Vyhledávání
balsa na wobyho
8.3.2006 | upbraider | 2.379 zobrazení | 7 odpovědí
Nevite kde se da v Pze koupit balsa sirsi nez 1 cm? Potreboval bych aspon 2 centimetrovou, ale kdyz by byla tlustejsi jen dobre.Chci okopirovat nilsmastera invicible 12 cm a 1 cm prkno bych musel slepovat ze 2 dílů…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 8. března 2006 ve 22:50 ® upbraider reakce na …
-
Dik moc za ochotu ale jeste se porozhlednu.preci neni mozny aby to nekde nemeli..
reagovat - Středa 8. března 2006 ve 22:47 ® BigMike reakce na …
-
Jestli ti jde opravdu o 2 cm, mrknu v Táboře a pošlu za poštovné.
reagovat - Středa 8. března 2006 ve 22:44 ® upbraider
-
Nordboy:Dobrey napad s tou jasanovou dyhou.udelam to taky tak.Dik za tip.Jinak hur na tom Pha snad neni na int. stránkách jednotlivejch modelářskejch prodejen dokonce treba i tu kulatinu nabízej.Kdyz ale prides do kramu a chces ji, realita je jina.Klido ti ji i objednaj a ty pak cekas a cekas a oni ji stale nemaji protoze prijde pristi tyden…holt ten kdo si nekoupi model letadla za tisice a chce jen kus dreva za par korun neni atraktivni zakaznik.
Tomik:tise zavidim…ja mam zadara tak mozna lipu
Lukas:ja prosel takovy giganty jako Pecka modelar Zlatnicka,Bilek Opatovicka nebo Krokodila v Bartolomejsky a vsude akorat slibujou
BigMike:jo asi taky budu slepovat a neresit
reagovat - Středa 8. března 2006 v 19:51 ® BigMike reakce na …
-
V Táboře někdy tloušťka 2 cm, nebo různé hranůlky. Jinak když potřebuji, slepím a neřeším!
reagovat - Středa 8. března 2006 v 18:24 ® Tomik
-
Já mám doma špalíky 5×5 a sou douhý tak 15cm…a kdybch chtěl seženu i delší zdejší fabrika z toho něco vyráběla tak mi známej něco přines, jinak v obchodě se ty tlustší sháněj pěkně blbě:(
reagovat - Středa 8. března 2006 v 16:59 ®
-
Prošel jsem spoustu prodejen, které mají k prodeji balzy blízko a mám i pár kamarádů, kteří modelaří. Bohužel, nikde jsem nenarazil na balzu v kulatém profilu…nicméně, mám za to, že lepení má i svůj význam. Lepím balzu tak, že mezi dva kusy dávám dýhu (jasanovou) a tím docílím podstatně vyšší pevnosti celého korpusu. Vyplatí se to. Jinak v modelářských prodejních jsem viděl hranoly až 5×5 cm. Ovšem jsem z Pardubic. Že by hlavní město na tom bylo hůř?? Pochybuju.
reagovat - Středa 8. března 2006 v 16:28 ® Lukas
-
nevim mozna Modelarskej obchod"modelář"na náměstí..
reagovat