Vyhledávání
Kuriozity na rybách
12.3.2006 | breca | 1.891 zobrazení | 8 odpovědí
Z počasí nám trochu hrabe, tak pojďme přihodit pár historek z toho, co nás u vody potkalo veselého.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 12. března 2006 ve 13:30 ® regulus reakce na …
-
To bude asi těma třicetistupňovejma horkama
reagovat - Neděle 12. března 2006 ve 13:25 ® Prutos reakce na …
-
Robur: To taky, ale hlavně si myslim že podobných témat tu už bylo povícero.
reagovat - Neděle 12. března 2006 ve 13:19 ® Robur
-
Prutos, kuriozní?
reagovat - Neděle 12. března 2006 ve 12:50 ® Prutos reakce na …
-
Robur: Myslíš že jen duplicitní?
reagovat)
- Neděle 12. března 2006 ve 12:48 ® Robur
-
obávám se, že je to duplicitní téma
reagovat - Neděle 12. března 2006 ve 12:48 ® skwor
-
Já jsem jednou koncem srpna v 6 ráno (dost ledová voda) skákal do vody pro prut, který mi tam stáhnul asi 30cm kapřík..... Domů jsem to měl 2 km
reagovat - Neděle 12. března 2006 ve 12:47 ® braska
-
Mám též špatnou zkušenost s olovem. Malá říčka Klabavka,mám nahozeno pár metrů od břehu a když se ve stejném místě zachytilo olovo potřetí,tak mě vzal takový nerv,že jsem to rval jak kdybych tahal vagon. Pak to bylo jak ve zpomaleném filmu a já to tak viděl. Pomalu se najednou rozestoupila voda,objevila se moje zátěž a už jsem věděl,že míří přímo do zubů, rána jak z děla,najednou jsem seděl na prdce a určitě byl na mne zajímavý pohled.Ještě po měsíci to bylo cítit.
reagovat - Neděle 12. března 2006 ve 12:36 ® breca
-
Jednou začnu, je to tak pět let zpátky, synovi bylo tak 12, 13 roků. Při nahazování to pověsil před sebe na strom a nešlo mu to vyprostit. Nakonec jsem to šel zkusit ját, nedařilo, větev pružila a tak jsem se snažil to utrhnout. Když jsem řádně zabral, tak celá montáž povolila a 20 g olovo mě trefilo přesně na levé obočí. Rána jako z děla, hvězdičky mi běhaly okolo hlavy, krve jako z vola a vedle poskakoval a výskal můj chlapeček se slovy: Tys to neutrhl, mám to všechno… To, že já jsem ještě asi čtvrt hodiny zastavoval krev a poté chodil více než týden s monoklem mu bylo úplně jedno. ):o))
reagovat