Chytej.cz

Lov nonstop necteno

9.3.2006 | jelen | 6.074 zobrazení | 60 odpovědí

blíži se nám volby a tak mám dojem,že je nejlepší čas trošku zatlačit na politiky,aby nám umožnili chytat v létě nonstop,je nás asi 300 000 a to je hlasů,co vy na to?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Čtvrtek 16. března 2006 ve 20:27 ® Stín reakce na …

Rozhodně jsem pro lov non-stop a to min. v měsících 6,7,8, kdo chytat v noci nechce,tak mu nikdo přece nebrání to zabalit. čus

reagovat
Čtvrtek 16. března 2006 ve 12:17 ® perch
perch

jan jsem pro chytani non-stop, ale pouze na nekterych revirech, z vlastnich zkusenosti vim ze je pracne na prehradach zavazet nastrahy,vytahovat montaz a zas ji navazovat, je to na houby, cau

reagovat
Středa 15. března 2006 ve 22:36 ® breca reakce na …

Jsem jednoznačně proti chytání nonstop. V tomto počasí by nebyly dostatečné kapacity na odvoz zmrzlých rybářů od vody..
A v létě bychom už asi trochu smrděli… ):o))

reagovat
Středa 15. března 2006 v 1:12 ® cafezoo

Určitě ANO, zbytek je už jen na rybářích a v nich jak se zachovají.

reagovat
Úterý 14. března 2006 v 17:35 ® Hrouzek003

nonstop jedině nonstop,balit bójky večer, nevím

reagovat
Pondělí 13. března 2006 ve 23:47 ® Milky reakce na …
Milky

Už tu někdo navrhoval chytat podle zákoníku práce. Po čtyřek hodinách lovu – půl hodiny na odpočinek.

reagovat
Pondělí 13. března 2006 ve 23:18 ® MK reakce na …
MK

Dírky nechytam!

reagovat
Pondělí 13. března 2006 ve 21:30 ® Shrek
Shrek

NONSTOP FOREVER???? To jako navždy?No už Tě vidim v lednu ve 3 ráno u dírky,zmrzlej,r­ampouch u nosu.......­......... :-D Ale jako nápad dobrý. :-)

reagovat
Pondělí 13. března 2006 v 19:08 ® Vlček
Vlček

Líbily se mi ty přestávky, ale jen 15 minut, než si stihnu nachystat novou nástrahu, ryba si aspoň odpočine :-) Co takhle nabídnout svazu nějakou protihodnotu. Zákaz braní kapra v noci od 00:00 do 04:00, maximální délka kapra 65–70cm, omezit maximální počet přivlastněných ryb za rok. Jsme přece sportovní rybáři a ne masaři.

reagovat
Pondělí 13. března 2006 v 18:06 ® judas.d
judas.d

já jsem pro aby v letních měsívích byl povolen lov nonstop zteho důvodu že u nás není tak jezdím lovit na slovensko

reagovat
Neděle 12. března 2006 ve 23:12 ® MK reakce na …
MK

NONSTOP FOREVER!!!!!!!!!

reagovat
Neděle 12. března 2006 ve 14:13 ® zany

já jabych se přiklonil k lovu nonstop…je to zajímavější a taky co byste chtěli dělat ty blbý 4h. když ryby berou tak je to přece jen lepší a ne padne půlnoc musíme stáhnout pruty a čekat do čtyř… (ale jen v určitých měsících) ja bych lov nonstop zavedl červen,červenec a srpen…

Toje muj názor… jsem pro všema deseti

reagovat
Neděle 12. března 2006 ve 13:17 ® 

na slovensku je podaný návrh,na úpravu času lovu v mesiaci září,od 5:00,do 24:00,kto to vydrží u vody do polnoci po dvoch mesiacoch chytania non-stop..-:)))

reagovat
Neděle 12. března 2006 ve 12:34 ® Milky reakce na …
Milky

Jsi kacíř, jak čtyřlístek!!!! Jupíííííí!!! Tohle, až bude číst MK, tak si krůpne do textilu, páč je to ještě za vlasy přitaženější než to, aby se přestávka v lovu přesunula na dopoledne! Jinak v zP je přestávka po čtyřech hodinách nepřetržité práce a nesmí být na začátku a konci pracovní doby.

reagovat
Neděle 12. března 2006 ve 12:16 ® breca reakce na …

A náhodou nemá být po maximálně pěti hodinách přestávka na jídlo? Nebylo by jednodušší zrušit RŘ a chytat podle zákoníku práce. V noci by pak nesměli chytat jen mladiství a těhotné ženy..... Docela se tu tou diskuzí bavím… Přeji všem prima den s dostatkem té bílé sra…

reagovat
Neděle 12. března 2006 ve 12:13 ® Milky reakce na …
Milky

F poho :o) Asi ses malinko nechal strhnout tématem. Vím, že jsou v dnešní společnosti jevy, které tyto výrazy asi právem zasluhují, ale generaci mladých rybářů bychom měli působit malinko výchovně. Chytej.cz je registrován i na rozcestnících určených pro děti.

reagovat
Neděle 12. března 2006 v 11:43 ® MK reakce na …
MK

Jo chápu a omluovám se za ty výrazy!

reagovat
Neděle 12. března 2006 v 9:37 ® Milky reakce na …
Milky

Já pochopitelně s tebou souhlasím. Jen jde o to, jak musí web vystupovat před zraky veřejnosti. Mám na mysli případ jedné učitelky za základky, která omylem rozeslal svým žákům v devítce mejlík s lechtivou (zdůrazňuji lehce!!!) tématikou a už byla skrze to čtyřikrát na kriminálce a ženou jí ke krajské komisi, … . Už asi chápeš, co tím mám na mysli???

reagovat
Neděle 12. března 2006 v 9:30 ® MK reakce na …
MK

Morální vývoj HAHAHA!!!!!Dnešní mládež je tak příšerně zkažena že si to ani nedokážeš představit!A věř mi že vim o čem mluvim protože to zažívam pět dní v tejdnu!!!

reagovat
Neděle 12. března 2006 v 9:22 ® Milky reakce na …
Milky

no, možná by se to dao udělat, že by se to řídilo časovým pásmem s přihlédnutí k místní úpravě. Už si moc nepamatuji, kolik je časový rozdíl mezi naším nevýchodnějším a nejzápadnějším místem, ale máš pravdu, je třeb do toho vnést více osvěty!

reagovat
Neděle 12. března 2006 v 9:12 ® pif
pif

dudu,vynechals ale povinnost každého pul roku chodit k doktorovi na preventivní prohlídku!!!ono dělat noční,což rybolov je,má velkou zátěž na organizmus.bolesti hlavy,nespavost a gastritýda,to jsou věci,které se musí předcházet.takže ano,lov v noci podporuju,ale se souhlasem lékaře-:))))

reagovat
Neděle 12. března 2006 v 1:06 ® dudu

Já jsem pro lov 24 hodin denně kdykoliv, nejenom v létě. Podmínkou by ale musela být minimálně osmihodinová přestávka na oddych mezi jednotlivými lovy. Nedocházelo by tím ke zbytečnému střetu s odbory a porušování Zákoníku práce. Bohužel ale povolenky ve stávající grafické podobě nejsou uzpůsobeny k takovým zápisům, takže snad někdy v budoucnu.

reagovat
Sobota 11. března 2006 ve 23:53 ® xycht

Milky: Kdo má krotit vášně? To s tím vývojem mládeže myslíš vážně? :-)

reagovat
Sobota 11. března 2006 ve 23:13 ® Shrek reakce na …
Shrek

a proč rovnou nezakázat lov přes den,kdy rybář může rybu vidět a nepovolit lov pouze v noci? :-D

reagovat
Sobota 11. března 2006 ve 22:46 ® ZN
ZN

ladamaj: nezlob se, ale tvým příspěvkům vůbec nerozumím. Nemá to hlavu ani patu, vůbec nevím co jsi chtěl vlastně říct. A už vůbec nerozumím tomu, co a do kdy musí být podáno.Sorry.

Milky: fakt je to blbost, ten čas bych upravil od 10:45 do 14:45.

reagovat
Sobota 11. března 2006 ve 21:33 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

Musí to bít podáno mám dojem do konce 4nebo5měsíce mohu zjistit.

reagovat
Sobota 11. března 2006 ve 20:47 ® Milky
Milky

Co je podle tebe mentální může být pro někoho jiného dobré. Kroť svoje vášně! Když už musíš používat hrubé výrazy, označ svůj příspěvek jako IFF, mohou se zde pohybovat i osoby mladší a na ně by mohla tvoje přehnaně tvrdá slova udělat uzel na jejich morálním vývoji.

reagovat
Sobota 11. března 2006 v 18:36 ® ftak

tak přemýšlejme jak to nejlépe a nejúčiněji prosadit protože většína je pro cytání nonstop ale teď najít tu správnou cestičku aby to v příštím roce nebylo jenom zbožné přání ale skutečnost, pochybuji ale že pokud by přišel na ČRS podepsaný petiční arch tak že se s tím budou zabývat

reagovat
Sobota 11. března 2006 v 15:34 ® tucnak11
tucnak11

lovecsumcu,pokud ryby v nocy spi tak ten co ti žekl nema ani tou pomocnou školu dokončenou byla na něcho naročna!!!

reagovat
Sobota 11. března 2006 v 15:32 ® ladamaj
ladamaj

tucnak11>Plně souhlaím.Také se stím potýkám nejednou jsem volal policiji a ti mne řekli cobych chtěl chlapi jim říkali že mne napadaj anic se nedělo jsem vozíčkář a pro jistotu mám knírače a železo pod paždím když to vindám tak je klid.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1