Vyhledávání
Lov nonstop
9.3.2006 | jelen | 6.074 zobrazení | 60 odpovědí
blíži se nám volby a tak mám dojem,že je nejlepší čas trošku zatlačit na politiky,aby nám umožnili chytat v létě nonstop,je nás asi 300 000 a to je hlasů,co vy na to?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 16. března 2006 ve 20:27 ® Stín reakce na …
-
Rozhodně jsem pro lov non-stop a to min. v měsících 6,7,8, kdo chytat v noci nechce,tak mu nikdo přece nebrání to zabalit. čus
reagovat - Čtvrtek 16. března 2006 ve 12:17 ® perch
-
jan jsem pro chytani non-stop, ale pouze na nekterych revirech, z vlastnich zkusenosti vim ze je pracne na prehradach zavazet nastrahy,vytahovat montaz a zas ji navazovat, je to na houby, cau
reagovat - Středa 15. března 2006 ve 22:36 ® breca reakce na …
-
Jsem jednoznačně proti chytání nonstop. V tomto počasí by nebyly dostatečné kapacity na odvoz zmrzlých rybářů od vody..
reagovat
A v létě bychom už asi trochu smrděli… ):o)) - Středa 15. března 2006 v 1:12 ® cafezoo
-
Určitě ANO, zbytek je už jen na rybářích a v nich jak se zachovají.
reagovat - Úterý 14. března 2006 v 17:35 ® Hrouzek003
-
nonstop jedině nonstop,balit bójky večer, nevím
reagovat - Pondělí 13. března 2006 ve 23:47 ® Milky reakce na …
-
Už tu někdo navrhoval chytat podle zákoníku práce. Po čtyřek hodinách lovu – půl hodiny na odpočinek.
reagovat - Pondělí 13. března 2006 ve 23:18 ® MK reakce na …
-
Dírky nechytam!
reagovat - Pondělí 13. března 2006 ve 21:30 ® Shrek
-
NONSTOP FOREVER???? To jako navždy?No už Tě vidim v lednu ve 3 ráno u dírky,zmrzlej,rampouch u nosu................
reagovatAle jako nápad dobrý.
- Pondělí 13. března 2006 v 19:08 ® Vlček
-
Líbily se mi ty přestávky, ale jen 15 minut, než si stihnu nachystat novou nástrahu, ryba si aspoň odpočine
reagovatCo takhle nabídnout svazu nějakou protihodnotu. Zákaz braní kapra v noci od 00:00 do 04:00, maximální délka kapra 65–70cm, omezit maximální počet přivlastněných ryb za rok. Jsme přece sportovní rybáři a ne masaři.
- Pondělí 13. března 2006 v 18:06 ® judas.d
-
já jsem pro aby v letních měsívích byl povolen lov nonstop zteho důvodu že u nás není tak jezdím lovit na slovensko
reagovat - Neděle 12. března 2006 ve 23:12 ® MK reakce na …
-
NONSTOP FOREVER!!!!!!!!!
reagovat - Neděle 12. března 2006 ve 14:13 ® zany
-
já jabych se přiklonil k lovu nonstop…je to zajímavější a taky co byste chtěli dělat ty blbý 4h. když ryby berou tak je to přece jen lepší a ne padne půlnoc musíme stáhnout pruty a čekat do čtyř… (ale jen v určitých měsících) ja bych lov nonstop zavedl červen,červenec a srpen…
Toje muj názor… jsem pro všema deseti
reagovat - Neděle 12. března 2006 ve 13:17 ®
-
na slovensku je podaný návrh,na úpravu času lovu v mesiaci září,od 5:00,do 24:00,kto to vydrží u vody do polnoci po dvoch mesiacoch chytania non-stop..-:)))
reagovat - Neděle 12. března 2006 ve 12:34 ® Milky reakce na …
-
Jsi kacíř, jak čtyřlístek!!!! Jupíííííí!!! Tohle, až bude číst MK, tak si krůpne do textilu, páč je to ještě za vlasy přitaženější než to, aby se přestávka v lovu přesunula na dopoledne! Jinak v zP je přestávka po čtyřech hodinách nepřetržité práce a nesmí být na začátku a konci pracovní doby.
reagovat - Neděle 12. března 2006 ve 12:16 ® breca reakce na …
-
A náhodou nemá být po maximálně pěti hodinách přestávka na jídlo? Nebylo by jednodušší zrušit RŘ a chytat podle zákoníku práce. V noci by pak nesměli chytat jen mladiství a těhotné ženy..... Docela se tu tou diskuzí bavím… Přeji všem prima den s dostatkem té bílé sra…
reagovat - Neděle 12. března 2006 ve 12:13 ® Milky reakce na …
-
F poho :o) Asi ses malinko nechal strhnout tématem. Vím, že jsou v dnešní společnosti jevy, které tyto výrazy asi právem zasluhují, ale generaci mladých rybářů bychom měli působit malinko výchovně. Chytej.cz je registrován i na rozcestnících určených pro děti.
reagovat - Neděle 12. března 2006 v 11:43 ® MK reakce na …
-
Jo chápu a omluovám se za ty výrazy!
reagovat - Neděle 12. března 2006 v 9:37 ® Milky reakce na …
-
Já pochopitelně s tebou souhlasím. Jen jde o to, jak musí web vystupovat před zraky veřejnosti. Mám na mysli případ jedné učitelky za základky, která omylem rozeslal svým žákům v devítce mejlík s lechtivou (zdůrazňuji lehce!!!) tématikou a už byla skrze to čtyřikrát na kriminálce a ženou jí ke krajské komisi, … . Už asi chápeš, co tím mám na mysli???
reagovat - Neděle 12. března 2006 v 9:30 ® MK reakce na …
-
Morální vývoj HAHAHA!!!!!Dnešní mládež je tak příšerně zkažena že si to ani nedokážeš představit!A věř mi že vim o čem mluvim protože to zažívam pět dní v tejdnu!!!
reagovat - Neděle 12. března 2006 v 9:22 ® Milky reakce na …
-
no, možná by se to dao udělat, že by se to řídilo časovým pásmem s přihlédnutí k místní úpravě. Už si moc nepamatuji, kolik je časový rozdíl mezi naším nevýchodnějším a nejzápadnějším místem, ale máš pravdu, je třeb do toho vnést více osvěty!
reagovat - Neděle 12. března 2006 v 9:12 ® pif
-
dudu,vynechals ale povinnost každého pul roku chodit k doktorovi na preventivní prohlídku!!!ono dělat noční,což rybolov je,má velkou zátěž na organizmus.bolesti hlavy,nespavost a gastritýda,to jsou věci,které se musí předcházet.takže ano,lov v noci podporuju,ale se souhlasem lékaře-:))))
reagovat - Neděle 12. března 2006 v 1:06 ® dudu
-
Já jsem pro lov 24 hodin denně kdykoliv, nejenom v létě. Podmínkou by ale musela být minimálně osmihodinová přestávka na oddych mezi jednotlivými lovy. Nedocházelo by tím ke zbytečnému střetu s odbory a porušování Zákoníku práce. Bohužel ale povolenky ve stávající grafické podobě nejsou uzpůsobeny k takovým zápisům, takže snad někdy v budoucnu.
reagovat - Sobota 11. března 2006 ve 23:53 ® xycht
-
Milky: Kdo má krotit vášně? To s tím vývojem mládeže myslíš vážně?
reagovat - Sobota 11. března 2006 ve 23:13 ® Shrek reakce na …
-
a proč rovnou nezakázat lov přes den,kdy rybář může rybu vidět a nepovolit lov pouze v noci?
reagovat - Sobota 11. března 2006 ve 22:46 ® ZN
-
ladamaj: nezlob se, ale tvým příspěvkům vůbec nerozumím. Nemá to hlavu ani patu, vůbec nevím co jsi chtěl vlastně říct. A už vůbec nerozumím tomu, co a do kdy musí být podáno.Sorry.
Milky: fakt je to blbost, ten čas bych upravil od 10:45 do 14:45.
reagovat - Sobota 11. března 2006 ve 21:33 ® ladamaj reakce na …
-
Musí to bít podáno mám dojem do konce 4nebo5měsíce mohu zjistit.
reagovat - Sobota 11. března 2006 ve 20:47 ® Milky
-
Co je podle tebe mentální může být pro někoho jiného dobré. Kroť svoje vášně! Když už musíš používat hrubé výrazy, označ svůj příspěvek jako IFF, mohou se zde pohybovat i osoby mladší a na ně by mohla tvoje přehnaně tvrdá slova udělat uzel na jejich morálním vývoji.
reagovat - Sobota 11. března 2006 v 18:36 ® ftak
-
tak přemýšlejme jak to nejlépe a nejúčiněji prosadit protože většína je pro cytání nonstop ale teď najít tu správnou cestičku aby to v příštím roce nebylo jenom zbožné přání ale skutečnost, pochybuji ale že pokud by přišel na ČRS podepsaný petiční arch tak že se s tím budou zabývat
reagovat - Sobota 11. března 2006 v 15:34 ® tucnak11
-
lovecsumcu,pokud ryby v nocy spi tak ten co ti žekl nema ani tou pomocnou školu dokončenou byla na něcho naročna!!!
reagovat - Sobota 11. března 2006 v 15:32 ® ladamaj
-
tucnak11>Plně souhlaím.Také se stím potýkám nejednou jsem volal policiji a ti mne řekli cobych chtěl chlapi jim říkali že mne napadaj anic se nedělo jsem vozíčkář a pro jistotu mám knírače a železo pod paždím když to vindám tak je klid.
reagovat