Chytej.cz

Strímry- máte zkušenosti? necteno

14.7.2004 | | 4.437 zobrazení | 8 odpovědí | upravit

Vyrovná se strímr klasické rotačce nebo woblerovi? Měl jsem možnost si jich pár koupit,jak klasické strímry na pstruhy,tak větší na štiky. Budu touto nástrahou zklamán a převážu to zase na rotačku? Zkuste mi poradit. Dík.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 13. listopadu 2004 v 17:25 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Vyzkousej to,ja jsem si je vcera kopil a zitra pujdu testnout,tak napisu,ale kdyz si je koupis,tak neprohloupis!!

reagovat
Čtvrtek 5. srpna 2004 ve 20:51 ® jaryn

nemám žádné zkušenosti, ale asi přes rok o tom uvažuji. Takže jste mi dali ten poslední impuls a jdu du toho.

reagovat
Neděle 1. srpna 2004 v 19:42 ® Dědek
Dědek

To máš teda štěstí,pokaždý když nedám lanko tak mi to zubatice překousne. Naposledy včera. Po vázce jsem to urval a protože bylo 21:30, tak jsem byl lenošnej navazovat nové a hned při prvním náhohu mi to ukousla.

reagovat
Neděle 1. srpna 2004 v 19:33 ® morpheus

Já ne, jenom pletenku.

reagovat
Neděle 1. srpna 2004 ve 12:29 @ 

Dáváte před strímry na štiky lanko?

reagovat
Sobota 31. července 2004 ve 12:40 ® morpheus

dávám jeden větší brok přímo na kmen tak 30cm před strímr. Používám jenom veliký strímry a ty už jsou težké samy o sobě. Májí hlavičky z korálku a husté dlouhé peří a to když se namočí tak to lítá samo o sobě. Brok tam dávám spíš pro to, aby víc klesal. Uspěšnost na štiky super.

reagovat
Středa 14. července 2004 v 15:41 ® pupak

Dedek: SPINFLY FISHING LINE koukni na www. fly-fishing. cz prodava se kratka snura pro hazeni s prutem na privlac.

reagovat
Středa 14. července 2004 v 15:32 ® Dědek
Dědek

Taky jsem si jich pár pořídil na ątiky, ale zatím je nemám vyzkouąené. Jaké pouľíváte montáľe,aby se s nima dalo nahodit pokud moľno co nejdál?Boční návazec s broky?

reagovat