Vyhledávání
Sumec na vláčku
11.3.2006 | regulus | 170.388 zobrazení | 1.406 odpovědí
Vzhledm k tomu, že nám všem už z této zimy hrabe, nabízím nové diskuzní téma: jak na to aby rybář chytit sumce na vláčku. Věřím, že nejen já ale i ostatní se rádi poučí. Velmi se těším na vaše názory a hlavně návody. -:)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 11. srpna 2009 v 17:42 ® Filip00
-
Alf> to je pravda a proto bych mohl být za hvězdu já a ty by jsi jen fotil
reagovatmi připadá že takle rubrika je jen pro nás dva
- Úterý 11. srpna 2009 v 17:26 ® Alf reakce na …
-
Filip00> no uvidim. Ono jde taky o to, aby mi ty vlkodlaky nesežral nějaký sumec
reagovat) A hlavně když je vezmu s sebou, tak budou chtít být stále u mě, jinak udělají hrozný bordel. A při brození je dost dobře tahat nemůžu.
- Úterý 11. srpna 2009 v 17:16 ® Filip00 reakce na …
-
Alf> tak vem sebou ty tvý kilery a já vezmu ženu ona je bude ráda hlídat a večer je dáš na vodítko,vždyť víš jak to tam vypadá. A pak potkáme Libora jak chytá oukleje na 15cm woblery
reagovat - Úterý 11. srpna 2009 v 15:21 ® Alf reakce na …
-
Filip00> vzhledem k situaci proti tomu nic nemám. Jen tam nebudu moct být celý víkend, musím se postarat o tu moji psí smečku. Bytelnější prut není problém, provětrám „bič boží“ od harrisonu. Takhle se na něj jen práší ve skříni. Taky mě napadlo zkusit jeden den slapy nebo orlík.
reagovat - Úterý 11. srpna 2009 ve 12:34 ® Filip00 reakce na …
-
Alf> já mám plán, ale nevím jak se ti bude líbit jel bych tam kde jsem nechal japonský wobler, ale na to je potřeba tvrdší prut opravdu.
reagovat - Úterý 11. srpna 2009 v 11:29 ® Alf reakce na …
-
Filip00> to víš, co nevím to nepovím a naopak
reagovatJinak v neděli jsem byl u vody až do tmy a bez záběru. Chtělo by to, aby pořádně zapršelo a voda šla nahoru. A nebo najít nějakou jámu plnou sumců
Dneska mi moje oznámila, že ve čtvrtek odjíždí do Anglie, takže s tou Moravou to moc dobře nevidím, protože bych neuhlídal psy, respektive by mi je tam něco sežralo…
- Úterý 11. srpna 2009 v 11:13 ® Filip00 reakce na …
-
Alf> tak ti dík, to jsem propálit nechtěl, ale pravda je, že se ohnul pěkně, nj Jigolo
reagovat - Úterý 11. srpna 2009 v 10:07 ® Alf reakce na …
-
Libor> tady jeden víkendový je, bohužel v akvarijní velikosti. Jinak jsem chytil sám sebe, respektivě mě chytil bolen, kterého jsem chtěl vylovit rukou a volný trojháček wobu se mi zaseknul do prstu. Takže na jednom trojháčku se zmítala šedesátka bolen a na druhém byl můj prst…bolelo to ukrutně. A zbytek popsal Filip. Jen se zapomněl pochlubit, že se svým jigolem urval slušnou ponorku.
reagovat - Pondělí 10. srpna 2009 ve 22:45 ® Filip00 reakce na …
-
Libor> Ahoj tak prut jsem koupil do 70g jmenuje se Jigolo a už jsem ho i testnul (štika 68cm a tolstolobik za hřbetní ploutev 86cm odhadem 11kg. Jinak alf chytl vše malé
reagovat(sumce, štiku, a většího bolena tak snad příští víkend se připlave podívat i táta s mámou
- Pondělí 10. srpna 2009 v 19:00 ® Libor
-
Alf a Filip00 mají asi chřipku že o víkendu nepřibilo foto uvláčenýho českýho fouska?, no sorry kluci , musel jsem si rejpnout. Filipe už máš prut??
reagovat - Sobota 8. srpna 2009 ve 23:09 ® Prutos reakce na …
-
Prutos> oprava Sportex Black stream..
reagovat - Sobota 8. srpna 2009 ve 23:00 ® Prutos reakce na …
-
KYJAK> pokoukej po Sporetex Balck stream..je to poměrmě široká řada a cena se pohybuje kolem dvou tisíc. Mám 2,4m 50–70g – je to řádný utahovák. Do mírnějších podmínej bych se nebál jít s gramáží i níž.
reagovat - Sobota 8. srpna 2009 ve 21:32 ® KYJAK reakce na …
-
zdravim vas muzete doporucit nejaky prut na privlac cca do 3tis. diky
reagovat - Sobota 8. srpna 2009 ve 14:35 ® Hony
-
Libor – panda klasické české výroby 35g
reagovat - Pátek 7. srpna 2009 ve 23:52 ® Libor reakce na …
-
Hony> gratulace! jaká nástraha? planda?
reagovat - Pátek 7. srpna 2009 ve 23:35 ® Hony
-
Libor – tak dnes se 130 podařila
reagovat - Pátek 7. srpna 2009 ve 14:30 ® Alf reakce na …
-
Filip00> ajajaj …sumci třeste se, den zúčtování se blíží, voda se zbarví do ruda a šňůry budou celý od slizu
Tak dobře vyber.
reagovat - Pátek 7. srpna 2009 ve 14:27 ® Libor reakce na …
-
Filip00> kup ho, o víkendu ho pokřti sumčím slizem a v pondělí sem koukej dát fotky alespoň 130cm mramorovýho torpéda
reagovat - Pátek 7. srpna 2009 ve 14:07 ® Filip00 reakce na …
-
Alf> dnes se jdu něj kouknout a uvidíme, když jo tak zítra bičuje vodu zabiják
reagovat - Pátek 7. srpna 2009 ve 12:48 ® Hony
-
Filip00 – Salma mají v Rumunské na Vinohradech
reagovat - Pátek 7. srpna 2009 v 9:53 ® Alf reakce na …
-
Filip00> podle mě je to hodně, ale neměl jsme ten prut v ruce. Už to nebude takový univerzál, ale opravdu sumčák. Jak jsem se teď díval, tak název není skeletor ale JIGOLO …to asi nebude od jigu?!
)
))
Já zůstanu u svýho jemnější nádobíčka a v nejhorším případě toho holdegrona ukecám
reagovat - Pátek 7. srpna 2009 v 9:11 ® Filip00 reakce na …
-
Alf> Ale jak to vypadá tak půjdu do té 70g dnes si ji jdu ošahat, a zítra odpo nebo v neděli pojedem na jinej flek a chytnem holdegrona
reagovat - Čtvrtek 6. srpna 2009 v 19:22 ® skwor
-
Dneska jsem jednoho trefil. Bohužel se ukázalo, jak zrádné může být větší kopyto bez přídavného trojháku. Po krátkém úprku po proudu jsem vytáhl půlku kopyta a oslizený vlasec.
reagovat - Čtvrtek 6. srpna 2009 v 9:59 ® Alf reakce na …
-
Filip00> Salmon na internetu zde http://www.rsp-fishing.cz/…blery-salmo/ Další shop, se kterým mám velice dobré zkušenosti.
Nebo je tu možnost vrhnout se do víru podnikání a začít s tím sám obchodovat. Myslím, že by mě to víc než bavilo
Ta reklama tuším bliká tady na stránce
reagovata ještě k tomu maskovaná šňůra…už teď jsou z toho sumíci v depresi
) 70g skeletor by byl na místní podmínky trochu zbytečný.
- Středa 5. srpna 2009 ve 23:24 ® Filip00 reakce na …
-
Alf> Berkley Skeletor 2,7m 15–40g+ZDARMA 200m SpiderWire Cam.0,17
http://www.braunstar.cz/…ww/index.htm je to vústí pak tam mají ještě 70g ale to už bych asi vyrval i skálu
reagovat - Středa 5. srpna 2009 ve 22:38 ® Filip00 reakce na …
-
Alf> jsem koukal na woblery rapala to jsou hrozný palby. Musím nájít pořádný krám se salmem a asi kouknu u kordy na věci
reagovat - Středa 5. srpna 2009 v 16:29 ® Alf reakce na …
-
Filip00> to jsou dneska lidi. Aby jsi je prosil, že jim chceš dát vydělat nějakou tu korunu. Jestli můžu doporučit, tak mám hodně dobrý zkušenosti tady http://obchod.blackbass.cz/ Prodejna je na Vinohradech ve Slezský. Ten Berkeley sice na e-shopu nemá publikovaný, ale na prodejně asi bude a hlavně majitel p.Driesel je opravdu schopný a co nemá to rychle sežene a za velice slušný ceny.
reagovat - Středa 5. srpna 2009 v 16:05 ® Filip00 reakce na …
-
Alf> to nevím ještě mi ten chlápek nevolal a jestli nezavolá do čtvrtka tak pojedu na kobylisy a koupím něco u kordy, já chci prut ale on asi peníze ne, říkal druhý den tu bude a zavolám
reagovat - Středa 5. srpna 2009 ve 14:20 ® Alf
-
Silumarkus> osobně mám raději vlasec. Na 028 zastavíš metrovýho sumíka na místě a můžeš brát pomalu smykem. Když už šnůru, tak vyzkoušenou mám klasiku fire line. Ale vadí mi na ní, že se dost chlupatí a občas je potřeba posledních pár metrů odstřihnout. A taky mě dost zarazil rozdíl mezi fire line koupenou u nás a v zahraničí (konkrétně USA). Přišlo mi to jako úplně jiná šňura, taky uvedené parametry stejného průměru byly značně rozdílné. Loni jsem pořídil šňůru od sufixu, zatím si na ni nemůžu stěžovat. A historicky jsem chytal na power pro, držela perfektně, ale byla až moc jemná a pokud se zacuchala a zauzlovala, tak byl konec.
reagovat - Středa 5. srpna 2009 ve 14:11 ® Alf
-
Filip00> taky myslím, že v té gramáži bude 2,7 lepší. Ten kratší by byl asi moc tuhý klacek. Budeš ho brát už teď v týdnu a o víkednu bude sumčí premiéra?
reagovat