Chytej.cz

výroční schůze necteno

2.3.2006 | Milky | 5.558 zobrazení | 41 odpovědí

Jaký na vás zanechala pocit výroční schůze vaší MO?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Pondělí 6. března 2006 v 11:22 ® Prutos reakce na …
Prutos

Fikus: jj :-)) )

reagovat
Pondělí 6. března 2006 v 11:13 ® fikus reakce na …
fikus

Vyřešilo by, jen naše chápání času je jaksi mimo její možnosti…

reagovat
Pondělí 6. března 2006 v 10:55 ® Prutos reakce na …
Prutos

Fikus:Já se nečertím :-) Ale pochybuju o tom že se to vyřeší samo.

reagovat
Pondělí 6. března 2006 v 10:51 ® fikus reakce na …
fikus

Tak se tak nečerti:-) Příroda je mocná čarodějka a sama se sebou si umí poradit.

reagovat
Pondělí 6. března 2006 v 10:28 ® Prutos reakce na …
Prutos

Fikus: Jen loni jsem bobra viděl nejmíň dvacetkrát. Potkávám je u vody velice často. Máš pravdu v tom, že je to krásné zvířě a taky mě baví je pozorovat. Nevadí mi ani že se živí bylinami a výhonky :-) Ale s..e mě to, když vidím suchý nebo spadlý strom, který má na svědomí bobr. Nevím jesli jsi u nás někdy byl, ale věř mi, že ty stromy se počítají na stovky. A nedělá mu problém porazit i strom který má metr v průměru. Dokud tu bobři nebyli,nechybě­li mi!

reagovat
Pondělí 6. března 2006 v 10:22 ® ZN reakce na …
ZN

Taky jsme to měli v usnesení

reagovat
Pondělí 6. března 2006 v 10:07 ® toulovec reakce na …
toulovec

právě proto jsem si to nechal nejen odhlasovat, ale zakotvit i do usnesení z výroční schůze, teď už mi jen zbývá si pohlídat, aby s tím zástupci MO na svazu něco dělali. Myslím že ale taky nejsou proti a ža ta vůle to prosadit je i z jejich strany.

reagovat
Pondělí 6. března 2006 v 9:56 ® ZN reakce na …
ZN

Toulíku, a co uděláš, když ti to členská schůze odhlaszje a pak nepošle ke schválení?

reagovat
Pondělí 6. března 2006 v 9:53 ® toulovec reakce na …
toulovec

milky: v tom případě příští rok navrhnu do diskuse aby se schůzí odhlasovalo :„Členská schůze ukládá výboru MO prosadit do bližších podmínek pro rok 2008 , aby na pstruhových revírech (Loučná 5 a Desná 1)za účelem větší ochrany populace Pstruha obecného byl povolen pouze lov na jednoháčky bez protihrotu“. :o))))))

navíc nevidím jedinej důvod proč by to nemohlo projít.

reagovat
Pondělí 6. března 2006 v 9:49 ® Milky reakce na …
Milky

Toulíku, to je sice hezký, ale co když se po roce dozvíš, že to prostě někde neprošlo? Že to navrhli třeba na Kraji nebo kde a tam to bylo smeteno ze stolu? Hmm, co potom?

reagovat
Pondělí 6. března 2006 v 8:24 ® toulovec
toulovec

U mě zanechala výroční schůze vesměs velice příjemný pocit. Podařilo se mi navrhnout a do usnesení z výroční schůze odhlasovat větu: „Členská schůze ukládá výboru MO prosadit do bližších podmínek pro rok 2007 , aby na pstruhových revírech (Loučná 5 a Desná 1) byl povolen pouze lov na jednoháčky bez protihrotu“. Myslím že něco takového prosadit není nic složitého, jen je potřeba si připravit rozumný příspěvek do diskuse, seznámit lidi s tím proč a nač to odhlasovat, rejpaly co jsou proti jednou dobře mířenou větou odpálit aby se už do diskuse nezapojovali, členská schůze odhlasuje a je hotovo. Teď už jen sledovat, s jakou vervou to bude výbor prosazovat na svazu a zda splní úkol, který mu dala členská schůze.

reagovat
Pondělí 6. března 2006 v 1:34 ® fikus reakce na …
fikus

Prutosi, bobr je největší evropský hlodavec který se živí bylinami a stromovými výhonky. Neboj rybu ti nesežere:-)) A ještě něco, viděl jsi bobra na vlastní oči? Věř mi, je to velice hezký pohled…

reagovat
Neděle 5. března 2006 ve 13:33 ® Prutos
Prutos

Tak jsem se právě vrátil ze schůze. Bordel v brigádách se k mé spokojenosti vyřešil. Jedné co mi pije krev jsou zelení teroristé s těma jejich bobrama.Naši oblast prohlásili za území, kde je bobr vítaným hostem. Nechápu! Jinak jsem s činností naší MO spokojen a dojem ze chůze mám tedy pozitivní:-)

reagovat
Neděle 5. března 2006 ve 13:09 ® Milky reakce na …
Milky

Je mi líto každé upřímné snahy pomoci. Je to rozhodně běh na dlouhou trať, akorát si nejsem jistej, na čí straně je čas.

reagovat
Sobota 4. března 2006 ve 22:06 ® BigMike reakce na …

Lerak: tak nějak! U nás to také nešlo jinak!!!

reagovat
Sobota 4. března 2006 ve 21:13 ® Frk
Frk

Mě schůze teprve čeká. Já ten problém vidím také, jenže na rozdíl od mnohých z obou stran. Už jako členovi výboru se mi poštěstilo sedět mezi členy „na druhé straně barikády“.
U nás máme problém jiný. Každou schůzi lákám ty, kteří by chtěli pomoc v práci ale jakmile poznají, že jde opravdu o práci, pomalu se ztrácejí. Mám hold pech. ;-) )

reagovat
Sobota 4. března 2006 ve 20:22 ® KUTIL
KUTIL

Je to asi celorepublikový problém . Teprve mě ta zchůze čeká ,ale uplně mi stačí dojít si koupit povolenku . Otevřeš dveře vyvalí se na tebe velký opravdu velký dým kouře a potom uvidíš jednoho duchodce za druhým jak na tebe za stolem čekají s velice důležitým výrazem v obličeji a čekají jak si tě vychutnají .Oni mají vždy pravdu. Opravdu nemám chuť jít s touto bandou na schůzy stejně s nima není řeč.

reagovat
Sobota 4. března 2006 ve 12:01 ® HaD reakce na …
HaD

Lerak: Myslím, že by nebylo od věco zveřejnit Tvůj sepsaný projev zde na netu. Netýká se přímo naší organizace a proto si myslím, že by to nebylo od věci. Co ty na to?

reagovat
Sobota 4. března 2006 v 9:01 ® Lerak

MO má takový výbor, jaký si zasluhuje – otřepaná, ale funkční fráze.Pokud mi něco v rybaření nevyhovuje, tak to někde prezentuji.Takže, pokud mám jiné názory, snažím se je uplatnit tam, kde jsou zastánci protichůdných představ o způsobu a pravidlech rybaření.Jak jste mnozí zjistili, na webech i přes některý nesoulad si v tomto smyslu mnoho lidí rozumí. Své náměty je tedy nutné protlačovat a oprašovat na místech, kde se žije postaru.K tomu je členská schůze.Pokud se jí zůčastní pouze cca 15% mladších 50ti let, není možné očekávat novátorské změny.A vlastně všichni, kteří jakýmkoliv způsobem „rezignují“ (nedostaví se na schůzi a aktivně „nerejpají“ do stávajícího stavu)podporují stav, jaký zrovna je…Výbor MO nehledá na netu myšlenky, které by měl prosazovat – pracuje špatně reaktivně, ale rozhodně ne proaktivně. Proč by to ale sakra dělal, že ? Vždyť nějaké benefity z toho nicnedělání také plynou.A nakonec – všichni jsou spokojení,rybky si uloví, na schůzi neremcají, tak je vše O.K. Na závěr : chcete něco změnit? Přiveďte na schůzi alespoň 50 stejně smýšlejících a navrhněte „jiný program schůze,jiné hlasování při volbách do výboru,jinou dozorčí komisi pro vysazování, jiné usnesení…“. Pokud vás těch 50 lidí ve vašich návrzích podpoří, máte šanci něco měnit.Je ale nutné se dobře připravit a znalost Stanov a Jednacího řádu ČRS je nezbytná. NA NETU V TOMTO SMYSLU NELZE ZMĚNIT NIC. Může být zdrojem impulsů různých aktivit, seskupení lidí s podobným názorem ale k „defenestraci“ se musí na „radnici“ !!!

reagovat
Pátek 3. března 2006 ve 21:06 ® BigMike reakce na …

Co dělat? Za 4 roky sestavit svojí protikandidátku!!! Pozvat co nejvíce známých na volební schůzi a přehlasovat. A nebo – sehnat souhlas nadpoloviční většiny členské základny s konáním mimořádné volební schůze. Jinak asi není šance cokoliv změnit. Jeden, dva členové výboru, kteří chtějí třeba i něco změnit budou snadno přehlasováni.

reagovat
Pátek 3. března 2006 ve 14:38 ® Milky reakce na …
Milky

No nežertuje, ale ten jejich druh humoru (nebo kýho čerta to je) je taky jinej!

reagovat
Pátek 3. března 2006 ve 14:34 ® HaD reakce na …
HaD

Milky: o takových věcech se nežertuje :-((

reagovat
Pátek 3. března 2006 ve 14:21 ® Milky reakce na …
Milky

Příští rok, až budou držet minutu ticha za svoje zesnulé ve výboru – budeme škodolibě tleskat.

reagovat
Pátek 3. března 2006 ve 14:14 ® HaD
HaD

dojem mám veskrze negativní :-((

reagovat
Pátek 3. března 2006 ve 12:20 ® Prutos
Prutos

Zatím žádný. Jedu v neděli. Žeprý mi chybí brigády, musim jim tam udělat pořádek. :-D

reagovat
Čtvrtek 2. března 2006 ve 21:48 ® BigMike reakce na …

Já se tam těším:-)) ) Snad nás opět nezvolí, ale vzhledem k tomu, že máme dost nízký věkový průměr a jsme ochotný něco dělat, se to asi protáhne o nějaký ten rok. Pozvolna se zbavuji funkcí, až mi nezbyde žádná a já v klidu opustím výbor:-) Ale teď vážně. Co jsme před pár lety udělali puč, vyšoupli staré vedení to jde jedině k světlým zítřkům. Jen aby ti mladší přišli na naše místa, moc lidí se do toho nehrne. A kde by se hrnuli, tam je důchodci a jiné partičky nepustí ke korytům. Někde asi i ty koryta jsou, u nás tedy ne, spíš práce a práce!

reagovat
Čtvrtek 2. března 2006 v 19:44 ® Robur
Robur

Milky rozdíl je v tom, že v jedné orgabizaci jsou rybáři a v druhé esesmani. :-)

reagovat
Čtvrtek 2. března 2006 v 18:46 ® Milky reakce na …
Milky

Jsem rád, že to všichni víte, jak to myslím. Svaz je něco nepopsatelného – moloch jak SSM.

reagovat
Čtvrtek 2. března 2006 v 18:41 ® 

Ježiš, to se mi ulevilo, já už se bál, že nás chcete nechat utratit všechny. S těmi „úředníky a spol.“ plně souhlasím. Jen jsem chtěl dodat, že u všech problémů má člověk d v ě možnosti (tvrdí Murphy)…jen v jednom případě to neplatí. Když nechceš zestárnout, máš možnot j e d i n o u: Umřít mladej. A na naší výročku se moc těším, ale máte pravdu, že určitě zase přijdu domů otrávenej.

reagovat
Čtvrtek 2. března 2006 v 18:39 ® Tomash
Tomash

Od 25ti let je člověk k ničemu!!! :-D Takže já mám ještě 6 let hehe :-)) ) Naše schůze se blíží – 14 dní

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1