Vyhledávání
Pruty Dragon
9.3.2006 | spin | 7.651 zobrazení | 31 odpovědí
Chtěl jsem se zeptat,jestli má někdo zkušenost s pruty Dragon Magnum X-treme Carp,nebo Legend Carp.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 27. června 2010 ve 23:01 ® Stroft reakce na …
-
osprey> Co na to říct, já jen prezentoval svou zkušenost.
reagovat - Neděle 27. června 2010 ve 22:53 ® osprey reakce na …
-
Stroft> Starý Skeletor (tedy přesně Series one s klasickou rukojetí) byl v mých rukou prut s nejkratší životností. Na třetí vycházce jsem ho trefil rotnou (ani ne moc) a na začátku čtvrté si s ním potřepával kamarád a zlomil se mu v ruce.
Byl z druhé ruky, i když skoro nechytaný a nikdo ho nechtěl opravit. Byl nakonec rozebrán na opravu jiného prutu.
Draků mám několik a až na ten držkopád všechny drží. Ale subjektivně je vnímám jako zranitelnější klacky, to určitě. Ten blank není moc bytelný. Ovšem u Guida mě to překvapilo.
reagovat - Neděle 27. června 2010 ve 22:31 @ mike1777
-
Ahoj, mě byly právě byly dosti doporučovány Dragony – jak kapráky tak vláčka, a musím říci, že jsem zatím velice spokojen. Nejen z hlediska výkon/cena. Věřím, že i po 5 letech budou stejné držáky, jako nyní.
reagovat - Neděle 27. června 2010 ve 22:27 ® Stroft reakce na …
-
skwor> Všechno zlé je k něčemu dobré-dnes jsem Guida opravil a při tom hned vytunil, oddříznul jsem rukojeť a tím jsem z něj udělal jednoručku.To bude po dně „klepačka“.
reagovat - Neděle 27. června 2010 ve 22:18 ® skwor reakce na …
-
Stroft> Tak pod to se podepíšu. Já už pár let používám výhradně Dragony a právě Skeletory a zatím nemám důvod měnit a hledat štěstí u jiných značek.
reagovat - Neděle 27. června 2010 ve 22:14 ® Stroft reakce na …
-
skwor> Je toho hodně, vlastním cca 40 kousků ale co se týče vláčky(na to se asi ptáš)tak s levnějších prutů nedám dopustit na starého Skeletora.Jeho blank je famózni.
reagovat - Neděle 27. června 2010 ve 22:08 ® skwor reakce na …
-
Stroft> Co máš za pruty kromě Dragonů? Nemyslím to rýpavě, jenom pro zajímavost.
reagovat - Neděle 27. června 2010 ve 22:06 ® Stroft
-
osprey> Jak to dělám…mno asi tak, musím přiznat, že nejsem velký puntičkář a výbavě nevěnuji „život“.Beru to jako spotřební zboží ale Draci se mi lámou nepřiměřeně často, buď ve špici nebo ve spojce.Pozor-nemám olšové ruce a zásady náhozu, zdolávání a trhání vázky, mám v malíku.U ostatních prutů se mi to nestává a to mám některé své oblíbené kousky více jak 5 let.Proto, pruty a vlastně i kolovrátky velmi důrazně nedoporučuji.
reagovat - Neděle 27. června 2010 ve 21:15 ® osprey reakce na …
-
Stroft> Jak to děláš? Já zlámal Draka jednou – spadl jsem s ním z dvoumetrového srázu do řeky, když se pode mnou propadl břeh (že je podemletý jsem věděl, ale o té staré vydří noře mi nikdo neřekl).
reagovat - Neděle 27. června 2010 ve 20:11 ® sethy reakce na …
-
Stroft> 4 už je fakt dost, já ještě nezlomil ani jeden…
reagovat - Neděle 27. června 2010 v 19:53 ® Stroft reakce na …
-
sethy> Nedělej si srandu
reagovat…to už je za poslední dva roky 4tý polamaný Dragoun.Už si ty Polaky nekoupím i kdyby je davali s 99% slevou!!!
- Neděle 27. června 2010 v 16:49 ® sethy reakce na …
-
Stroft> superpevný, nezničitelný guide, neni možny
reagovat - Neděle 27. června 2010 v 16:07 ® Stroft
-
Včera opět zlomený vláčak Dragon Guide.Už ty papíraky nechci ani vidět!!!!
reagovat - Neděle 27. června 2010 ve 12:22 ® sethy
-
4 roky staré téma, navíc zadavatel se uvidentně neptal na vláčáky
reagovat - Neděle 27. června 2010 ve 12:11 ® sirka12
-
Ahoj mam Dragon Destiny 2–14gr,nemuzu si vubec stěžovat, skvěle padne do ruky, bezva akce,Dragon opravdu dobrý proutek
reagovat - Neděle 27. června 2010 v 10:29 ® skwor
-
Dragon? To budou nějaký šmejdy, nechtěl bych je
reagovat - Neděle 27. června 2010 v 10:10 ® majkyss reakce na …
-
Robur> mam mikado 360 super
reagovat - Sobota 11. března 2006 v 19:04 ® regulus reakce na …
-
ROBUR – vláčák od nich zatím nemám (čekám až ho Pernička bude mít), ale mám T-REX feeder a velká spokojenost, předpokládám stejnej typ blanku, takže to asi bude dobrý.
reagovat - Sobota 11. března 2006 v 17:53 ® Robur
-
tak bádám, bádám, zde mám zatím z jednoho favoritů, co bych koupil, je to tedy od Mikada T.rex UL spin 265cm špičková akce, sic očka, 5–15g nebo T.rex UL spin 295cm špičková akce, sic očka, 7–15g Znáte ten pruta a co na něj říkáte?
reagovat - Pátek 10. března 2006 v 18:18 ® regulus reakce na …
-
spin – osobka
reagovat - Pátek 10. března 2006 ve 14:50 ® tucnak11
-
Ja mam ot Dragona kapřaky TEAM DRAGON SYLVER EDITION KARP IM8-grafit cena 1850 kč jsou super novinki-2005 tenki nadcherne provedeni ve Brně bude na vystavě p.PROCHAZKA tak si tam okoukate.
reagovat - Pátek 10. března 2006 ve 14:03 ® Robur
-
Flipe, dík, prodejce bude na veletrhu v Brně.
reagovat - Pátek 10. března 2006 ve 12:44 ® ORIMP
-
Ak chceš pozri si aj slovenskeho dovozcu kontakt na nich je na webe www.sportfishing.sk
reagovat - Pátek 10. března 2006 v 11:27 ® reakce na …
-
Robur-brnkni si k prodejci Dragonů na tel556702810 má už nové zboží na rok 2006 je velice solidní a určitě si něco vybereš.Pošle ti to do dvou dnů.Sám mám od Dragona pár prutů a za ty prajzy jsou bezkonkurenční.
reagovat - Pátek 10. března 2006 v 9:16 ® Robur
-
děkuji za odpovědí, č. cenami jsem myslel, že se nebudu muset prokousávat polskými weby a pak přepočítávat kurz, nicméně je asi jasné, že moc specializ. českých internetových prodejců není, totéž asi i jaxon, ale právě od těchto výrobců bych asi něco vzal na lehkou vláčku, zatím se rozkoukávám, ale mělo by to být něco mezi 270 a 300 cm, 0 – 25 g a do 1500Kč, pořád nevím, zda jít do chvějivé špičky a když jo, tak se chci zeptat, zda je taková bomba mít tři špičky na výměnu, jak se znám, tak je hned ztratím nebo je stejně k vodě nosit nebudu.
reagovat - Pátek 10. března 2006 v 7:51 ® spin
-
Robur-Já to mám do Polska kousek,takže jezdím nakupovat přímo tam,nebo se domluvím s klukem co má u nás rybářský obchod a ten mi zboží objedná,ale spíš jen značku Mikado.
reagovat - Čtvrtek 9. března 2006 ve 21:57 ® regulus reakce na …
-
Fikus tak to je na prdlačku, zaprvé obchod teprve připravují, katalogy jsou starý, já už mám na rok 2006. Tady je odkaz. www.firmadragon.pl
reagovat - Čtvrtek 9. března 2006 v 17:30 ® fikus reakce na …
-
Robur> www.rsp-fishing.com
reagovat - Čtvrtek 9. března 2006 v 16:11 ® regulus reakce na …
-
Robur, co myslíš českýma cenama, pokud myslíš pruty DRAGON tak já ho koupil u Zábranskýho na Kolišti, ale že by je tam standartně měl, to nevím. Pokud sháníš přívlačák, tak Pernička, tuším se ta ulice jmenuje Čajkovskýho (Žabiny), bude prý mít kompletní sortiment MIKADO a to mě připadne taky slušný, mám od nich feeder a spokojenost (byla o tom diskuze ve feederu T-REX)a ty to máš za rohem. Odkaz Pernička www.splavek.cz Odkaz MIKADO výrobce www.mikado.pl Odkaz MIKADO e-shop výrobce (1zl=cca 7,80 Kč) www.mikado.pl Odkaz polskej e-shop pro srovnání cen (mají MIKADO i DRAGON), mimochodem ti to za 70zl pošlou www.fishing-mart.com.pl Odkaz na českýho prodejce DRAGONU nebo zastoupení jsem zatím nenašel.
reagovat - Čtvrtek 9. března 2006 ve 14:59 ® Robur
-
nějak web z českýma cenama neznáte? jde mně spíšo vláčku.
reagovat