Vyhledávání
Boli to ryby?
5.3.2006 | svaca | 4.592 zobrazení | 32 odpovědí
Zdravím určitě se nekdo z nás setkal s tím, že se ho někdo zeptal ''A to to ty rybicky neboli chudinky''Zajímalo by me co jim na to odpovídáte!?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 15. září 2006 v 9:19 ® AbuGarcia reakce na …
-
aha…,hmm dobra uvaha!-Milky: No vždyť právě proto se Rak kolemjdoucích na jatka ptá. Je to neporovnatelně horší a ve společnosti akceptované, Takže tím vznikne zajímavý kontrast obou otázek
reagovat-a pak neco pis,ze nekdo pise o nicem…!mi se tady bavime o rybach a ne o jatkch…,ale to nic to se poda…
- Čtvrtek 14. září 2006 ve 23:35 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
AbuGarcia: Nejvíc zápisů v debatě o ničem máš Ty…
reagovat - Čtvrtek 14. září 2006 ve 22:16 ® AbuGarcia reakce na …
-
no konecne nekdo chytrej,toto trvalo!nic ve zlim,ale proste,to je debata o nicem…!
reagovat - Čtvrtek 14. září 2006 v 19:52 ® Koudy
-
Ve školem nás na fakultě Rybářství a Hydrobilogie v předmětu Rybářství na přednáškách učili že ryba není schopna vnímat bolest protože nemá šedou kůru mozkovou…
reagovat - Čtvrtek 14. září 2006 v 19:06 ® AbuGarcia reakce na …
-
nevim,co to tady porad resite,vy je vsichni litujete a chytate je!tak to pak prestante chytat a ty rybyto nebude bolet..!
reagovat - Čtvrtek 14. září 2006 v 18:31 ® entokarel reakce na …
-
to neni pravda
reagovat - Čtvrtek 14. září 2006 v 16:10 ® drozďák reakce na …
-
reaguju samozřejmě na zde položenou opootázku. Což se i při mém omylu dalo jistě vydedukovat. Pakliže by ovšem byla vůle…
reagovat - Čtvrtek 14. září 2006 v 15:33 ® Shrek reakce na …
-
drozďák:reaguješ na můj příspěvek,proto se ptám: „proč by mě to mělo bolet?“
reagovat - Čtvrtek 14. září 2006 ve 12:26 ® pupak reakce na …
-
DEXTR – to vis, ze boli, moc je to boli a proto aby je to mebolelo tak je chytam na potoce do zaclony a hned je bacim po hlavicce aby se netrapili chudinky
reagovat - Čtvrtek 14. září 2006 v 9:41 ® drozďák reakce na …
-
Tebe to bude bolet!!!
Co to je za otázku?
reagovat - Čtvrtek 14. září 2006 v 8:26 ® Shrek
-
no já si myslim,že je to bolí a proto každou rybu dříve než jí změřim,vždycky napřed klepnu,aby se zbytečně netrápila. No co,na blbou otázku blbá odpověď,ne?
reagovat - Středa 13. září 2006 ve 23:28 ® Kouba
-
Nekde sem cetl ze napr. takovej cejn nebo karas si pamatuje kolem 5 sec..... co je dost hruby ze bych treba pichl hacek do prdele a za chvilku bych o tom nevedel:D:D:D:D
reagovat - Středa 13. září 2006 ve 22:16 ® JarKoto
-
No…těžko říct, ale někde (myslím v televizi) sem viděl že ryby mají „necitlivou“ přední část tlamy – ale když se jim to zabodne někde dál, tak nevim…
reagovat - Středa 13. září 2006 v 17:12 ® Firetiger
-
Zájemcům doporučuju o problematiku doporučuju www.fishinghurts.com Jsou to stránky hnutí PETA, známého tím že je podporuje Pamela
reagovat - Středa 13. září 2006 v 16:51 ® AbuGarcia reakce na …
-
cau,tak se ptam jestli ty jsi byl nekdy na jatkach!pokud tohle pises,tak bys o nich mel neco vedet,nebo tam aspon jednou bejt,muj nazor je takovej ze tohle to fakt z jatkama nemuzes srovnavat…!to je uplne o necem jinem..!nemyslim to ve zlem cau
reagovat - Středa 13. září 2006 v 16:50 ® AbuGarcia reakce na …
-
cau,tak se ptam jestli ty jsi byl nekdy na jatkach!pokud tohle pises,tak bys o nich mel neco vedet,nebo tam aspon jednou bejt,muj nazor je takovej ze tohle to fakt z jatkama nemuzes srovnavat…!to je uplne o necem jinem..!nemyslim to ve zlem cau
reagovat - Středa 13. září 2006 v 16:50 ® AbuGarcia reakce na …
-
reagovat - Neděle 12. března 2006 ve 14:20 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Milky: No vždyť právě proto se Rak kolemjdoucích na jatka ptá. Je to neporovnatelně horší a ve společnosti akceptované, Takže tím vznikne zajímavý kontrast obou otázek
reagovat - Neděle 12. března 2006 v 9:56 ® Milky reakce na …
-
Raku, líbí se mi, jak dokážeš tak rezolutně prohlásit, že ANO. Jistě svým vzdělám v tomto oboru vynikáš a tak bych se, jako laik, tě rád na něco zeptal. Srovnáváš rybolov s jatkama -prosím tě, srovnej ještě nervovou soustavu tura a ryb. Pro srovnání použij počet nervových zakončení v oblastech, na které jim člověk nejvíce působí a kde ty, jako odborník, bys viděl prahy citlivosti. Díky.
reagovat - Neděle 12. března 2006 v 8:12 ® xyz
-
Ja se ridim heslem na blbou otazku blba odpoved a podle mne je nejucinejsi nelogicka stupidni odpoved typu jo prijel jsem na kole, voda je mokra atd.
reagovat - Pondělí 6. března 2006 v 15:58 ® rak
-
Odpovídám po pravdě,že je to bolí a to hodně. Pokud to nějak komentují, ptám jestli jedí maso a jestli někdy byli na jatkách. Vesměs to debatu ukončí.
reagovat
Fakt je ale ten, že i moje hodně šetrné chytání (chyť a pusť) je vlastně dost „zbytečná“ krvavá zábava. Svět ale jiný nebude a já si neumím představit, že bych toho nechal. - Pondělí 6. března 2006 v 11:19 ® reakce na …
-
DEXTR: Až Ti někdo zase nabídne mýdlo (nebo ručník), poděkuj, že nepotřebuješ, že máš seno a až se zeptají na co, odpověz jim:„Abych mohl dát nažrat těm volům, co se blbě ptají“…
reagovat - Pondělí 6. března 2006 ve 4:59 ® Petas
-
Když to tu čtu nám s tý zimy všem asi opravdu hrabe. Na otázku zda-li berou odpovídám, že JO, ale roha, když furt okolo vody někdo courá a BLBĚ se ptá. Mám zaručeno, že se vícekrát nezeptají, jelikož se vyhnou.
reagovat - Neděle 5. března 2006 ve 22:03 ® svaca reakce na …
-
to me furt chtej kupovat mydlo abych si umyl ruce az chytnu hovno:)
reagovat - Neděle 5. března 2006 v 17:43 ® Shrek
-
Tak jsem byl dnes s feederem na řece a těšil jsem se na nějakou rybku,že bych se jí zeptal,jestli jí to bolí.No ale nic jsem nechytil,tak máte smůlu a nic se nedozvíte!!
reagovat - Neděle 5. března 2006 v 17:26 ® Zcuter
-
dextr:doma vzdycky tak cos chytil a ja jako vzdycky!) …jako vzdycky rymu co????
reagovat - Neděle 5. března 2006 ve 13:20 ® svaca
-
me kdyz se u vody ptaj tak tak berou berou ja hmm ale na hacky serou!vzdy se usmejou a dou takze mam zas klid a doma vzdycky tak cos chytil a ja jako vzdycky!)
reagovat - Neděle 5. března 2006 ve 13:17 ® Milky reakce na …
-
Pájo, asi je to ten nejrozuměší argument. Rozebírat to nemá cenu.
reagovat - Neděle 5. března 2006 ve 12:27 ® Ciffik
-
no…myslim si ze je to neboli…ale neni jim to rpijemny takze souhlas s hadem…jinak na otazku berou?…mnam s brachou skevlou odpoved…jeden rekne ano a druhy ne…jsou z toho vedle a tak se zeptaji tak berou nebo ne?…a mi si odpovedi vystridame takze jsou z toho uplne blby a jdou pryc…
reagovat - Neděle 5. března 2006 v 11:25 ®
-
Já na všechny podobné otázky (které mi kladou nerybáři) jako „berou,berou?“ a pod., mám jedinou odpověď: Nemáte prosím nějakou lehčí otázku?" Zpravidla se už „BLBĚ NEPTAJÍ!!“
reagovat