Vyhledávání
Sumec na vláčku
10.3.2006 | regulus | 173.774 zobrazení | 1.406 odpovědíVzhledm k tomu, že nám všem už z této zimy hrabe, nabízím nové diskuzní téma: jak na to aby rybář chytit sumce na vláčku. Věřím, že nejen já ale i ostatní se rádi poučí. Velmi se těším na vaše názory a hlavně návody. -:)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.
- Sobota 5. května 2007 ve 20:59 ® aspius
-
Tak som si dal tú námahu a prebehol som zhruba všetky farby voblerov Rapala, ale na farbu FLBM som nenarazil. Žeby som zle hľadal ?
reagovat - Sobota 5. května 2007 ve 20:11 ® Shrek reakce na …
-
tohle nevim co je za woblera,ale tušim že je to Husky Jerk právě v barvě FT.Ale co je ta FLBM,to netušim
reagovat - Sobota 5. května 2007 v 19:47 ® čabi reakce na …
-
Alivio:jo takovej mám jenom jde do menší hloubky
reagovat - Sobota 5. května 2007 v 19:44 ® Shrek reakce na …
-
FT je firetiger,signálně zelená barva ,červené břicho s černým vzorkem na hřbetu
reagovat
- Sobota 5. května 2007 v 19:35 ® čabi reakce na …
-
Scanix:co je to FT,FLBM?
reagovat - Pátek 4. května 2007 ve 23:59 ® Scanix reakce na …
-
čabi: na sumce osobne nevlacim nic pod 13cm, resp. chytnu ho i na mensi wobler, ale to jdu po candatech a priplete se sumik. Nejlepe se mi osvedcili jointed 13cm woblery, uplne postaci obyc albastary, ale maji mekke trojhacky, ktere je treba vymenit. Barva je nedulezita, ale v noci davam FT ci FLBM, vyplati se to, protoze to obcas zlaka i peknou stiku (vloni jsem takhle chyt 83cm ve 22:30)
reagovat
- Pátek 4. května 2007 v 11:53 ® regulus reakce na …
-
ČABI – myslím, že barva je u sumca gancprcka a obzvlášť v noci, myslím si, že důležitější se to jak se nástrana prezentuje vibracema, popřípadě zvukem. Používám zvukový i nezvukový, větší velikosti 10cm+.
reagovat - Pátek 4. května 2007 v 8:57 ® MiTo reakce na …
-
Čabi-to je různý,ale tak od 9cm výš..
reagovat - Čtvrtek 3. května 2007 ve 22:16 ® Scanix reakce na …
-
regulus: Ja je mam uz od lonska, letos jsem pridal jeste jednu svezi barvu, tak se tesim, az je vyzkousim na sumiky. Ale prijde mi lepsi chodem Salmo White Fish Jointed 13cm
reagovat
www.24.olsztyn.pl
- Čtvrtek 3. května 2007 v 17:28 ® čabi reakce na …
-
MiTo:A na jak dlouhý chytáš?A nejúspěšnější barvy.
reagovat - Čtvrtek 3. května 2007 ve 14:31 ® MiTo reakce na …
-
Čabi-chytám je na malý přehradě a zásadně z hladiny..
reagovat - Neděle 29. dubna 2007 ve 20:10 ® čabi reakce na …
-
Co třeba na stojáku…hloubka okolo 3–4 metrů s občasnýma pařezama na dně?
reagovat - Neděle 29. dubna 2007 ve 20:04 ® regulus reakce na …
-
ČABI – jak kdy a kde
reagovat - Neděle 29. dubna 2007 v 19:16 ® čabi
-
Mám dotaz:když chytáte sumce na woblery,tak je vláčíte u dna nebo u hladiny???
reagovat - Neděle 29. dubna 2007 v 15:43 ® regulus reakce na …
-
Cottus – zní to blbě, ale nalíčit na něj lína. Nejspíš vám nezbyde nic jinýho, než ho zkusit chytit.
reagovat - Neděle 29. dubna 2007 ve 13:29 ® Cottus reakce na …
-
To asi nepůjde…mělo to být na přezimování… jen dočasně, a pak přišel zádrhel technický s výpustí .. a je to.. Tak raděj poraďte jak s ním ven na udici!
reagovat - Sobota 28. dubna 2007 ve 22:54 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Cottus: Začal bych tím, že pro výstrahu bych na náměstí pověsil toho vola, co nasadil do chovňáku sumce…
reagovat - Sobota 28. dubna 2007 v 11:54 ® Cottus reakce na …
-
Mám prosbu…v chovném rybníčku 0,15 ha máme sumce 1 ks asi 95–105 cm… Poslední 2 týdny nacházíme líny 35+ zle doničené mrtvé ,či polomrtvé při kraji… Jak jej odlovit, když je tam tolik "potravy – línů,plotic,K2 aj.?? Dík za info. a návod..
reagovat - Pátek 27. dubna 2007 ve 12:42 ® MiTo reakce na …
-
Zdar chlapi,můžu zlehka rozvinout konverzaci?Zajímalo by mě jakýho máte kdo největšího sumce na vláčku u nás??
reagovat - Pátek 27. dubna 2007 ve 12:10 ® Bezďa reakce na …
-
Rapala je holt rapala. Jo kdyby bylo peněz na zbyt, to by se nakupovalo a pak lovilo
reagovat
) - Pátek 27. dubna 2007 v 6:17 ® MiTo reakce na …
-
regulus-Tos mi nasadil brouka do hlavy,myslim,že se po tom hned dneska poohlidnu..
reagovat - Čtvrtek 26. dubna 2007 ve 22:40 ® regulus reakce na …
-
MiTo – To netuším, jen jsem si udělal radost -:))))
reagovat - Čtvrtek 26. dubna 2007 ve 20:11 ® MiTo reakce na …
-
To vypadá hodně dobře a mohlo by to byt i účinný,alespoň podle mých zkušeností.To je letošní novinka??
reagovat - Čtvrtek 26. dubna 2007 v 10:28 ® regulus reakce na …
-
HAD – -:)))))))))))))))
reagovat - Čtvrtek 26. dubna 2007 v 9:32 ® HaD reakce na …
-
regulus: je to strašně tajný a nemůžu to prozradit…je to tajnej trumf
reagovat
- Čtvrtek 26. dubna 2007 ve 2:21 ® regulus
-
Tak co miláškové, co jste si na ně na novou sezónu připravili, já kromě novýho multíku, zkusím i jiný papání. -:)))))
reagovat
- Středa 7. března 2007 ve 20:59 ® MadMack reakce na …
-
Tomino: to by jsi koukal kolik nás je, co stojíme po prsa ve vodě a riskujeme utopení kvůli tomu abysme si šáhli na slizouna
reagovat
. kouknul jsem na ty mikáda a opravdu nevypdají špatně, ale chce si
je ošahat - Středa 7. března 2007 ve 20:30 ® Tomino reakce na …
-
MadMacku: Našel sem ho při brouzdání na netu. Na první pohled nevypadá špatně, ale není nad to ho zkusit v ruce. Na výstavu se nedostanu a v r. potřebách Mikado moc není. Navíc kdo by ho kupoval, bláznu na sumčí vláčku moc nechodí
reagovat
- Středa 7. března 2007 ve 20:12 ® MadMack
-
Tomino: zkusenost s MIKADEM nemám, ale pod touhle značkou si spíš představím plavanou než sumcařinu. Já mám na vláčení THORa, 2,40m, 30lb s laminátovou špičkou, která přenáší líp záběry. Při zdolávání prut pracuje v celé délce a vůbec se s ním nebojím zabrat. koupil jsem ho loni na veletrhu a stál mě 1100,–
reagovat - Středa 7. března 2007 v 19:26 ® regulus
- reagovat