Vyhledávání
Sumec na vláčku
11.3.2006 | regulus | 170.382 zobrazení | 1.406 odpovědí
Vzhledm k tomu, že nám všem už z této zimy hrabe, nabízím nové diskuzní téma: jak na to aby rybář chytit sumce na vláčku. Věřím, že nejen já ale i ostatní se rádi poučí. Velmi se těším na vaše názory a hlavně návody. -:)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 17. srpna 2009 ve 14:22 ® Alf reakce na …
-
Filip00> prostě jsme od nich dostali na pr*el
reagovatAle příště, příště…to bude naopak
- Pondělí 17. srpna 2009 ve 13:28 ® Filip00 reakce na …
-
Alf> tak co napsat o sumcích? my ta byli a oni taky pak jsme se potkali a oni vyhráli. Snad příště vyhraji zase já
reagovat - Pondělí 17. srpna 2009 v 11:38 ® Alf reakce na …
-
Libor> tak telefon se vzpamatoval právě na tak dlouho, že jsem z něj stáhnul kontakty a po jednom hovoru odešel do věčných lovišť. Musím pořídit nový…škoda, mohlo za to být hezkých pár woblerů.
Filip00> pošlu ti ty víkendový fotky.
reagovat - Neděle 16. srpna 2009 ve 14:16 ® Libor reakce na …
-
Alf> povídej mi o utopeném mobilu… asi byl mobilovej den..
reagovat - Neděle 16. srpna 2009 v 11:58 ® Alf
-
A ještě fotky
reagovat - Neděle 16. srpna 2009 v 11:36 ® Alf
-
Včerejší pokus o sumce s Filipem moc nevyšel, přišlo pár štiček a další drobotě. Do toho jsem utopil telefon se všemi pracovními kontakty a teď čekám na zázrak, jestli začne opět fungovat.
Při cestě domů jsem se zajel podívat ještě na jedno místo a během půl hodiny obdržel 3 sumčí záběry. Záběr 1: prda do prutu, že jsem nestačil ani přiseknout, následná nezastavitelná jízda proti proudu, myslel jsem, že jsem něco podsekl, ale několik kopanců do vlasce mi prozradilo, kdo je na druhý straně …po minutě se bohužel vypnul. Po stočení vlasce byl přes metr vysoko od slizu. UL proutek do 10g není na sumíky to pravé. Myslel jsem, že je to náhoda,tak jsem ani nepřezbrojil. Záběr 2: přesunul jsem se kus proti proudu a během pár minut schytal další pecku do prutu, kontroval jsem zásekem, při kterém jsem se s proutkem málem rozloučil, následovaly 3–4 minuty tvrdýho boje, při kterém jsem zjistil, že ten jednodíl snese opravdu hodně a pak jsem vylovil sumečka odhadem 85cm, ani jsem ho neměřil a šel zpět. Záběr číslo 3: hned na druhý hod po puštění předchozího sumíka přišla další rána do prutu a byl z toho juniorek tak 60–65 cm. Nic dalšího už se nekonalo, protože do vody naskákali lidi + 2 vlčáci.
reagovat - Pátek 14. srpna 2009 v 17:46 ® Alf reakce na …
-
Filip00> hlavně mi tam nech nějaké sumáky na zítřek!
reagovat - Pátek 14. srpna 2009 v 17:46 ® Libor reakce na …
-
Filip00> nějak jsem nesledoval že mi píšeš, koukám zpátky… no potkat bychom se někdy mohli a pořádně to probrat, potěžkat vercajk atd. Ráno bych chtěl jít na oukleje, ale nevím jestli vstanu, navíc sumcovláčka je určitej způsob sebetrýznění..
reagovat - Pátek 14. srpna 2009 v 17:31 ® Filip00 reakce na …
-
tak čekej večer MMS
reagovat - Pátek 14. srpna 2009 v 16:57 ® Alf reakce na …
-
Filip00> já dorazím asi až zítra. Na dnešek jsem toho moc nenaspal a v práci toho mám taky moc, takže si to musím vzít domů…
Tu tisícovku oslavíme pořádným sumcem nebo raději hned několika sumci…
reagovat - Pátek 14. srpna 2009 v 16:55 ® Filip00 reakce na …
-
cormoran> tak to jsem mohl čekat jen od tebe
.
Libor> Ne v poho mě jen naštvalo, že když jsem ti sem odepsal tak nic a pak napíšeš tohle a upravíš si to, protože se ti to zdálo samotnému moc krátké.
reagovat - Pátek 14. srpna 2009 v 16:09 ® cormoran reakce na …
-
Libor> Neomlouvej se, Filip je nasssštvanej, žes mu tu tisícovku vyfouknul
reagovat - Pátek 14. srpna 2009 v 16:06 ® Libor reakce na …
-
Filip00> promiň, nevěděl jsem že tě to tak veme, omlouvám se.
reagovat - Pátek 14. srpna 2009 v 16:03 ® Filip00 reakce na …
-
Libore kdybych chtěl něco napsat na ten tisíc tak jsem to mohl udělat měl jsem na to asi 3 hodiny.
reagovat - Pátek 14. srpna 2009 v 15:56 ® Libor
-
Filip00> nic mě nenapadlo, taky jsi mohl být rychlejší ty.., počkej si na 1111
reagovat - Pátek 14. srpna 2009 v 15:53 ® Filip00 reakce na …
-
Libor> to jsi mohl vymyslet něco smysluplnějšího
reagovat - Pátek 14. srpna 2009 v 15:39 ® Libor
-
TISÍÍÍC odpovědí
reagovat, jupí, Sumci žerte woblery Regulovi a všem chytejákům
- Pátek 14. srpna 2009 ve 12:40 ® Filip00 reakce na …
-
Alf> vtipálku to se klidně může stát, vyrážím tam už dnes a půjdu si stoupnout do rohu jako jsem minule plaval a pošlu tam tu samou rapalu co mi něco snědlo
reagovat - Pátek 14. srpna 2009 ve 12:13 ® Alf reakce na …
-
Filip00> já na jaře pořídil těžký vláčák v nejmenované firmě a o týden později jsem zjistil, že v jiné nejmenované firmě ho mají o litr levnější…takže chápu. Jen aby jsi toho japonce zítra neměl v úschovně za kořenem na dně
reagovat)
- Pátek 14. srpna 2009 v 10:46 ® Filip00 reakce na …
-
Alf> tak jsem to včera vyřešíl za 800kč a mam i japonce, co mi říkal tak od pondělí je jigolo ve slevě za 2500Kč jsem myslel,že se poseru, a japonce si nechává dovážet z U.S.A, takže ho najdu a nechám si je posílat taky, jestli tedy Čechy znají a posílají sem
reagovat - Středa 12. srpna 2009 ve 20:53 ® Filip00 reakce na …
-
Alf> no bohatej nejsem tak uvidíme, hlavně dej vědět co tam mají
reagovat - Středa 12. srpna 2009 v 17:57 ® Alf reakce na …
-
Filip00> OK. To si zase namastim kapsu, nebudeš se zlobit, když si přihodím … řekněme 50%???
reagovatVíc už si nedovolím, zase nechci brát kamaráda u huby
) A ještě možná pořídím kaprařský prak na ostřelování konkurence na druhé straně řeky.
- Středa 12. srpna 2009 v 17:39 ® Filip00 reakce na …
-
Alf> ty nejdou ani mě, tak když budeš v nějakem kramku tak mi cinkni co tam maj zajímavého a když tak to koupíš a peníze ti dám v sobotu velký woblery a aby nešly do moc velký hloubky max 2m
reagovat - Středa 12. srpna 2009 v 17:07 ® Alf reakce na …
-
Filip00> no určitě, asi bych dorazil zase v sobotu ráno. Uvidím také podle toho počasí. Zítra se dostanu do Prahy, tak se po nějakých wobech poohlídnu. Přemýšlel jsem o plandavkách, ale já to s nima nějak neumim.
reagovat - Středa 12. srpna 2009 ve 13:35 ® Filip00 reakce na …
-
ok tak mám to brát že jsme předběžně dohodlí? Já bych tam vyrazil koupil jsem 2× storm a jednou rapalu, ještě půjdu pro salmo a možná i japonce
reagovat - Středa 12. srpna 2009 ve 12:37 ® Alf reakce na …
-
Filip00> jsem si uvědomil, že to bude chtít ještě chlazení a k tomu malou elektrocentrálu a k tomu kanystr benzínu…a to už by se mi do baťůžku nevešla pláštěnka. Takže nebude nic z toho
Taky chci koupit 2–3 větší woby. Musím se někde zastavit.
reagovat - Středa 12. srpna 2009 v 10:25 ® Filip00 reakce na …
-
Alf> plzeň nemusím stačí 11 zlaťák ale bylo by to fajn koupil jsem 3 woblery za 430 tak uvidíme chtěl bych chytit fouska tam jak jsem přetrhl šňůru
reagovat - Středa 12. srpna 2009 v 10:20 ® Alf reakce na …
-
Filip00> tak to abych do baťůžku přibalil ještě přenosný gril, pytel dřevěnýho uhlí, nějaký to kilo naložených kotlet a soudek plzně
)
Počasí se vyvíjí slibně, ještě by mohlo trochu víc pršet, aby se zvedla voda.
reagovat - Úterý 11. srpna 2009 ve 21:02 ® Filip00 reakce na …
-
Alf> tak jo mě se líbí první část tvé poslední odpovědi, to znamená fotky, pití a sváča je na tobě a já chytnu ty ryby a pak tě možná s nějakou půjčenou vyfotím, ale ta nej to nebude počítej s mackem tak do 25cm
reagovat - Úterý 11. srpna 2009 v 17:55 ® Alf
-
Filip00> jo jako že já bych potichu postával za tebou, na vodítku dva trhače, na krku foták, a na zádech batoh se svačinkou, kdy dostal pán hlad…
Zase na druhou stranu se tu člověk rychle orientuje, nemusíš listovat 5 stránek zpátky v záplavě ostatních příspěvků
reagovatVždycky je potřeba vybrat si z toho to pozitivní. Už se to tu blíží k jubilejnímu tisícému příspěvku …musíme sem naházet fotky pořádných sumců na oslavu, takže úkol číslo jedna je ty sumce vytáhnout.