Vyhledávání
H5N1
1.3.2006 | braska | 5.798 zobrazení | 52 odpovědí
Většina z nás se s tímto Velkým problémem letos určitě setká v podobě uhynulých vodních ptáků, neboť voda nejsou jen ryby.Umírají na něj lidé a teď v sousedním Bavorsku i kočka. Cítíte ve skrytu duše nějaké větší obavy,nebo prostě co vy na to přátelé?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 28. března 2006 v 10:17 ® Petas
-
Tak a je to tady, jsem zvědav co z toho vypline pro nás rybáře.
reagovat - Pondělí 13. března 2006 v 1:54 ® regulus reakce na …
-
H5N1 – stačily zprávy NOVA 12.března 2006
reagovat - Pondělí 13. března 2006 v 1:35 ® Petas reakce na …
-
Asi jsi mě plně nepochopil a nebo jsem se špatně vyjádřil, ale takovouhle reakci jsem opravdu slyšel z úst jednoho z představitelů naší vlády na plese v únoru a sám jsem měl chuť mu dát po tlamě. Taky mám prarodiče a spoustu, jak já jim říkám adoptivních dědečků, jelikož se věnuji hystorii Bezpečnostních sborů za 1. Reoubliky a Protektorátu a co oni vypráví – to by jste plakaly co zažily a jak se jim po 48. odvděčily.
reagovat - Sobota 11. března 2006 ve 22:06 ® Shrek reakce na …
-
boban:tak pryč odsud.......hepčííí.....no a už to mám taky.Chjo! Jinak to je síla,teda.Je to hustý.
reagovat - Sobota 11. března 2006 ve 22:01 ® boban
-
Byl jsem se psem venku a pes našel chcíplou volavku…Zavolal jsem známého veterináře,ten řekl at' zavolám na všeználky z Městský policie ty řekli,že je jim to jedno a nechtěj s tím nic mít at'zavolám na Státní veterinární ústav…Přijeli dva maníci v kvádrech,jejich výbava byla:jeden pár gumových rukavic a igel.pytel.Již při prvním pohledu jeden z nich konstatoval,že určitě chcípla hlady!Další šou následovala když ji nakládali do pytle(mezi tím si poctivě rozdělili jeden pár rukavic napůl…)Jeden držel pytel a druhý „nakládal“ volavku tak šikovně,že kolegovi který držel pytel,vytřel volavkou ksicht…Aby celou akci úspěšně zakončili,hodili pytel i s chcíplým ptákem na zadní sedadlo Fabie-prostě žádná křeč!!! Závěr:V čechách H5N1 nebude nikdy,protože hodně ptáků chcípne hlady.A kdyby náhodou tak prej se budou testovat od úhynu pěti a více kusů…NO COMMENT!
reagovat - Sobota 11. března 2006 ve 21:52 ® Shrek reakce na …
-
no tak to o duchodcich je debilovina.Tos doufám nemyslel vážně.Já mám svoje prarodiče rád,tak klídek.To je jedna věc a ta druhá:to ochranné pásmo je ve vzdálenosti 3 km.Ale to se nebudu hádat,možná už to zvedli,ale bylo to 3 km.Ale s těma důchodcema jsi mě fakt NASRAL!Víš jakej život si museli prožít??Mě stačej ta vyprávění.Maj snad nárok na klidný stáří,ne?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reagovat - Sobota 11. března 2006 ve 21:35 ® Petas
-
Z H5N1 strach fakt nemám, mám strach z toho, že pokud najdem chcíplího ptáka a prokáže se vyrus, tak bude vytvořené ochrané pásmo v okruhu 10Km a to bude problém.
reagovat
A jinak mám takový dojem, že pan ministr Rath by měl akorát radost, kdyby nás bylo o pár tisíc mín.
A nic proti důchodcům, ale vláda by se taky nezlobyla, kdyby nemusela vyplácet důchody. - Sobota 4. března 2006 v 16:38 ® Vydrain reakce na …
-
ywan – barnad klonkurský a papoušek zpěvavý sou velmi podobní ptáci, zmátla mě barva zobáku, takhle světlej zobák má klonkurák
reagovat - Sobota 4. března 2006 ve 12:45 ® Frostty reakce na …
-
Mno zajimávé:) ale že na celmým širym světě za rok zemře 2 miliony lidí na chřipku to vás nebere:) Není proč dělat paniku, 170 versus 2000000 lidi je drsney rozdil:)
reagovat - Sobota 4. března 2006 v 8:11 ® ywan
-
vydrain: no neviem čo je klonkurák ale ak sa pýtaš čo je to za druh tak papagáj spevavý / skôr škrekľavý /
reagovat - Sobota 4. března 2006 v 0:31 ® Michajda
-
Asi bych neměl strach z toho, že dostanu ptačí chřipku, ale spíš ze sekundárních reakcí různých ministerstev, výborů a úřadů. A to v tom smyslu,že můžou omezovat, či zakazovat výkon rybářského práva v těch lokalitách, kde se virus vyskytne, nebo kde je větší kumulace vodního ptactva etc.etc. A že se u nás vyskytne je velmi pravděpodobné. Otázka je jen, kdy. Já si myslím, že už tady je, akorát ty nemocné, či mrtvé ptáky ještě nikdo nenašel a nevyšetřil. Přece jenom nežijeme na měsíci.
reagovat - Pátek 3. března 2006 ve 21:56 ® BigMike reakce na …
-
Jsem absolutně v klidu!
reagovat - Pátek 3. března 2006 ve 20:44 ® Zcuter
-
ty ryby!!!!
reagovat - Pátek 3. března 2006 ve 20:43 ® Zcuter reakce na …
-
moc se omlouvam-nevyjadril jsem se tak,jak sem chrel.....myslel jsem to tak,ze tim ze budou umirat vodní ptaci(kachny labude apd.tak mohou chytit nejakou chorobu(nemyslim h5n1)
reagovat - Pátek 3. března 2006 v 19:15 ® Vydrain reakce na …
-
ywan – to je klonkurák?
reagovat - Pátek 3. března 2006 v 17:02 ® Shrek reakce na …
-
Zcuter: ach jo,co Ti na to říct?Meleš kraviny.
reagovat - Pátek 3. března 2006 v 15:49 ® Tomasinecek
-
Zcuter:tak to je taky pekna blbost,cos tady napsal…
reagovat - Pátek 3. března 2006 v 15:31 ® Zcuter
-
no tak já osobne si z toho ,,hlavu"nedela,nebot kdyz si vypocitam kolik lidi je na svete a kolik lidi na to umrlo ta je sance (odhadem)1:1000000,mozna i mensi ze ji dostanu......ale bojim se aby to nejak nechytli ryby-nevim jeste o tom ze by nejaka chytla........no ale co neni muze byt
reagovat - Pátek 3. března 2006 v 0:41 ® regulus reakce na …
-
MIRMEN – Abys nenakazil ryby ???? -:))))))))
reagovat - Pátek 3. března 2006 v 0:24 ® mirmen
-
Třeba se v rybářském řádu objeví povinnost nosit náhubek
reagovat - Čtvrtek 2. března 2006 v 15:35 ® svaca reakce na …
-
me je to jedno hlavne kdyz bude pekne a budou brat!!aspon se mi do toho nebudou srat kachny)podle me prehanej a delaj z toho hrozny halo!ja strach urcite nemam
reagovat - Čtvrtek 2. března 2006 v 15:19 ® Tomasinecek
-
omluva za to-SETKALY A MOHLY ta editace by se vazne hodila
reagovat - Čtvrtek 2. března 2006 v 15:17 ® Tomasinecek
-
ciffik a bobo:to ockovani neni blbost!!!!!!jasne,ze to neni vakcina proti ptaci chripce,ale proti normalni,jde o to,ze pokud budes naockovanej proti normalni chripce,tak kdybys pak nahodou dostal tu ptaci,nejakou spatnou konzumaci masa,nebo kontaktem s tim ptakem,tak aby u tebe ten virus nezmutoval,proto se ockujes proti te normalni chripce…tam je moznost,ze kdyby se v tvem organismu oba dva viry setkali,tak by mohli zmutovat a zacit byt prenosne kapenkovou infekci a to by byl ten pruser,tak proto se ockuje a doporucuje se ockovat proti te chripce.....
reagovat - Čtvrtek 2. března 2006 ve 14:16 ® Ciffik
-
cele je to prehnane…rocne u nas na rakovinu umre dalekovic lidi nez na vir h5n1 ptaku a lidi po celem svete dohromady…a co se proto dela ?..nic…a ockovani je pekna blbost mam par znamych i z rodiny ve zdravotnictvi a dozvedel jsem se ze zadna vakcina neexistuje chou jen vytahatprachy…a cela afera je jen o tom jak z lidi dostat prachy…,,lidicky rychle blizi se hrozny virus h5n1 utikejte se ockovat a zaplatit nam par miliardek do kasicky…za ministerstvo zdravotnictvi Rath…"
reagovat - Čtvrtek 2. března 2006 ve 13:43 ® ywan
-
no pozrite sa ako dnes Čipo pozorne počúval prednášku o H5N1, zdá sa že to zobral vážne
reagovat - Čtvrtek 2. března 2006 v 11:02 ® jake
-
To máte tak. Pokud ten vir nezmutuje do formy přenosné z člověka na člověka, myslím si, že můžeme být v této „relativně civilizované“ části Evropy vcelku v klidu. Jenomže… Už jeden chytrý pán řekl, že otázky nezní:" jestli zmutuje…, ale kdy zmutuje…?" A pak může být problém…
reagovat - Čtvrtek 2. března 2006 v 10:49 ® ywan
-
asi idem založiť fórum : "BOJÍTE SA, ŽE VÁS CESTOU DO PRÁCE/na ryby, pri venčení psa/ ZRAZÍ AUTO???
reagovat) celá vtáčia chrípka je riadna vtákovina…
- Čtvrtek 2. března 2006 v 9:19 ® Milky reakce na …
-
maj JEN 35% od státu jistejch, to je almužna, musej někde zatnout tu svojí kosu!
reagovat - Středa 1. března 2006 ve 23:01 ® BoBo-Falknow
-
Tomasinecek: Celé očkování „proti“ chřipce je jenom jeden velkej humbuk jak vytáhnout z lidí prachy. Jako kdyby toho neměly farm. firmy už tak dost…
reagovat - Středa 1. března 2006 ve 22:46 ® NAPEP
-
lidi,není to prdel.
reagovat