovi běhá mráz po zádech. Nevidím důvod, když si v profilu pak zaškrtnete, že to chcete surové, bez!
reagovat - Středa 9. srpna 2006 v 16:14 ® Axamith reakce na …
-
qwerty : V takovém případě bych se smajlíkama souhlasil !!!
reagovat - Úterý 8. srpna 2006 ve 23:51 ® qwerty
-
A nešlo by omezit počet smajlíků na příspěvek? Nikdo by aspoň nedělal vánoční stromečky
reagovat - Úterý 8. srpna 2006 ve 22:35 ® kkarlos reakce na …
-
do tedka jsem toho litoval ze na sraz nejedu, ale ted sem spis rad… :-X
reagovat - Úterý 8. srpna 2006 ve 21:59 ® Shrek reakce na …
-
jo,hold to je úděl smajlíků.Vysvětlíme si to na srazu chytej.cz za chatkou,kdo je jakej
reagovat - Úterý 8. srpna 2006 ve 21:35 ® kkarlos reakce na …
-
ale ja ti treba budu posilat :-X a ty si budes myslet ze jsem jinej…
reagovat - Úterý 8. srpna 2006 ve 21:14 ® Shrek reakce na …
-
no vidíš a já měl na mobilu smajla :-X jako polibek,tak nevim.....!Ale to je fuk,Tobě hubana stejně posílat nebudu.
reagovat - Úterý 8. srpna 2006 ve 20:40 ® kkarlos
-
ne, akorat bych udelal prevadeni ''zdrojoveho kodu smajlu jako je
reagovatna grafickou podobu, to myslim ze by bylo vyhovujici, a pokud si nevite rady se zdrojovym kodem toho, tak vam s tim rad pomuzu…
napriklad :-X neznamena ‚pusa, nebo polibek‘ nebrz mlceni…
ale polibek znamena :-* a nebo KISSED hh
)
- Úterý 8. srpna 2006 ve 20:27 ® CeP reakce na …
-
kkarlos> no v zasade by to nemuselo byt spatne reseni, ale vezmi si priklad ze nekdo napise adresne britkou poznamku a na zlehceni prida smajla. dotycny komu to patrilo ale muze mit smajly zakazany a neuvidi je. tim padem si to muze spatne vysvetlit a hned muze byt zbytecna hadka..
reagovat - Úterý 8. srpna 2006 v 19:44 ® kkarlos
-
smajliky udelat, ale aby byla moznost si je zakazat…
reagovat)
- Úterý 8. srpna 2006 v 19:32 ® Shrek
-
Ehm,trošku se tu pozapomíná i na starší témata,že?
No tak póójďme hoši,pojďme do smajlů,hej,.................!!!!
reagovat - Středa 15. března 2006 v 6:19 ® Axamith reakce na …
-
Souhlasím. Taky si to posobě samozřejmě čtu, ale někdy píšu dosti ve spěchu a něco uteče. Já nejsem proti smajlíkům, ale „vánočním stromečkům“ Někdo svoje příspěvky zakládá hlavně na smajlících.
reagovat - Úterý 14. března 2006 v 19:04 ® dudu
-
Smajlík mě nechybí, editace chybí.
reagovat - Úterý 14. března 2006 v 17:42 ® jake
-
to Axamith: Já nevím, ale editace zase absolutně nechybí mně. Mám ve zvyku, než něco odešlu, si po sobě alespoń dvakrát přečíst – myslím si, že není nic jednoduššího, než zmáčknu ENTER. Ale smiles mi chybí mooooc
reagovat - Úterý 14. března 2006 v 11:38 ® Shrek reakce na …
-
Regulus:No dvě výhody pro Tebe z toho plynou: 1: „ixko“ je celkem daleko od závorky,takže možnost překlepu je minimální. 2. výhoda : u mě bys s ixkem neuspěl,takže se nemusíš bát
)))
Jinak ty automatický odpovědi jsem měl vypnutý,za celou dobu mi přišli 2×,tak nevim co s tim je.Ale zkusil jsem to zapnout a vypnout,tak uvidíme.
reagovat - Úterý 14. března 2006 v 11:35 ® Shrek reakce na …
- reagovat
- Úterý 14. března 2006 v 6:14 ® Axamith
-
Smajlíkem se dá vyjádřit ironie, humor nálada. . . Ale vzpomeňte, co se našlo lidí, kteří svůj příspěvek narvali plný smajlíků, že to tu bylo jak na vánočním stromečku. Samotný text pro barevnost ani nebylo vidět. Teď si myslím, že chytej.cz se posunul na úroveň opravdu seriózního webu a mohlo by to tak zůstat. ( myslím tu serióznost )Já osobně postrádám možnost editovat svůj příspěvek. Kolikrát něco napíšu a pak se podívám, že jsem udělal chybu, překlep apod. Rád bych to opravil, jak je možné na některých fórech, ale bohužel to nejde a nezbývá mi se jen stydět a doufat, že si toho moc lidí nevšimne.
reagovat - Úterý 14. března 2006 ve 3:43 ® regulus reakce na …
-
No jo, Alivio, jenže když já byl mladej na ty polibky, tak se ještě nechatovalo.
No teď mě to dobrnlo, to abych si dával bacha ještě na překlepy, už aby tam byly ty animovaný, spletu závorku s iksem a pokud to nepošlu některý ze tří rybářek co se tady sem tam mihnou, tak bych ve finále mohl být za buznu.
Jo a vypni si v profilu současný odeslání osobky, když odpovíš v diskuzi, ať nemusím odpovídat dvakrát.
reagovatKurňa teď sem tam to X napsal, ještě, že jsem si toho všiml .....
- Pondělí 13. března 2006 ve 21:27 ® Shrek reakce na …
-
Regule,Regule,za mých mladých xchatových let bylo :-X významem pro polibek,ale to se nás netýká,takže to si pamatovat nemusíš.
reagovat)
- Pondělí 13. března 2006 v 17:20 ® regulus reakce na …
-
revoke, HaD – Výborně vymyšlený
fikus – netuším co s tímto "
reagovat:-X " vyjadřuješ a ani se to nechci na starý kolena učit nebo si dokonce pamatovat, ikonka je mi jasná, proto jsu pro smajlíky
- Pondělí 13. března 2006 v 16:35 ® HaD reakce na …
-
revoke: ano, ty máš vždy geniální nápady – když si to uživatel povolí, smajlíci se mu převedou na obrázek. SOUHLAS! Nebo naopak, kdo si je zakáže, tomu se zobrazí v textové podobě. Je asi více lidí, kteří je rádi uvidí a ti, kteří je nemají rádi, si je zakáží.
reagovat - Pondělí 13. března 2006 v 16:27 ® revoke reakce na …
-
Ano, vystihl si to přesně a stejně to chápu i já. Nicméně zájem o smajlíky asi je, takže časem přibude možnost si povolit (v osobním menu) překlad určitých smajlíků na ikony.
reagovat - Pondělí 13. března 2006 v 10:09 ® fikus
-
smajlíci mi nechybí, dají se klidně napsat jinak
reagovat:-X myslím, že na vyjádření pocitu a myšlenky to bohatě stačí. Respektuji, že každý máme na to jiný názor. Mým názorem je, že to tu bude vypadat jako na pouti u kolotočů. Samé barevné pozlátko. Raději uvítám text přispěvatele. Mnohem více vypoví o jeho osobě. Bez urážky, myslím to vážně.
- Pondělí 13. března 2006 v 10:00 ® tucnak11
-
Smajsel mi chibi.
reagovat - Neděle 12. března 2006 ve 23:25 ® Bass
-
já bych byl taky pro, aby se na chytej zase vrátili. Dá se nima vyjádřit význam věty ( aspoň teda většinou ), nebo přinejmenšim zdůraznit jak pisatel svůj příspěvek myslel a to neni na škodu.
reagovat - Neděle 12. března 2006 ve 23:20 ® MK reakce na …
-
Chci smajlíky!!!Please!
reagovat - Neděle 12. března 2006 ve 23:05 ® Tomucha
-
se smajlíkam to bude barevný a nepřehledný každej je sem bude sázet..nechal bych to tak
reagovat - Neděle 12. března 2006 ve 22:56 ® kulin
-
Taky bych chtěl sajmlíky.
reagovat - Neděle 12. března 2006 ve 22:37 ® TomasA
-
Také mne vcelku mrzí, že už zde nejsou a tím se také přimlouvám za jejich vrácení.
reagovat