Chytej.cz

Obal korkové rukojeti necteno

7.3.2006 | KačaX | 5.742 zobrazení | 32 odpovědí

Mám sundat z korkové rukojeti na prutu plastový obal nebo ne? Sundáváte ho vy?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Úterý 14. března 2006 v 9:28 ® OBr reakce na …
OBr

opravdu to nemyslím vážně, proto ten smajlík :-)

reagovat
Úterý 14. března 2006 v 9:01 ® Axamith reakce na …
Axamith

Jak jsi to poznal? Původní profesí ano, ale už asi 10 let se živím jako programátor CNC strojů.

reagovat
Úterý 14. března 2006 v 8:19 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Axamith: Nejsi Ty náhodou elektrikář? :-)

reagovat
Úterý 14. března 2006 v 6:28 ® Axamith
Axamith

To nemyslíte vážně! Kdo z vás je muškař ? Asi nikdo, jinak by jse nemohli psát takový kraviny o užitečnosti igelitu na korku. Skuste si takovej prut s rukojetí ve vixlajvantu držet třeba 8 hodin v ruce a ještě s ním neustále mrskat šňůru. Idilka, že. Spocený, ulepený ruce, odřený od fólie. Ta je prostě jenom jako přepravní ochraný prostředek. Korek je přírodní materiál, který se dobře drží, hřeje a perfektně se udržuje. Muškařské pruty s rukojení z umělého korku jsou té nejnižší cenové kategorie. Proč asi ???

reagovat
Neděle 12. března 2006 ve 23:49 ® OBr reakce na …
OBr

hmm tak to já mám korek chráněný tou pěnovou rurou, co se dává na trubky kvůli izolaci. Je tak lépe chráněn, samo že je včetně originálního igelitu ;-)

reagovat
Neděle 12. března 2006 ve 23:16 ® Milky reakce na …
Milky

Lama je lamou a zeměkoule se točí dál, ani to s ní neškubne. Klidně, ať mejí pruty ve futrálech celý, zmzku lížou přes igelit a … a tak dále. Já mám korek potaženej včelím voskem a zatavenej v troubě.

reagovat
Neděle 12. března 2006 ve 12:22 ® Robur
Robur

Milky, kam chodíš na ryby, korek v igelitu je poměrně častý jev. Typl bych tak 2 – 3 rybáři z 10ti. O vážných věcech se nežertuje. :-)

reagovat
Neděle 12. března 2006 ve 12:08 ® Milky reakce na …
Milky

To je přece od začát fór! Tohle přece nikdo nemůže myslet vážně. Je to asi takové, jako dotaz ne Basssse/Massse – jak vyfiletovat okouna 78 cm – 4,10Kg :o)

reagovat
Neděle 12. března 2006 v 10:45 ® Shrek reakce na …
Shrek

No tak Milky,od Tebe si nechat poradit,to je vždycky žůžo! :-D Ale je to originální,ne?

reagovat
Neděle 12. března 2006 v 10:00 ® Milky
Milky

NEsundavat! Naopak!!!! Proč myslíš, že tam ten korek dávaj – to je jen jako podklad, aby se ti ten plast dobře držel. Ještě má zatavovací plast další výhodu, dá se dobře graficky upravit, třeba fixou. To je vlastnost, kterou korek sice má, ale vzhledem k jeho nestejnobarevnému povrchu, tolik nevynikne. :o)

reagovat
Neděle 12. března 2006 v 8:46 ® xyz

zkus cumlat nerozbaleny bombon

reagovat
Čtvrtek 9. března 2006 ve 13:34 ® drda reakce na …

No jo, no. Co už včíl :-)

reagovat
Čtvrtek 9. března 2006 ve 13:17 ® KačaX

drda> A sakra, já už sem ji sundal a rybu sem na něj ještě nechytl.

reagovat
Čtvrtek 9. března 2006 ve 12:58 ® drda

Kača: některé uvedené odpovědi jsou zajímavé, ale věz, že tahle jediná je opravdu správná :-) Odjaktěživa se ochranná folie z korkové (nebo jakékoliv jiné) rukojeti sundává až po první chycené rybě. Záleží to tedy jen na tobě, jak rychle bude dole :-)

reagovat
Čtvrtek 9. března 2006 ve 12:16 ® Prutos reakce na …
Prutos

Čistit vazelínou ??? Nechápu

reagovat
Čtvrtek 9. března 2006 ve 12:01 ® perch
perch

sundavam, mam rad hladky ovrch korku ktery mi doprava i v nepriznivem pocasi trochu pohodli, cisti ho vazelinou, funguje to zdar

reagovat
Čtvrtek 9. března 2006 v 0:40 ® Michajda reakce na …
Michajda

No já viděl i pár „expertů“, co měli takovej ten ochrannej přepravní celofánek, co tam dává výrobce, na sklíčku od hodinek a na mobilu, aby se jim nepoškrábaly. Za žádnou cenu si nenechali vysvětlit, že to mají sundat.No lidi jsou holt různí.......:o)))

reagovat
Středa 8. března 2006 ve 23:18 ® joba

vono to vypadá samozřejmý ale není viděl sem u vody už několik bláznů co tam ty obaly měli už nějakej pátek,vypadalo to hnusně asi si myslí že ušetří ošoupání korku..... jako když jsem byl u kámoše a jeho fotřík měl dálkový ovládání v igeliťáku :-))

reagovat
Úterý 7. března 2006 ve 22:59 ® 

Jasně že sundat. Je to transportní ochrana. Jinak si můžeš koupit prut bez korkové rukojeti, třeba s rukojetí z bakelitu.

reagovat
Úterý 7. března 2006 ve 22:24 ® HaD
HaD

sundat. Kdyby na tom zůstal, bylo by to jako kdyby si někdo koupil vonnou svíčku, ale nechal jí zabalenou a nezapálil ji. Korek je „luxus“ pro ruce a když je po igelitem, nemá význam a navíc jak již někdo zmínil může začít plesnivět, když zvlhne.

reagovat
Úterý 7. března 2006 ve 21:33 ® mirmen

Ano, sundat. Po pár měsících chytání očistíš nahrubo kartáčkem, natřeš desinfenčním savem, necháš několik minut působit a pak osprchuješ. Rukojeť bude jako nová. Tímhle způsobem ošetření prokoukne i několik let stará rukojeť.

reagovat
Úterý 7. března 2006 ve 21:09 ® tomy
tomy

sundat

reagovat
Úterý 7. března 2006 ve 20:31 ® Hora
Hora

Kača rozhodně sundat.jak se Ti zapaří,mohl by chytit plíseň.

reagovat
Úterý 7. března 2006 v 19:21 ® KačaX

OK. Dík. Už ho du sundat.

reagovat
Úterý 7. března 2006 v 19:20 ® Axamith
Axamith

Korek je příjemný na dotek a nestudí. Kdyby tam ten igelit měl zůlstal, tak se rukojetě dělají z vixlajvantu a ne z korku.

reagovat
Úterý 7. března 2006 v 19:05 ® Prutos
Prutos

Sundat :-D

reagovat
Úterý 7. března 2006 v 19:01 ® Robur
Robur

Ty si Kača. :-) Sundat.

reagovat
Úterý 7. března 2006 v 18:56 ® Zcuter
Zcuter

no co na tohle říct.......... sundat…kuře s peřím taky nejíš…

reagovat
Úterý 7. března 2006 v 18:51 ® skwor
skwor

SUNDAT!

reagovat
Úterý 7. března 2006 v 18:51 ® efendi
efendi

Určitě, je to jako když jíš svačinu i s pytlíkem.

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1