Chytej.cz

Předlouhá zima 2005/2006 necteno

5.3.2006 | HaD | 8.088 zobrazení | 75 odpovědí

Tato zima je až příliš dlouhá a prognóza je až do půlky dubna. Nejen mě to asi pěkně ničí a deprimuje. Jak jste na tom vy? Jak řešíte absťák?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 11. března 2006 ve 23:14 ® Tomucha
Tomucha

když mám trochu času tak vážu mušky, občas si sednu i k vázání, někdy mám zrovna moc práce takže sedím u svěráčku celej den. Jiank přes zimu taky vážu muchy no…

reagovat
Sobota 11. března 2006 ve 21:14 ® Petas
Petas

Tak jsem byl dnes na Vltavě a pánové, já chytil cejna. Ve 13:30 hod začalo sněžit a sněží ještě ted. Nesnáším zimu, nesnáším sněhuláky, chci jaro.

reagovat
Čtvrtek 9. března 2006 v 18:02 ® kulin
kulin

Letos jaro nebude,a v srpnu budeme ještě bruslit na rybníku.:-(

reagovat
Čtvrtek 9. března 2006 v 17:59 ® jake reakce na …
jake

Doufám, že to do vánoc neroztaje

reagovat
Čtvrtek 9. března 2006 v 17:27 ® Padis
Padis

kurňa asi se z toho zblázním už zase padá.Já chci jaro

reagovat
Čtvrtek 9. března 2006 ve 14:17 ® jake
jake

Už přesně vím jak tu zasranou zimu definitivně pohřbít. Bude to drahé, ale nedá se nic dělat. Místo broďáků si koupím lyže…:-((

reagovat
Čtvrtek 9. března 2006 v 0:04 ® Fit
Fit

Já už to taky nemůžu vydržet a dočkat se. Ještě že existuje internet a v něm rybářské stránky, jinak by se to nedalo přežít. Ať už to konečně roztaje a hurá na ně…

reagovat
Středa 8. března 2006 v 19:06 ® bojka
bojka

v

reagovat
Středa 8. března 2006 v 18:26 ® joba

mě zima většinou nevadí ale tahle je už moc dlouhá, ještě že bylo to dirkaření jinak nevim

reagovat
Středa 8. března 2006 v 9:57 ® Fugas

Tahle zima je fakt hnus. Je pravda že jsem si jí o měsíc a fous zkrátil pobytem v zahraničí kde bylo teplo, ale i tak už toho bylo dost.Absťák řeším tím, že se chodím dívat na řeku. Přehrada je většinou upuštěná, tak mapuju dno na oblíbených místech, sbírám poklady z pařezů:-) a vzpomínám jak tam bylo na jaře hezky… Občas doma rozložím všechny pruty, někdy se jen kochám, jindy si i navážu, píchnu háček do koberce a „zdolávám“( je to se mnou opravdu špatný…). Jinak si taky dělám pořádek ve vercajku, nakupuju krmení a snažím se získat co nejvíce nových informací. V posledních letech hlavně z internetu. Taky hodně žeru, chlastám a tloustnu:-(( .

reagovat
Úterý 7. března 2006 ve 20:33 ® Hora
Hora

dělám splávky,doplňuji cajk a modlím se ať už brzy skončíííííí.

reagovat
Úterý 7. března 2006 v 19:14 ® Axamith
Axamith

Zima mi už leze pěkně krkem( jako asi všem rybářům), ale alespoň mám čas si navát pár kilo mušek. Zase bude so trhat.

reagovat
Úterý 7. března 2006 v 16:04 ® jake
jake

Chce se mi říct, že už je ta zima skoro takový evergreen. Ale spíš to pořád vypadá na everwhite. :-))

reagovat
Úterý 7. března 2006 ve 14:26 ® bobajz reakce na …
bobajz

Je už to fakticky otrava.Nejhorší na tom je ,že i kdyby jaro přišlo teď hned,tak stejně bude příšerně dlouho trvat než se začne chytat a než ryby začnou brát.A jak jsem teď slyšel v televizi od neděle se začne zase ochlazovat. Jupíííííííííí­ííí!!!!!!!!!!!­!!

reagovat
Úterý 7. března 2006 v 7:21 ® durson

Tato zima je aj u nas na slovensku dlha. Predtavte si, ze nemozte ist na ryby a este k tomu nemozte robit zimnu pripravu lebo ste uz mesiac a pol zavrety v nemocnici. Jedneho by porazilo. Asi zacnem kreslit po chodbach rybicky. Nehovoriac o tom, ze otvorili Vodny svet. Info www.rrr.sk Ja to tam mam na skok. Este ze je chytej.cz

reagovat
Pondělí 6. března 2006 ve 22:35 ® Bobson
Bobson

JÁKO KAŽDÝ Z VÁS MĚ ZIMA PĚKNĚ ŠTVE.ALE CO NAPLAT.JÁ TEDA DĚLÁM PŘÍPRAVU JAK PSYCHYCKOU,TAK I MATERIÁLOVOU.JE TŘEBA DOPLNIT ZÁSOBY A ZJISTIT CO NOVÉHO NA TRHU ZASE JE !

reagovat
Pondělí 6. března 2006 ve 22:32 ® Cudla
Cudla

Zima mi už leze na mozek,takhle vyleštěnej vercajk jsem už dlouho memněl,vypadá jako kdyby právě vypadl z fabriky.Místa kde by se dalo chytat je plný kormoránů,tak ani ťuk,a venku padá a padá..........

reagovat
Pondělí 6. března 2006 ve 22:14 ® Michajda
Michajda

Tak, a už jsme čtyři…:o) Teď jsem čuměl z okna, a zase padá. To je depka jak má bejt. Sakra, jak může v březnu v Krkonoších padat sníh ? To už je úchylárna.

reagovat
Pondělí 6. března 2006 ve 20:37 ® skwor
skwor

jake: To jsme tři, já zimu taky nesnášim…

reagovat
Pondělí 6. března 2006 ve 20:12 ® jake reakce na …
jake

To jsme dva co nenávidíme zimu. mouchy nemotám, páč to neumím a těším se eště víc než Ty :-))

reagovat
Pondělí 6. března 2006 v 18:01 ® Dědek
Dědek

Nenavidím zimu… Jinak se snažím motat mouchy a hróóózně se těším.

reagovat
Pondělí 6. března 2006 v 17:59 ® barn
barn

pořád se uklidnuju že už to nemůže dlouho trvat.Jsem už pekně nervozní.Ještě že máme chytej.cz!

reagovat
Pondělí 6. března 2006 v 16:03 ® sharkcom
sharkcom

Zbudoval jsem si akvárko a civím teď alespoň na něj… Na a tuhle jsem v obýváku složil můj nový picker, navázal jsem na konec vlasce hrneček a skoušel jak pracuje. Nojo, 70cm kapr by byl lepší…

reagovat
Pondělí 6. března 2006 ve 4:53 ® Petas
Petas

Mám takovej absták že asi naučím papouška brát na háček. Nejhorší obdobý pro rybáře je zima, kor takhle dlouhá. Minulý víkend mi to s kamarádem nedalo a byli jsme to zkusit. Sice ani záběr, ale ten pocit, že jsme u vody byl k nenahrazení.

reagovat
Neděle 5. března 2006 ve 20:43 ® Zcuter
Zcuter

no tak to už jsi na tomhodně blbě......jak nas tak poslouchám tak je nam vsem z toho blbe nobot uz se sami sebe ptame jak sme na tom.....

reagovat
Neděle 5. března 2006 ve 20:40 ® Padis
Padis

Letošní zima ně už leze krkem.Začal jsem lovit rybky v akvárku.

reagovat
foto/forum/2006/th-img116.jpg
Neděle 5. března 2006 ve 20:16 ® rudla reakce na …
rudla

Nezebe,je myslivecká a tak je zvyklá.

reagovat
Neděle 5. března 2006 v 18:39 ® kulin
kulin

Nordboy>Milky asi myslel o5,jako opět,chachááá­áá,u nás je zhruba 70 čísel sněhu a led asi 60 cm,takže to vidím,tak koncem dubna.:-))

reagovat
Neděle 5. března 2006 v 18:11 ®  reakce na …

--…ale je nádherná!!!!!!!!!!!

reagovat
Neděle 5. března 2006 v 18:10 ® 

Rudla: Nezebe to tu Tvojí sparingpartnerku do prdýlky? Já když jdu k vodě v tomto počasí, tak musím stát…

reagovat