Vyhledávání
Sumec na vláčku
11.3.2006 | regulus | 170.369 zobrazení | 1.406 odpovědí
Vzhledm k tomu, že nám všem už z této zimy hrabe, nabízím nové diskuzní téma: jak na to aby rybář chytit sumce na vláčku. Věřím, že nejen já ale i ostatní se rádi poučí. Velmi se těším na vaše názory a hlavně návody. -:)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 14. září 2009 ve 12:33 ® frenki
-
cormoran> díky, zatim osobák na vláčku,zkusím to jako Prutos s candošem, kolik by jste mu typli???
reagovat - Pondělí 14. září 2009 v 10:00 ® cormoran
-
Filip00> Počkej počkej, už jsi zabodoval?
frenki> Gratulace, odkryj karty a prozraď, jak je velkej
reagovat - Pondělí 14. září 2009 v 9:49 ® Filip00 reakce na …
-
frenki> hm tak dík, teď už sem toho svého pulce asi nedám, jsi mi to pěkně pokazil
reagovat - Neděle 13. září 2009 ve 20:11 ® regulus reakce na …
-
bOB_iK> http://www.chytej.cz/…azek-na-net/
reagovat - Neděle 13. září 2009 v 18:49 ® frenki reakce na …
-
bOB_iK> tak já ji hodím za tebe, s dovolenim?
reagovat:D:D.
- Neděle 13. září 2009 ve 14:07 ® bOB_iK
-
CHtěl sem hodit nějaků fotku na oživení ale server dělá drahoty, smůla
reagovat - Neděle 13. září 2009 ve 14:02 ® bOB_iK
- reagovat
- Pondělí 7. září 2009 ve 14:50 ® Scanix reakce na …
-
osprey> a na ty Penny jsi se nekoukal, Penn Prion a nebo Charisma? Ty pruty jsou ve spici celkem citlive, ale kdyz pride na tu krev, tak snesou hooodne. Je ale fakt, ze Berkley Jigolo neznam a zrejme dle popisu to bude podobne delo
reagovat - Pondělí 7. září 2009 ve 13:42 ® Filip00 reakce na …
-
Alf> uvidíme, víkend je ještě daleko
reagovat - Pondělí 7. září 2009 ve 13:22 ® Alf reakce na …
-
Filip00> já budu mít víkend částečně nabouraný, protože přítelkyně má v sobotu narozeniny a obávám se, že zrovna u vody (kdy ona bude sedět na břehu a já zabrozený tahat ryby) to nebude chtít slavit. Takže se k vodě dostanu asi až v neděli.
reagovat - Pondělí 7. září 2009 v 9:18 ® Filip00
-
osprey> To je pravda mám ten prut, gramáž do 70g, je na něm dobře cítit i chod menších woblerů 7 – 8cm, to znamená, že klacek na shazování kokosových ořechů to není, při zdolávání si až tak nevychutnáš štiky (to je takové start cíl), ale když jsem podsekl tolstolobika tak jsem ho dokázal držet na místě a korigovat směr kam pojede než jsem zjistil, že to má za hřbetní ploutev poté jsem se bál, že ho vyříznu a trochu jsem polevil. Zatím si nemohu stěžovat uvidíme snad už mi tento víkend sumík přijde a pak můžu dát echo. Ten tolstolobik měl 86cm a 11 kg, je to ten co mám na fotkách.
reagovat - Neděle 6. září 2009 ve 23:38 ® osprey
-
Ahoj chlapi. Nějak jsem zaregistroval, že někde mezi vámi se pohybuje proutek Berkley Jigolo. Mohli byste mi, prosím, podat nějaké reference. Hodně by mě zajímala i síla, která se s ním dá vyvinout – v podstatě závisí na tuhosti spodního dílu. Potřeboval bych hodně tuhý prut – ani ne ve špici, ale právě v tom spodku. Lovím v místech, kde se zdolává „na krev“.
reagovat - Neděle 6. září 2009 ve 23:10 ® Filip00 reakce na …
-
Alf> příští víkend razím, ještě se domluvíme, kam a co jestli sumce a nebo štiky.
reagovat - Neděle 6. září 2009 ve 21:02 ® Alf reakce na …
-
Filip00> já si říkal, co s tebou je. K vodě jsem se podíval jen dneska. Navštívil jsem s trochou nostalgie stará místa na Sázavě. Sumec celkem očekávaně žádný, snažil jsem se o štiky, přišla jen jedna kudlička a k tomu pár tloušťů a okýšů.
reagovat - Neděle 6. září 2009 v 18:50 ® Filip00 reakce na …
-
Alf> jak jsi dopadl? já viděl vodu jen z oblohy, stěhoval jsem celý víkend a na ryby nebyl čas.
reagovat - Pátek 4. září 2009 v 17:16 ® Alf reakce na …
-
Filip00> tak co víkend? Já chci určitě někam vyrazit. Uvažuju i o Sázavě. Jsou tam revíry, kde se vláčí až od září, tudíž to není prochytané. Ale u sumcích to asi nebude.
Libor> právě na to ochlazení chytám speciální vyhřívané woblery
reagovat)
- Pátek 4. září 2009 ve 14:56 ® Libor reakce na …
-
Filip00> tak co two man show? chystá te se tento víkend? ochlazení bude asi na pikaču co.. ?
reagovat - Úterý 1. září 2009 ve 14:22 ® Filip00 reakce na …
-
Alf> Já bych to viděl né na konkurenci značky ,ale na odstranění konkurence
reagovat,ten kufr peněz vidím tak na konec září
- Úterý 1. září 2009 ve 13:57 ® Alf reakce na …
-
Libor> to jsou zase takové pomluvy. Bylo to tak, že jsem Filipovi musel podebrat štiku mým podběrákem a volný trojháček wobleru se zamotal do síťky. Vymotat se to nedalo, tak že zamáčkneme hroty. Filipovým peánem to nešlo, tak jsme vzal svůj – kvalitní rapala peán a jak jsem tak zamačkával protihrot na wobleru konkurenční značky, tak jsem ulomil celé ramínko trojháčku.
Filip00> ta moje kudlička v červenci určitě skončila na háčku nějakého rybičkáře a obratem na pánvi … a pořád si stojím za tím, že tam štiky (skoro)nejsou. Škoda, že nemáš fotku tý židlo, do můj lov by se to hodilo. Taky by nebylo špatný vytáhnout kufr peněz
reagovat)
- Úterý 1. září 2009 ve 13:20 ® Libor reakce na …
-
Alf> tak jak je tedy zamačkáváš když to přitel Filip nakousl?
reagovat - Úterý 1. září 2009 ve 13:18 ® Filip00
-
Jinak pro všechny Alf umí skvěle zamačkávat protihroty, pak se nemusíte bát, že rybu a cokoliv jiného poškodíte, návod u dotyčného, milerád Vám poradí
reagovat - Úterý 1. září 2009 ve 13:15 ® Filip00 reakce na …
-
Alf> to je ta 3tí, jednu ty,jednu já a jedna tam plave s woblerem v tlamě, stejně jako fousek a můj wobler. Škoda tý židle, jsem si mohl vylovit třeba celou sadu a teď mi bude jedna chybět
reagovat - Úterý 1. září 2009 v 11:57 ® Alf reakce na …
-
Filip00> aby se jeden bál tady něco napsat
Jestli myslíš fotku tý jediný zubatý, co na tom říčním kilometru plave
) tak ti ji posílám.
inspo> tak já to přestanu retušovat, abych nebyl terčem vtípků
reagovat) PS: ale i tak je ta barva fialová.
- Úterý 1. září 2009 v 10:50 ® Filip00 reakce na …
-
Alf> se zase nevytahuj
reagovata pošli mi prosím foto mé obludy z řeky, kde prý nejsou
- Pondělí 31. srpna 2009 ve 20:50 ® inspo reakce na …
-
Alf> Zajimavá barva nástrahy
reagovat.
- Pondělí 31. srpna 2009 ve 20:26 ® Alf
-
O víkendu se podařil pouze jeden junior. A jednoho slušného jsem bohužel po chvíli boje urval
reagovatVlasec spiderwire už mi nesmí domů, po 14 dnech používání se trhá jak pavučina.
- Pátek 28. srpna 2009 v 17:08 ® cormoran
-
Libor> Je to boj, ale krááásnej
reagovat - Pátek 28. srpna 2009 v 16:14 ® Filip00 reakce na …
-
Alf> já jsem jasnej vyrážím dnes nahoru chtěl bych chytit toho okyče co ty minule a ráno to tam proházet a pak bych s jel s proudem dolu na jiný flek a buď tam spal a nebo v neděli znovu
reagovat - Pátek 28. srpna 2009 v 15:55 ® Alf
-
boriak> já tyhle pruty neznám, papírová gramáž je u každé značky jiná, ale myslím, že 60g s přehledem stačí. Zaleží na revíru, ve kterém budeš chytat. Tady velký/malý proud, vázky ano/ne, hluboká/mělká voda? A u prutu na sumčí vláčku se dívej i na jeho hmotnost a vyváženost s navijákem. Při nekonečném házení je cítit v zádech a rukách každý gram navíc.
reagovat - Pátek 28. srpna 2009 v 15:43 ® Alf
-
Porušuju bobříka
reagovat…Filipe co víkend? Vyrazíme? Počasí je vyloženě sumčí.