Vyhledávání
Sumec na vláčku
11.3.2006 | regulus | 170.361 zobrazení | 1.406 odpovědí
Vzhledm k tomu, že nám všem už z této zimy hrabe, nabízím nové diskuzní téma: jak na to aby rybář chytit sumce na vláčku. Věřím, že nejen já ale i ostatní se rádi poučí. Velmi se těším na vaše názory a hlavně návody. -:)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 10. června 2008 v 16:24 ® antony
-
No to ochlazení má nastat, ale po zkušenosti z minulosti bych postřehy našich rosniček a rosňáků bral trochu s rezervou. No a když sa ochladí, tož pujdem na mníky hola antony
reagovat - Pondělí 9. června 2008 ve 23:47 ® Prutos reakce na …
-
Robur: Pokud se naplní předpověď, tak to s fousáčema bude ohrožený. Má se fest ochladit
reagovat - Pondělí 9. června 2008 ve 23:16 ® Robur
-
Regule, já a Jura vyrazíme 16. na jih brzy ráno, tak se můžeš přidat, akorát asi nepůjdem první den po sumcích. Prutos mně něco poradil, ale jinak dělá Zagorku a nikoho s sebou nechce.
reagovat - Pondělí 9. června 2008 ve 22:05 ® Prutos reakce na …
-
Strécu, hlaš se
reagovat - Pondělí 9. června 2008 ve 21:41 ® regulus reakce na …
-
antony – ani se nepté, su zašvihlé jaxviňa, zahájená v ohrožení. Letos mám asi rekord v tom jak málokrát jsem byl od začátku roku na rybách. Je to hnus velebnosti. Jinak pochopitelně kujeme, sparingpartner vyhledal nová vhodná loviště, ještě aby byl čas na ně zajet. -:D
reagovat - Pondělí 9. června 2008 ve 21:14 ® antony
-
Tak kde je regulus a spol.s.r.o., za 6 dní je to tady a nikdo se vůbec nezná, aby napsal o plánech, které kujete na sumíky. Já letos asi nezačnu 16., ale možná o pár dní později, uvidíme. Určitě to sem pak vyvěsím, pokud teda bude co. hola ® antony
reagovat - Středa 30. dubna 2008 v 19:41 ® antony
-
Dík za oživení otázky, jenom ten čas zas až tak nehoňte, abysme to nepřehnali a stihli si aspoň párkrát nahodit, páč zanedlouho po odhájení sumíků tady máme podzim, pak zas vánoce...... hola antony
reagovat - Středa 30. dubna 2008 v 11:09 ® MadMack reakce na …
-
regulus – to není příprava, to je psychické trápení!!!!!! taková doba, asi se zbláznim
reagovatuž teď doma sestavuju prut, přidělávám naviják, protahuju šňůru a navazuju nástrahy. Pak to smutně opět ukládám do skříně
- Úterý 29. dubna 2008 ve 23:07 ® regulus reakce na …
-
Robur – ještě je 1,5 měsíca čas, ale psychicky se připravit můžeme. -:)))))))
reagovat - Úterý 29. dubna 2008 ve 23:03 ® Robur
-
.
reagovat - Neděle 13. dubna 2008 ve 4:20 ® pipa
-
Přesně za pár !! za 64 !! už sem natěšenej
reagovat) tak něco taky od nas z labe .. ad dostanem vetší chut na tu zahajovačku … na kopyto dostal chut …
- Sobota 12. dubna 2008 ve 23:15 ® Robur
-
Regule, já se fakt snažil
reagovata vem si, že už je to za pár a určitě někdo v internetové džungli určitě už chystal tuto otázku
- Sobota 12. dubna 2008 ve 23:15 ® Robur
-
Regule, já se fakt snažil
reagovata vem si, že už je to za pár a určitě někdo v internetové džungli určitě už chystal tuto otázku
- Sobota 12. dubna 2008 ve 22:19 ® regulus reakce na …
-
Roburku, náhodou to vím, přišel jsem na to asi rok po založení toho mýho, taky čistě náhodou. No co, stalo se.
reagovat - Sobota 12. dubna 2008 ve 21:13 ® Robur
-
chci si udobřit Regula, než mě stihne kletba, tak otevřu jeho oblíbené téma. Jinak docela fór, Regule když jsem ho hledal, tak jsem zjistil, že je duplicitní
reagovat. Tak příště než něco založíš, použij vyhledávač.
- Pondělí 1. října 2007 v 9:18 ® britexi reakce na …
-
mrak..zkoušel jsem teď o víkendu, ale nic…tedy krom dvou candátů…
reagovat - Čtvrtek 27. září 2007 v 15:23 @ ???
-
britexi: Pustit jsem jej chtěl, speciálně proto že byl letos první, ale za koutek tlamy se pověsil na přední trojhák a zadní se mu dostal až za žábra, které si slušně dorasoval. Byl jsem na vážkách že by se z toho mohl dostat, ale shodli jsme se s kolegou co se přišel podívat že to není rozumné. Tak teda aspoň ten druhý co možná bude má jistou svobodu.
Jestli berou hodně nebo málo nevím, mým cílem nejsou. Ale dost se mi tam pletou když na candáta potahuju zlehoučka storma po dně. Cítím jak to vezme, chvíli se přetahujeme ale s MHčkem to na proseknutí kartáčů není takže to pak pustí. To by musel nasát, což se ještě nestalo. Slyšel jsem z důvěryhodných zdrojů že na Moravě 12 se podařilo za jednu vycházku vzít na krátký výlet na vzduch 8 kousků. Obdobná technika lovu jako ta výše.
reagovat - Čtvrtek 27. září 2007 ve 14:04 ® britexi reakce na …
-
no ne, já to myslím vážně…když jsem ted dlouho bez záběru a jen házím a házím, střídám woblery, plandavky a twistery a semtam se splete jen štika nebo candoš, tak uvažuju nad tím, jestli tam fakt jsou. Lovím na revírech, kde vždycky byli a na dvou jsou dokonce přemnožení. Ale já pořád nic…přece nebudu říkat, že je to v rukách, tak radši hledám jiný důvod…ale ne, pořád věřím, že ještě nějaký na mě letos čeká
reagovat - Čtvrtek 27. září 2007 ve 12:48 ® regulus reakce na …
-
britexi – na stejná kde loni i na jiná. Tu poslední větu jako bych neviděl. -:)))))
reagovat - Čtvrtek 27. září 2007 v 11:24 ® britexi reakce na …
-
regulus: a chodíš na stejná místa jako minulé roky? Jsou tam vůbec sumci?
pmark: moc pěkná fotka, potěší víc, než fotka dvoumetrového z Ebra. Nebudu psát, žes ho měl pustit. Jestli tento rok podobného ještě chytnu, tak si ho taky vezmu. U toho jezu jich je hodně?
reagovat - Středa 26. září 2007 ve 23:45 @ ???
-
Britexi: Tak tady jednoho 90 máš. Rafnul SSR-9 na Moravě 10 hned u jezu ve Spytihněvi. Najel si tam po té velké vodě a šel po hodně razantně taženém. Na pomalé tahy hopsali boleni. Rybičkáři vedle brblali a vytáhli tak 40 cm dorostence. Foto až doma, byla už tma. Jinak to mladě je syn, ne lovec. Toho včera málem stáhla do Dřevnice parma 60
reagovat) foto mám. Jinak jsem jej pro hledače obecného nářadí vytáhl Shimanem Speed Master 270 MH a naviják mám Exage 2500RA. Podotýkám, že na sumce cíleně nechodím. S nářadím kdy cílem je spíš štika, candát a okoun jsem absolutně spokojen. Mám tam šnůru 0,14 typ už nevím. Na Moravě je dost vázek a šutrů.
- Středa 26. září 2007 ve 22:36 ® regulus reakce na …
-
britexi – já si letos do vousáče bohužel ani nepíchl. Smutná realita je v tom, že jsem na nich cíleně byl v rámci možností vícekrát než v předchozích letech, nicméně statistika je naprosto katastrofální. (strašně smutnej smajlík)
reagovat - Středa 26. září 2007 v 15:42 ® britexi
-
No jak vidím, je tady mrtvo. Nikdo jste žádného vousáče nechytil? Anebo jich všichni taháte tolik, že jste pořád u vody a nemáte čas přijít na chytej? Já chodím často, ale teď na podzim jsem chytil ho.no. Pochlubte se někdo, ať se mi zlepší nálada…
reagovat - Pondělí 17. září 2007 ve 22:14 ® cormaxx
-
MadMack: mám ten samej co ty a vše je v poho
reagovatasi si sáhnul po špatnym kusu
- Pondělí 17. září 2007 v 18:59 ® MadMack reakce na …
-
Při nákupu Shimana Force Master si prut sesaď a zkontroluj zda jsou všechna očka v ose. Já ho mám v gramáži 3–15g a předposlední a poslední očka jsou vyosená doprava.
reagovat - Pondělí 17. září 2007 v 16:33 @ Petr
-
čus , já řešil podobnou věc,zkus Shimano Force master 270cm,50–100g.Cena 1550Kč.Ještě jsém snim nelovil,ale je super.
reagovat - Pondělí 17. září 2007 v 0:23 @ ??? reakce na …
-
blue shark : rozeznas sumce od stiky ..? uz me to fakt nastvalo,moc chlubeni s cizim perim..! tady je spravnej majitel…!
reagovat - Pátek 14. září 2007 ve 13:30 ® Scanix
-
Kurna chlapi, jak vam jde sumcovani se snizujici se teplotou vody? Mel jsem ted skoro uspechy (vse se mi vyplo) pri zvednute vode po tech destich, ale jinak zadnou aktivitu nepozoruji, alespon u nas v CB
reagovat - Středa 29. srpna 2007 v 0:24 ® BlueShark
-
Zdravim rybare i velrybare
reagovatTady pridavam tu fotku ze vcera co uz asi vsichni videli
- Úterý 28. srpna 2007 ve 20:48 ® Scanix
-
kubas: jsou, ale az v Praze, tady u nas je to spis o makrelach z tesca
reagovat))