Chytej.cz

H5N1 necteno

1.3.2006 | braska | 5.803 zobrazení | 52 odpovědí

Většina z nás se s tímto Velkým problémem letos určitě setká v podobě uhynulých vodních ptáků, neboť voda nejsou jen ryby.Umírají na něj lidé a teď v sousedním Bavorsku i kočka. Cítíte ve skrytu duše nějaké větší obavy,nebo prostě co vy na to přátelé?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Středa 1. března 2006 v 19:00 ® joba

já se řídím heslem koho maj oběsit ten se neutopí......takže v klidu

reagovat
Středa 1. března 2006 v 18:48 ® Tomik
Tomik

Tak ptačí chřipky se vůbec nebojim…podle mě moc přeháněj!

reagovat
Středa 1. března 2006 v 17:58 ® Pytel reakce na …
Pytel

No aspoň ti kapři za tu dobu narostou do gigantických rozměru :-)

reagovat
Středa 1. března 2006 v 17:57 ® pif
pif
reagovat
Středa 1. března 2006 v 17:57 ® pif
pif

opeřenci mají taky bobky-:))

reagovat
Středa 1. března 2006 v 17:48 ® Shrek reakce na …
Shrek

o důvod víc proč začít mydlit kormorány jednoho za druhým.

reagovat
Středa 1. března 2006 v 17:44 ® Tomasinecek

jasne,ja z toho taky strach moc nemam,jde jen o to,ze jedinny problem,ktery z toho muze byt je to,ze ten virus zmutuje a zacne se sirit jako normalni chripka,tak proto to predbezne proockovani,ktere tak masivne probehlo a dalsi vec,ktera postihne hlavne nas rybare je to,ze jakmile se u nas objevi taky,ona tu uz je,ale az to zjisti na nejakem uhynulem ptaku,tak zavrou hygienici v okoli 3 km od toho nalezu pasmo,kam se nebude moct chodit,takze kdyz to objevi na Musove,tam je tech stehovavych ptaku mraky,tak nam to tam zavrou a my mame po kaprech,tak to je to,ceho se nejvic bojim ja :-)

reagovat
Středa 1. března 2006 v 15:35 ® kulin
kulin
reagovat
foto/forum/2006/th-img108.jpg
Středa 1. března 2006 ve 13:30 ® regulus reakce na …
regulus

… a kdyby jenom předseda, …

reagovat
Středa 1. března 2006 ve 12:41 ® CeP
CeP

lidicky kliiid. na svjete jsou horsi zla. . treba nas predseda vlady a tak…
a na neco zhebnout stejne musime. to mne napriklad nedavno skoro malem zaletelo letadlo…

reagovat
Středa 1. března 2006 ve 12:37 ® braska reakce na …
braska

Na tom něco je,nahazuješ při lovu v ledničce vleže,nebo vsedě a používáš při nočním lovu chemické světlo? Zdary

reagovat
Středa 1. března 2006 ve 12:33 ® braska reakce na …
braska

Tvé obavy ze žraloka mohou být oprávněné, pirani už tu také byly

reagovat
Středa 1. března 2006 v 11:55 ® toulovec
toulovec
  • dostal někdo z Vás červenku když jí byla zaplavená evropa?
  • dostal někdo z Vás nemoc šílených krav když celá Evropa byla na nohách a vybíjela celá stáda?
  • zaregistrovali jste před dvěma lety výskyt kulhavky u ovcí v České republice?
  • ročně zabije například salmonela 100× víc lidí než H5N1 a salmonelu máme běžně
  • přestaňte sledovat televizní noviny a poslouchat přihlouplý senzacechtivý novináře
  • poslechněte si někdy co to H5N1 vlastně je, jak se přenáší, jak se ničí.........­.............­........

já jsem teda naprosto v klidu :o))))))))))) bojím se že mě v Podolí kousne žralok, protože tam ta pravděpodobnost asi bude vyšší

reagovat
Středa 1. března 2006 v 11:18 ® braska
braska

Ta kočka je jinde,omlouvám se.

reagovat
Středa 1. března 2006 v 11:13 ® Pytel
Pytel

Ptáku se nebojím protože je nejím :-)) Aspoň by to mohlo zasáhnout Kormorány a byl by klid:-) .A jestli nebudu jíst vajíčka nebo kuřecí tak to budu jen budu hlídat ať je to dobře propečené :-) A když to přijde tak umřu a bude klid :-( (

reagovat
Středa 1. března 2006 v 11:08 ® Shrek reakce na …
Shrek

kokodáák,máš pravdu,kokodá­áááááák,je to jenom o medializaci,vrků­ů,uvidíme co bude příště!Mmuuuu!! :-)

reagovat
Středa 1. března 2006 v 11:05 ® Donald
Donald

Obavy určitě jsou, ale to bych se musel bát i aut, které zabijí denně milionkrát více než tato chřipka. Na víc se z ní nakazili pouze lidi, kteří ty ptáky jedli syrové. Pokud se to převaří, virus se zničí. Stejně jako nemoc šílených krav. Je tu od nepaměti. Přenáší se snězením nedovařeného mozku nebo míchy. Nemoc šílených krav nevymyzela. Je tu pořád. Jen už to není pro novináře aktuální. Teď jsou kuřata. Příští rok se nejspíš bude psát o prasečím moru. Vyskytuje se tu taky od nepaměti. Ještě jsem nikdy neslyšel, že by na to někdo umřel, ale novináři si něco vymyslí.

reagovat
Středa 1. března 2006 v 10:30 ® Shrek
Shrek

Tchán jakožto myslivec tvrdí,že v ČR je ptačí chřipka odnepaměti díky dravým ptákům,kteří požírají jiné ptáky.Jen se o tom nikdy nemluvilo a taky to nebyla ta zmutovaná H5N1.Strach z toho mám,ale ne tak velkej abych chodil v „atombordelu“.

reagovat
Středa 1. března 2006 v 10:15 ®  reakce na …

Kařdému jednou pták umře…a mezi ledničkou a gaučem se ještě nikdo nenakazil.

reagovat
Středa 1. března 2006 v 10:13 ®  reakce na …

…Správný přístup, na něco se umřít musí, ale ruce si raděj pravidelně myju.

reagovat
Středa 1. března 2006 v 10:13 ® Robur
Robur

BoBO, kdyby ti chcípl pták, tak bys tak nemluvil:-)

reagovat
Středa 1. března 2006 v 9:51 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

Necítím žádné obavy. Lidé umírají na kdeco a kdybych si měl dělat starosti i z viru, který na celém světě zabil za 3roky cca 60 lidí, tak se z toho asi zblázním.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1