Vyhledávání
Předlouhá zima 2005/2006
5.3.2006 | HaD | 8.150 zobrazení | 75 odpovědí
Tato zima je až příliš dlouhá a prognóza je až do půlky dubna. Nejen mě to asi pěkně ničí a deprimuje. Jak jste na tom vy? Jak řešíte absťák?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 5. března 2006 v 18:08 ® reakce na …
-
Regulus – Milky: Zelenou trávu letos neseženeš, leda v jiném klimat. pásmu. Jasně, že je to vzpomínka na loňskou sezonu…to je zároveň odpověď, Milky, že letos určitě nebude jaro 200(5), ani náhodou. Píše se rok 2006!!Chachááá. Já už nevím co vymyslet, aby nebyla nuda. Jdu k vodě. Sluníčko svítí, je 5 cm sněhu, tak vo co go?
reagovat - Neděle 5. března 2006 v 17:12 ® Zcuter reakce na …
-
hmmm.....tak to te obdivuju…ja bych jeste nevytahl nohy z baraku.....
reagovat - Neděle 5. března 2006 v 16:57 ® rudla
-
Dneska jsem už to nevydržel,vzal jsem sparingpartnerku a šel jsem provětrat feedra.Sice to ani nepotáhlo ale byl jsem konečně u vody.
reagovat - Neděle 5. března 2006 v 16:17 ® Zcuter
-
(omlouvám se nechtel jsem to poslat dvakrát)
reagovat - Neděle 5. března 2006 v 16:16 ® Zcuter
-
no myslím si,ze nam nic kineho nezbyde nez se spokojit s tim co je!!!!!tedy se zimou......abstak uz je velikej…alespon,ze je ta skola jinak bych asi uz chc---plbez ryb......no a je tu jeste chytej.cz…ICQ a hlavne rybarske simulátory!!!!!!!!kterych ovsem neni dost(neni jich dost teda tech dobrych!!!!!!!!)
reagovat - Neděle 5. března 2006 v 16:16 ® Zcuter
-
no myslím si,ze nam nic kineho nezbyde nez se spokojit s tim co je!!!!!tedy se zimou......abstak uz je velikej…alespon,ze je ta skola jinak bych asi uz chc---plbez ryb......no a je tu jeste chytej.cz…ICQ a hlavne rybarske simulátory!!!!!!!!kterych ovsem neni dost(neni jich dost teda tech dobrych!!!!!!!!)
reagovat - Neděle 5. března 2006 v 16:08 ® ywan
-
je to fakt bieda, už som aj trošku dúfal že to zmizne a včera bum ďalších 15cm snehu…absťák je, ale riešiť sa nedá, všetko je pod ľadom.Proti nude sem tam zabehnem na pifčo, v práci si dám nadčas, pospím si…CHCE TO RYBY !!!
reagovat - Neděle 5. března 2006 v 16:04 ® regulus reakce na …
-
Nordboy – když už nám tady děláš takový chutě, kde jsi sehnal v tomto ročním období tu krásně zelenou trávu ??? -:)
reagovat - Neděle 5. března 2006 v 16:02 ® Milky reakce na …
-
Já tě malinko zklamu. Jaro o5 letos nebude! Bude jeden hozký týden, pak dva týdny chumelenic a pak začne zostea léto.Změnou klimatu sestalo, že přechod mezi kontinentálním létem a zimou bude velmi rychlý. Zima bude dlouhá a mrazivá, léto suché a horké.
reagovat - Neděle 5. března 2006 v 15:29 ® reakce na …
-
kulin: Máš to dobré…všechny Tvoje metody jak zahnat absťák na ryby jsou pro mě pasé…lenošení, plkání o nesmyslech a dokonce i ženatý sem přes 30 let…tak mi nezbývá, než že prostě chodím na ryby…samozřejmě zbytečně, ale jsem u vody. Jo, a meteorologové slibují, že jaro určitě přijde. Kartářka mi předpověděla, že jaro bude. (4.května od dvou do pěti!)Chááá,chááá.Zatím zbývá dobrý žrádlo.
reagovat - Neděle 5. března 2006 v 15:20 ® skwor
-
Mě už ta zima taky s…, absťák řeším plkáním na chytej.cz a nákupem věcí na sezónu.
reagovat - Neděle 5. března 2006 ve 13:58 ® regulus
-
No myslím, že nám z toho j..e všem, důkazem jsou témata fóra např. Bolí to ryby?, apod., v sezóně by rozhodně nevznikly. Nezbývá než poděkovat HaDovi a spol. za tento vortál, který nám pomáhá ve zdraví „přežít“. -:)))) Na otázku z řešením absťáku je v mém případě jednoduchá odpověď CHYTEJ.CZ
reagovat - Neděle 5. března 2006 ve 13:17 ® jake
-
Už mě ta zima fakt taky se.e. Ale s tou prognózou až do půlky dubna – tak zle bych to neviděl. Dnes ráno jsem poslouchal dlouhodobější přsdpověď a hlásili, že occ od 10. do 20. března teploty mezi 5 – 11 stupni a po dvacátém 11 – 15 stupňů. Jedno je jisté. Čím vyšší datum, tím víc se té letošní zimě zkracuje život. Akorát sněžit by už nemuselo. Toho sněhu je letos fakt „priveľa“. Ale na jednu stranu – napadnout může a roztát musí. Příští víkend už to půjdu prubnout
reagovat - Neděle 5. března 2006 ve 12:58 ® Shrek reakce na …
-
Hezký-jsem se rozhodl že se ožením
reagovatJá to řeším teď už feederem na řece.Ale když byla řeka měsíc a půl zamrzlá,tak to byl ten pravej absťák.Teď už je to „all right“.
- Neděle 5. března 2006 ve 12:50 ® kulin
-
Tento způsob zimy,zdá se mi poněkud nešťastný.Svůj absťák řeším občastným dírkováním,plkáním o nesmyslech s kámošema,povalováním se na gauči,dokonce sem se rozhodl,že se ožením.
reagovat