Vyhledávání
Sumec na vláčku
11.3.2006 | regulus | 170.330 zobrazení | 1.406 odpovědí
Vzhledm k tomu, že nám všem už z této zimy hrabe, nabízím nové diskuzní téma: jak na to aby rybář chytit sumce na vláčku. Věřím, že nejen já ale i ostatní se rádi poučí. Velmi se těším na vaše názory a hlavně návody. -:)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 2. března 2007 ve 20:10 ® Tomino reakce na …
-
Jiris: Tak jo, něco vymyslím, ale asi to bude až zítra. Doufám že to vydržíš
reagovat - Pátek 2. března 2007 ve 20:10 ® MadMack reakce na …
- reagovat
- Pátek 2. března 2007 ve 20:08 ® MadMack reakce na …
-
Jiris – tak jsem to aplikoval a posílám fotku. Ještě je možnost to píchnout do ocásku vodorovně, když ocásek kmitá ze strany na stranu tak to víc rachotí, ale nemusí to uvnitř držet. Tomino – já je nekoupil, ale odhaduju, že to byl kámoš, to je šílenec, že když je nedostatkové zboží na pultě bere všechno.
reagovat - Pátek 2. března 2007 ve 20:04 ® jiris
-
regulus – neznas mista, namaluje jelcum na Svitave tečky
reagovatTomino – stačil by nakres.
- Pátek 2. března 2007 v 19:52 ® regulus reakce na …
-
JIRIS – zubač taky, ale ty hlavatky, to je na JM nedostupný
reagovat - Pátek 2. března 2007 v 19:44 ® Tomino reakce na …
-
Jiris: Fotka zabudování chrastítka nebude, protože už žádný nemám
reagovatDnes jsem si je objednával. Je zajímavý že v r. potřebách v Holicích je dnes nějaký rybář všechny vykoupil
Jedině snad MadMack by mohl mít fotku.
- Pátek 2. března 2007 v 19:33 ® jiris
-
regulus – co hlavatky, ale ten podzimni zubac
reagovat, nahlas zavidim. Tomino – byla by fotka detailu toho kopyta a zabudovani te hrkaci potvory prosim.
- Pátek 2. března 2007 v 19:20 ® regulus reakce na …
-
peter119 – co sumci, ale ty nádherný hlavatky, tiše závidím …
reagovat - Pátek 2. března 2007 v 18:58 ® Tomino reakce na …
-
To byl první sumík loňské sezony. Doufám, že je stále na živu.
reagovat - Pátek 2. března 2007 v 18:39 ® Tomino reakce na …
-
peter119: Ty vaše stránky jsem už viděl a musím říct, že jsem byl mile překvapen. Fakt pěkný
reagovat - Pátek 2. března 2007 v 15:57 ® peter119 reakce na …
-
Tomino: Fotky sumcov na prívlač pozri na www.klubprivlace.dvebe.sk
reagovat - Pátek 2. března 2007 ve 13:02 ® jiris
-
Prutos – fotku jsem jen preletel, ted to vidim
reagovat - Pátek 2. března 2007 v 0:21 ® Prutos reakce na …
-
Jirisu, tipuju 7 SSR SD
Alf: Rěkni že jo
reagovat - Pátek 2. března 2007 v 0:03 ® jiris
-
Alf – pěkný, na co přišel? Z B?
reagovat - Čtvrtek 1. března 2007 ve 23:55 ® Alf reakce na …
-
Asi můj největší adrenalinový zážitek z ryb. Skoro 4 hodinová zdolávačka na 018 vlasec a 25g prut.
reagovat - Čtvrtek 1. března 2007 ve 23:32 ® Tomino reakce na …
-
Tak to je dobrý. Už jsem se bál, že Labe v Přelouči to má sečtený. Vážně uvažuju, že to tam letos prubnu. Ale čistě sportovně!! Docela rád bych viděl na těchto stránkách nějaký fotky sumíku odkudkoliv. Nemusí to být žádné +150ky
reagovatAspoň něco, když do 16.6. to je docela daleko.
- Čtvrtek 1. března 2007 ve 23:15 ® Alf reakce na …
-
Tak to jsem si ještě ani nevšiml. Loni jsem tam měl drobný konflikt se staříkem, co tam má tu zarostlou zahrádku s kurníkem a pár zdivočelýma slepicema. Nelíbilo se mu, že jsem prošel okolo. Fungovali mi tam velké twistry a hlubokopotápivé woblery a jak píšeš, tak nejlíp házet to přímo pod výtok z elektrárny.
reagovat - Čtvrtek 1. března 2007 ve 22:53 ® Alf reakce na …
-
Já zkoušel od Trapera takovou pastu a pak nějaké noname dipy s rozprašovačem. Efekt byl většinou jen ten, že jsem to cítil z rukou 2 dny. O ultrabite jsem také četl, že obsahují látky, které přímo vyvolávají žravost
reagovatale neměl jsem je možnost vyzkoušet…no alespoň je inspirace na sezónu.
- Čtvrtek 1. března 2007 ve 22:43 ® MadMack reakce na …
-
Tak my jsme většinou jezdili ve 3–5 lidech a na místě už třeba byli 3 na kaprech. Ale zažil jsem situaci kdy jsem tam byl i sám na celým jezu. ale odhaduju, že každý den tam určitě někdo byl a bylo to ke konci léta znát, že ryby jsou dost proškolený z nástrah. ale metrovýho sumika sem chytil až 13. září za zvýšenýho stavu vody. To jsem se málem při brodění utopil
reagovat - Čtvrtek 1. března 2007 ve 22:38 ® MadMack reakce na …
-
Alfe, letos si v Přelouči už pod jezem nezachytáme, v řádu dali hranici 50 m od tělesa jezu. Z pozemku elektrárny nás hnali jak nadmutý kozy, takže jsem většinou chytali taky z ostrůvků nebo jsem stáli proti vratům a házeli to pod ně nebo do proudu co šel z elektrárny. Jinak s dipováním násrah moc zkušeností nemám. Jednou jsem chytil candáta na twistera co byl namočený v smradlavým Ultrabitu, ale jinak nic. sumce jsme tahali na štíhlý plandavky Spoon (de facto lehký piker)
reagovat - Čtvrtek 1. března 2007 ve 22:31 ® Tomino reakce na …
-
MadMacku myslel jsem nájezdy masařu a že tam bylo asi víc lidí než je zdrávo. Nebo to tam bylo v pohodě?
reagovat - Čtvrtek 1. března 2007 ve 22:30 ® MadMack reakce na …
-
Když pojedeš od Hradce tak přes Holice stále po hlavní a až přejedeš hasičskou stanici po levé straně, bude se hlavní stáčet doprava a za zatáčkou je křižovatka. Tady doleva a přes koleje. po cca 300m je po pravé straně ukazatel doleva k podniku PENTA takže odbočíš a na další křižovatce doprava a po 150m je to po pravé straně suterénu rodinného domu. Je to ulice Revoluční
reagovat - Čtvrtek 1. března 2007 ve 22:27 ® Tomino reakce na …
-
Alfe: I já jsem si koupil posilovač na nástrahy od f. ULTRABITE četl jsem o něm samé pěkné věci (viz. kajman), ale ještě sem ho nepoužil, nevím jestli se tomu dá věřit
reagovatJinak ostatní dipi jsou na bázi pachu ryb. Gumy jsou dost cítit chemií, takže se s dipem asi nic nezkazí.(pokud nepoužíváte power bait)
- Čtvrtek 1. března 2007 ve 22:21 ® MadMack reakce na …
-
Tam bralo všechno, žádný velký kusy, ale pořád. kluci s krmítkama tahali kapry, cejny, líny, na vláčení šli okouni, candáti, štiky a sumci. Po proudu dolů je pár zajímavých dolíků ve dně. ale je tam kamenitý dno takže obrovský ztráty
reagovat - Čtvrtek 1. března 2007 ve 22:16 ® Tomino reakce na …
-
Pojedu od Hradce. Není to Praha tak to snad najdu. Stačí když mi napíšeš ulici. Nejdřív panu Jedličkovi brnknu a nějak se určo domluvíme
reagovat - Čtvrtek 1. března 2007 ve 22:11 ® Alf reakce na …
-
Díky, v Brně se po nich podívám a vyzkoušim je. V Přelouči se občas zastavím, vytáhl jsme tam pár slušných candátů a nějakou tu štičku, ale sumíka žádného. S tím trháním máš pravdu. Pod tou elektrárnou myslíš jako že se už může chytat z toho pozemku? Vím, že tam strhnuli plot, ale byla tam cedule „vstup zakázán“. Já tam většinou zabrodil na ten úzký ostrůvek. Jaké máte ZKUŠENOSTI S DIPOVÁNÍM NÁSTRAH na sumce? Já jsem na „navoněné“ nástrahy žádné větší úspěchy nezaznamenal.
reagovat - Čtvrtek 1. března 2007 ve 22:10 ® MadMack reakce na …
-
konkrétně tyhle mají 2,5 cm ale i je nacpu do ocásku 7 cm kopyta. teď jsou připravený do Norska. Jinak ta prodejna v Holicích je trochu bokem, tak ti popíšu lehce cestu. ještě odkud pojedeš?
reagovat - Čtvrtek 1. března 2007 ve 22:09 ® Tomino
-
MadMacku: O Labi v Přelouči jsem četl. Určitě fantastická voda. Ale asi se to zbytečně profláklo díky článkum jednoho pána v českym rybářovi. Četlo je určitě několik tisíc rybářu, kteří jsou schopní všeho. Myslím že už loni to tam musel být pěkný masakr. Nebo se mýlím?
reagovat - Čtvrtek 1. března 2007 ve 21:55 ® Tomino
-
Tak to jsou přesně oni možná trochu větší, ale to vubec nevadí. Mám sto chutí tam vyrazit už zítra
reagovatV r.potřebách se dá sehnat spoustu hovadin, ale věci které za něco stojí prostě neseženeš i kdyby si se rozkrájel.
- Čtvrtek 1. března 2007 ve 21:50 ® MadMack
-
Je určitě lepší je zakápnout vteřiňákem. pak je ale problém je dostat ven když při vláčení chrastítko rozbiješ o dno, kuličky vypadají a už je to na prd. Já jsem to pak vycpal vatou a dával jsem tam nějaký ten posilovač
reagovat