Chytej.cz

Lov nonstop necteno

9.3.2006 | jelen | 6.073 zobrazení | 60 odpovědí

blíži se nám volby a tak mám dojem,že je nejlepší čas trošku zatlačit na politiky,aby nám umožnili chytat v létě nonstop,je nás asi 300 000 a to je hlasů,co vy na to?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Sobota 11. března 2006 ve 13:51 ® xycht

Opravdu nechápu, že na Slovensku to jde a u nás ne, je vidět jak se tady sere na lidi, mam pocit,že se od revoluce moc nezměnilo, akorát si říkáme „pane“.

tucnak11: Máš pravdu, některý argumenty proti lovu nonstop jsou jak z pomocný školy, setkal jsem se i s názorem, že ryby v noci spí (?!)

reagovat
Sobota 11. března 2006 ve 12:24 ® tucnak11
tucnak11

Ja jsem pro proto že nebavi mě balit vercajt ve 24.00 a ležet u vody a čekat do 4.00 promě je to nesmsl.Aco se jedna R.S. to ona je jenom pro slušne rybaře aby je buzerovala,jak uvidi opravdovego pytlaka tak se otoči a odejde nejeden krat jsem se potkal stakovym jednanim,jak ho jsem upozornil tak mi žekl že ho žyvot neomyrzil,duležite je že ma povolenku sdarma.VPolsku je LESNI POLICE aRYBAŘSKA POLICE maji zbran a kontroly dělaji nejvice v nocy v Polsku je ochromne pytlactvi,a se snikim neserou nezaplati do 24 h. pokutu tak ide makat do kamenolomu zatou častku co dostal.Aspon přes leto měli by povolit,nikdo neumi vysvětlit proč nemužeme chytat a jak ku tomu dojde to takovou otpověč daj jak prvnak s mentalne zakladni školy,jaky palrament taki i zbytek.

reagovat
Sobota 11. března 2006 ve 12:10 ® obor

Aspoň v niečom sme pred Vami :-(( ))),na Slovensku povolený lov non-stop v mesiacoch júl-august, v novom návrhu je zahrnutý aj september, uvidíme či prejde..... Takže bratia hor sa na Slovensko! SLOVENSKOOOOO­OOOO!!!!!!

reagovat
Sobota 11. března 2006 ve 12:06 ® Shrek reakce na …
Shrek

Nevim jak moc znáš Milkyho,ale dovedu si představit,že stejně jako já chtěl upozornit na to,že jeta pauza na lov ryb blbost,tak se nečerti.Prostě to byla pouze IRONIE!!

Doufám že jsem se trefil,Milky.

reagovat
Sobota 11. března 2006 v 10:21 ® MK reakce na …
MK

Nejlepší by bylo od června do srpna možnost chytání celý den!!!Omezení od 11 do 15 je uplně mentalní!!Představ si že pudeš na plavačku na tlouště budeš chytat od rána pak padne 11 a ty se můžeš leda tak kopat do prdele a přitom by ryby braly i po tý 11!Jestli však musí nějaké omezení bejt tak je to od 00 do 04 pro většinu rybářů výhodnější!!!!!!

reagovat
Sobota 11. března 2006 v 9:28 ® Shrek reakce na …
Shrek

Sakra Milky,Tys na to kápnul,na obídek půjdemdomů,prdnem tam kachnu se zelím a po obědě hurá na ryby.A pojede se nonstop. :-)) ) Jsem pro!!! :-D DD

reagovat
Sobota 11. března 2006 v 8:33 ® xyz reakce na …

Stacil by 7–8 mesic pres prazdniny a dovoleny.

reagovat
Sobota 11. března 2006 v 0:17 ® Milky reakce na …
Milky

Proč? Je to stejná blbost jako od 00 do 04!

reagovat
Sobota 11. března 2006 v 0:07 ® MK reakce na …
MK

Zákaz od 11 do 15 je blbost!!!

reagovat
Pátek 10. března 2006 ve 23:38 ® Milky
Milky

Bylo by možná zajímavé navrhnout, aby pauza v rybolovu byla řekněme od 11 do 15 hodin. Jako odůvodnění by bylo, že ryby stejně neberou, což je neklamnou známkou toho, že odpočívají a Svaz by měl být povinen jim k tomu zřídit klid. :o)

reagovat
Pátek 10. března 2006 v 16:29 ® jelen

vidím,že jste skoro všichni pro,pytláci jsou a budou a jen dusledná kontrola RS s tím něco zmůže,když budem v létě u vody nonstop tak to pytlákum aspoň ztížime,co tak zkusit podpisovou akci a pak to poslat do sněmovny

reagovat
Pátek 10. března 2006 v 16:20 ® Bobson
Bobson

Non-stop !!! Souhlas ! Aspon přes léto !!!

reagovat
Pátek 10. března 2006 ve 14:35 ® ladamaj
ladamaj

Vážení tímto tematem jsem se už několikrát zabíval z hlaním vedením RS v Praze odkud jsem dostával jen same vímluvy.Timto spusobem lovu se zabívám delší dobu a mohu konstatovat že chytaní nočních dravců a kaprařiny (převážně trofejní) považuji za velice víhodné z duvodu klidu který přes dení lov nelze zajistit.Mohu konstatovat že tento spusob by zabraníl pitlactví neboť žadný rybář by nevěděl kdo sedí v jeho bliskosti.Pokud by RS fungovala tak jak má a né na 50% možná i meně tímto by se zamezilo odnašení ryb a kšeftovaní sními.Pokud tento lov funguje v zahraniči tak nevidím problém aby to fungovalo také u nás vše zaleží na RS která by musela fungovat jak má.Ten kdo se zabívá tímto lovem ví co obnaší chytání 24h non-stop.Proti dosavadnímu zákonu který je velice prustřelný a nedostatečný se zatím nikdo kdo se zabívá sport.rybařinou nenašel ve vedení ČRS aby se tímto zabíval.Zatím vím jen o samém nesmíslném zákazu místo toho aby se zabívali věcmy konkretními které budou davat smisl.Bylo by dobré se zamislet také kolik stojí pořízení věcí pro tento lov neboť kdo se chce zabívat touto rybařinou ví dobře o čem je řeč.Jsem invalida a plně souhlasím s timto zavedením alspoň od 1.5. do30.9.

reagovat
Pátek 10. března 2006 ve 14:30 ® Shrek reakce na …
Shrek

Když to budu brát do detailu,tak můžeš rybu chytit ve 4:01,hodit do vezírku a napsat do včerejšího lovu,ne,protože je tma,takže tě nikdo neuvidí,tužku máš určitě stejnou,takže to nebude nijak nápadný.Pak je ovšem Tvůj problém,jak si obhájíš „dvoudenní“ rybu ve vezírku.A co zavést povolenky C&R.Kdo by chtěl,tak by si koupil C&R povolenku a na tu povolit lov nonstop.Já vim,blbost,tak do mě. :-)) ))))) Jen mě to nějak napadlo.

reagovat
Pátek 10. března 2006 v 1:28 ® Michajda
Michajda

Myslím, že problém by byl u některých „rybářů“ se zapisováním úlovku. Když budou(hypoteticky) ve vezírku ryby v 00.05, jak dokážu že jsem je chytil před půlnocí? A naopak. Jsem pro chytání non-stop, ale jak vymyslet ta pravidla ? Aby to bylo leg artis ?

reagovat
Čtvrtek 9. března 2006 ve 23:57 ® ftak

Alivio-já bych nepreferoval jenom sumcaře vždyť i ty kapříci berou v noci,ohledně té RS bych navrhoval né jenom RS na konkrétní organizaci / místní se moc dobře znají / ale s působností na kraj popř. celorepublikově aby když si vedle místních někdo sedne tak aby nevěděli, že je to RS která jim může šlápnout na kuří oko, ti co ryb.řád dodržují mít přeci strach nemusí a bude jim jedno kdo vedle nich bude sedět nebo snad né ?

reagovat
Čtvrtek 9. března 2006 ve 23:34 ® kamet
kamet

Ciffik,–slabej argument kdo te nuti bejt vzhuru klidne zabal a jdi spat

reagovat
Čtvrtek 9. března 2006 ve 21:20 ® breca reakce na …

to Vlček: znám případy, kdy se chytá přes noc i za účasti členů RS. Ještě jsem nepotkal RS déle, jak ve 22.OO hod.
A vzhledem k tomu, že po půlnoci by nemělo být u vody ani kopýtko, pak je to ideální čas na pytlačení, ne? Jinak nejsem žádnej ortodoxní extrém, chodím an ryby pro relaxaci a je mi jedno, jestli zrovna berou nebo neberou. Co mi vadí, je to, že třeba v létě uprostřed krásný noci to musím zabalit ve 24.00, když je u tý vody zrovna tak fajn.

reagovat
Čtvrtek 9. března 2006 ve 21:19 ® lokky reakce na …
lokky

Já jsem 100% pro nonstop chtání v létě.

reagovat
Čtvrtek 9. března 2006 ve 21:12 ® Vlček
Vlček

Konečně se někdo našel,jenom vymyslet jak to prosadit.Vedení z toho má strach že prý se bude v noci pytlačit, ale když někdo z nás bude u vody tak si to ohlídáme líp než stráž, která v noci stejně spí.

reagovat
Čtvrtek 9. března 2006 ve 21:10 ® kedar reakce na …
kedar

To je tvůj problém. Vyspat se můžeš přes palčivý poledne někde ve stínu…

reagovat
Čtvrtek 9. března 2006 ve 21:05 ® breca reakce na …

Položme si základní otázku: Proč jsou stanoveny časy pro rybaření? Je to kvůli rybám nebo kvůli rybářský stráži? Tuto věc jsem totiž zatím nepochopil.

reagovat
Čtvrtek 9. března 2006 ve 20:18 ® Shrek reakce na …
Shrek

FTAK:ja bych to zase naopak přizpůsobil sumečkářům a nechal bych to čn,čc,sr

reagovat
Čtvrtek 9. března 2006 ve 20:16 ® Ciffik
Ciffik

ja jsem proti…chapu sice sumcare a kaprare ale i tak pro me je lepsi nechat to tak…ty 4 hodky spanku se mi vazne pres leto hodi…

reagovat
Čtvrtek 9. března 2006 v 19:44 ® speed2

Určite pro

reagovat
Čtvrtek 9. března 2006 v 19:42 ® ftak

Já jsem také určitě pro ale jak na to zatlačit a hlavně protlačit a povolit to s tou podmínkou jako to mají "naši bratia " na Slovensku-osvětlené místo, přidal bych ještě i květen protože je déle světlo než třeba v srpnu co vy na to ?

reagovat
Čtvrtek 9. března 2006 v 19:18 ® Shrek
Shrek

no co,někteří mě třeba ukamenují,ale já jsem pro.Popravdě však přiznám,že na to koukám ze svého „pohodlí“.V pří­padě,že se rozhodnu někam ject přes noc,tak bych rád chytal opravdu nonstop.Je to hroznej opruz sklízet cajk a ve 4 ráno to zase dávat dohromady.Vždyť by šlo jen o červen,červenec a srpen.

reagovat
Čtvrtek 9. března 2006 v 18:52 ® joba

mě by stačilo aspoň do 2 nebo do tří nějakou hodinku klidu bych nechal, je to sice blbý pro sumcaře ale co naplat

reagovat
Čtvrtek 9. března 2006 v 17:31 ® kamet
kamet

100% pro!!!!!!

reagovat
Čtvrtek 9. března 2006 ve 13:39 ® vpi

No, už aby to bylo, ale kdo bude chodit do práce, a vydělávat na nádobíčko.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1