Vyhledávání
H5N1
1.3.2006 | braska | 5.803 zobrazení | 52 odpovědí
Většina z nás se s tímto Velkým problémem letos určitě setká v podobě uhynulých vodních ptáků, neboť voda nejsou jen ryby.Umírají na něj lidé a teď v sousedním Bavorsku i kočka. Cítíte ve skrytu duše nějaké větší obavy,nebo prostě co vy na to přátelé?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 1. března 2006 v 19:00 ® joba
-
já se řídím heslem koho maj oběsit ten se neutopí......takže v klidu
reagovat - Středa 1. března 2006 v 18:48 ® Tomik
-
Tak ptačí chřipky se vůbec nebojim…podle mě moc přeháněj!
reagovat - Středa 1. března 2006 v 17:58 ® Pytel reakce na …
-
No aspoň ti kapři za tu dobu narostou do gigantických rozměru
reagovat - Středa 1. března 2006 v 17:57 ® pif
- reagovat
- Středa 1. března 2006 v 17:57 ® pif
-
opeřenci mají taky bobky-:))
reagovat - Středa 1. března 2006 v 17:48 ® Shrek reakce na …
-
o důvod víc proč začít mydlit kormorány jednoho za druhým.
reagovat - Středa 1. března 2006 v 17:44 ® Tomasinecek
-
jasne,ja z toho taky strach moc nemam,jde jen o to,ze jedinny problem,ktery z toho muze byt je to,ze ten virus zmutuje a zacne se sirit jako normalni chripka,tak proto to predbezne proockovani,ktere tak masivne probehlo a dalsi vec,ktera postihne hlavne nas rybare je to,ze jakmile se u nas objevi taky,ona tu uz je,ale az to zjisti na nejakem uhynulem ptaku,tak zavrou hygienici v okoli 3 km od toho nalezu pasmo,kam se nebude moct chodit,takze kdyz to objevi na Musove,tam je tech stehovavych ptaku mraky,tak nam to tam zavrou a my mame po kaprech,tak to je to,ceho se nejvic bojim ja
reagovat - Středa 1. března 2006 v 15:35 ® kulin
- reagovat
- Středa 1. března 2006 ve 13:30 ® regulus reakce na …
-
… a kdyby jenom předseda, …
reagovat - Středa 1. března 2006 ve 12:41 ® CeP
-
lidicky kliiid. na svjete jsou horsi zla. . treba nas predseda vlady a tak…
reagovat
a na neco zhebnout stejne musime. to mne napriklad nedavno skoro malem zaletelo letadlo… - Středa 1. března 2006 ve 12:37 ® braska reakce na …
-
Na tom něco je,nahazuješ při lovu v ledničce vleže,nebo vsedě a používáš při nočním lovu chemické světlo? Zdary
reagovat - Středa 1. března 2006 ve 12:33 ® braska reakce na …
-
Tvé obavy ze žraloka mohou být oprávněné, pirani už tu také byly
reagovat - Středa 1. března 2006 v 11:55 ® toulovec
-
- dostal někdo z Vás červenku když jí byla zaplavená evropa?
- dostal někdo z Vás nemoc šílených krav když celá Evropa byla na nohách a vybíjela celá stáda?
- zaregistrovali jste před dvěma lety výskyt kulhavky u ovcí v České republice?
- ročně zabije například salmonela 100× víc lidí než H5N1 a salmonelu máme běžně
- přestaňte sledovat televizní noviny a poslouchat přihlouplý senzacechtivý novináře
- poslechněte si někdy co to H5N1 vlastně je, jak se přenáší, jak se ničí..............................
já jsem teda naprosto v klidu :o))))))))))) bojím se že mě v Podolí kousne žralok, protože tam ta pravděpodobnost asi bude vyšší
reagovat - Středa 1. března 2006 v 11:18 ® braska
-
Ta kočka je jinde,omlouvám se.
reagovat - Středa 1. března 2006 v 11:13 ® Pytel
-
Ptáku se nebojím protože je nejím
reagovatAspoň by to mohlo zasáhnout Kormorány a byl by klid
.A jestli nebudu jíst vajíčka nebo kuřecí tak to budu jen budu hlídat ať je to dobře propečené
A když to přijde tak umřu a bude klid
(
- Středa 1. března 2006 v 11:08 ® Shrek reakce na …
-
kokodáák,máš pravdu,kokodááááááák,je to jenom o medializaci,vrkůů,uvidíme co bude příště!Mmuuuu!!
reagovat - Středa 1. března 2006 v 11:05 ® Donald
-
Obavy určitě jsou, ale to bych se musel bát i aut, které zabijí denně milionkrát více než tato chřipka. Na víc se z ní nakazili pouze lidi, kteří ty ptáky jedli syrové. Pokud se to převaří, virus se zničí. Stejně jako nemoc šílených krav. Je tu od nepaměti. Přenáší se snězením nedovařeného mozku nebo míchy. Nemoc šílených krav nevymyzela. Je tu pořád. Jen už to není pro novináře aktuální. Teď jsou kuřata. Příští rok se nejspíš bude psát o prasečím moru. Vyskytuje se tu taky od nepaměti. Ještě jsem nikdy neslyšel, že by na to někdo umřel, ale novináři si něco vymyslí.
reagovat - Středa 1. března 2006 v 10:30 ® Shrek
-
Tchán jakožto myslivec tvrdí,že v ČR je ptačí chřipka odnepaměti díky dravým ptákům,kteří požírají jiné ptáky.Jen se o tom nikdy nemluvilo a taky to nebyla ta zmutovaná H5N1.Strach z toho mám,ale ne tak velkej abych chodil v „atombordelu“.
reagovat - Středa 1. března 2006 v 10:15 ® reakce na …
-
Kařdému jednou pták umře…a mezi ledničkou a gaučem se ještě nikdo nenakazil.
reagovat - Středa 1. března 2006 v 10:13 ® reakce na …
-
…Správný přístup, na něco se umřít musí, ale ruce si raděj pravidelně myju.
reagovat - Středa 1. března 2006 v 10:13 ® Robur
-
BoBO, kdyby ti chcípl pták, tak bys tak nemluvil
reagovat - Středa 1. března 2006 v 9:51 ® BoBo-Falknow
-
Necítím žádné obavy. Lidé umírají na kdeco a kdybych si měl dělat starosti i z viru, který na celém světě zabil za 3roky cca 60 lidí, tak se z toho asi zblázním.
reagovat