Vyhledávání
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 8. února 2010 ve 14:51 ® spike reakce na …
-
skwor> Pěkné plotky. Celkově je tato ryba pěkná.
Já mám největší kolem 27cm(ta u toho cejna) ale věřím že na štěrkovišti budou i větší. Netěží se tam už 17 let a ryby jsou tam nějak 15.
reagovat - Pondělí 8. února 2010 ve 12:45 ® Jak.novi
-
Mám místečko, kde se plotice cca 35cm dají chytat v docela velkém množství.
reagovat - Pondělí 8. února 2010 v 9:31 ® tomashr reakce na …
-
Libor> No já jsem na tom podobně jako osprey – plotic přes 30cm jsem vytáhl docela dost, ale přes 40cm ještě žádnou (tedy jednu jsem možná vytáhl na té fotoslezině, ale nebyl po ruce metr, takže neověřeno a nemohu započítat). Největší spolehlivě ověřenou mám 36cm, ta je ze Sázavy.
reagovat - Pondělí 8. února 2010 v 9:21 ® skwor reakce na …
-
Libor> Takovýhle nestačí?
reagovatTa první má 35cm, před lety jsem měl i 43jku. Tu už asi v životě nepřekonám. Mám tu rybu rád.
- Neděle 7. února 2010 ve 22:46 ® MP-E65mm
-
Libor> já ti ukážu kilové plotice
samozřejmě si pulkila musíš domyslet
EDIT: spíš bych to definoval takhle. Uvidíš plotici jakou svět ještě neviděl
reagovat.
- Neděle 7. února 2010 ve 22:24 ® Libor
-
tak teď se trápím otázkou kam se vydat, jsou ty plotice lepší u ospreye nebo u MP-E65mm?
reagovat - Neděle 7. února 2010 ve 22:16 ® osprey reakce na …
-
vondras> Je pravda, že v zimě chytám velké plotice. Čtyčicítku ještě nemám, ale 34 – 37 cm každoročně. Opravdu jich ale ubývá.
Libor: Když přijedeš víkend před pstruhovým zahájením (všední den by byl ještě lepší), tak ti ukážu plotice 400 – 600 g v dost zajímavém počtu.
reagovat - Neděle 7. února 2010 ve 21:08 ® vondras
-
jo a ten fígl většinu těch opravdu velkých jsem většinu nachytal už někdy v lednu a ůnoru čím víc do jara tak velikost ubývala a přibývalo množství ale už středních velikostí !!??
reagovat - Neděle 7. února 2010 ve 21:03 ® vondras
-
a chlapy chci vám říci že dokud sem nepřitáhli kormoráni tak jich v našich vodách bývalo dostatečně ale každoroční MASAKRY na nich se musí projevit jak v kvantitě tak velikosti, navíc kormoráni odletí a za chvíli po nich začnou SUMCI a to už nechci psát o vydrách atd. zkrátka ještě tak před 15 lety se chytalo desítky velkých plotic !!!
reagovat - Neděle 7. února 2010 ve 20:55 ® vondras reakce na …
-
albin> ono to je tím že preferujou kořenější směsi a cejni spíš sladší a na jaře a vlétě se spíš používají ty sladší a proto to tak je že přestanou a začnou cejni a dost často i kapři !?
reagovat - Neděle 7. února 2010 ve 20:46 ® spike
-
Libor> já jsem taky o slušnou ploticu dlouho nezavadil. Naposledy když jsem v létě zkouše¨l chytat na srkačku a vytáhl jsem ju na ní zároveň s cejnem.
reagovat - Neděle 7. února 2010 ve 20:42 ® Libor reakce na …
-
MP-E65mm> mám je rád (ne na jídlo) a navíc mají fotogenické oči
reagovat, přijedu rád.
- Neděle 7. února 2010 ve 20:37 ® MP-E65mm reakce na …
-
Libor> neboj, přijedeš a budeš rád když o ní nezavadíš
reagovat - Neděle 7. února 2010 ve 20:28 ® Libor
-
o slušnou plotici jsem už dlouho nezavadil, asi chytám na revíru kde je takových málo.
reagovat - Středa 14. ledna 2009 v 7:48 ® Piranha reakce na …
-
hubertsvab>Je to tak a je to temer u vsech ryb vetsich rozmeru.Jezdi po dvou, ci ctyrech kusech a drzi se hejna jen okrajove.Pry je dobre zakrmit flek drobnym, prosetim krmenim a nahazovt dal za nej, nabo vedle nej, tam vetsinou jsou ryby vetsi, nebo kapri a tak.V jednote je sila jak se rika a vetsi ryby si netroufnou vletet do hejna desitek, mozna stovek plotic.
reagovat - Úterý 13. ledna 2009 ve 22:19 ® hubertsvab
-
mě se na jedněch závodech povedlo nalákat hejno plotic takovým stylem, že jsem nahodil a už jsem mohl zvedat bič s rybou, záběry přicházely ihned po náhozu nezáleželo ani na hloubce, ani na nástraze, většinou jsem tahal 2 až 3 plotice na 1 červa
reagovatkrmení Lorpio plotice speciál + pinky střílené prakem (pak jsem už ani nestřílel) chytil jsem jich takhle asi 3 kila největší měla cca 42 ale neměřil jsem ji přesně, dle mého ty největší žijou samy nebo se nedrží hejna malých a plavou po malých skupinkách, takže bude těžké je cíleně vnadit, protože ty malý mršky tam budou vždycky dříve …
- Úterý 13. ledna 2009 ve 21:17 ® monaster reakce na …
-
na Labi jich je dost. ale mně se povede dycky malá. ale na rybníkách je práším když to jde. loni nej 39. nástraha? hnojáček nebo kuku
reagovat - Úterý 13. ledna 2009 ve 21:00 ® Piranha reakce na …
-
Leník> je pravda ze na labi o ne poradne clovek nezavadi, ale jak se vycicsti na zimu voda schladne, tak jsou na hod krasny plotocky.
reagovat - Úterý 13. ledna 2009 ve 20:29 ® Leník
-
Plóti feederuju na červy a na kuku, ale jen na Sázavě, na Labi se mi ještě nepovedla ani jedna.
reagovat - Pondělí 12. ledna 2009 ve 21:59 ® albin
-
Když už jste u těch plotic.Mám zkušenost,že když jdu na feedr z 80% je první rybou,kterou chytím.Pak najedou cejni.Je opravda,že když jdu feedrovat je mi jedno co chytam,hlavně,že jde jedna rybka za druhou.Kdybych šel ale cíleně na plotice tak bych to nepřeháněl s krmenim.Můj názor.
reagovat - Pondělí 12. ledna 2009 ve 21:54 ® albin
-
No hlavně v tý vodě musí bejt.
reagovat - Pondělí 12. ledna 2009 ve 14:33 ® Piranha
-
Plotice a konopne seminko.Jinak tam, kde je trochu pevnejsi dno tak kombinace konopi a řepkkoveho seminka.Na malinkej hacek treba 22, nebo mensi, se daj dobre napichovat zrnka.Pokud to jde, tak na plavanou s bicem a kolem splavku kaliskem nalit seminka jako krmeni.Jak najedou plotice, tak se chytaj na cokoliv, od cervu, přes testo, po kukurici.Doporucuji 0,08 vlasec, nebo jeste mensi.
reagovat - Pondělí 12. ledna 2009 ve 14:12 ® standas
-
MK: Mám jeden super fígl,a sice kukly b.červů.Je dokonce možné s nima i vnadit,akorát plavou takže je musíš pár dnů máčet ve vodě a uchovávat v lednici,změknou ale stuhnou už nejsou křehký,to že sou už v tom správným stádiu poznáš že jdou ke dnu.Fotka nic moc,ale co chtít od mobilu.
reagovat - Pátek 3. března 2006 v 15:07 ® piskot reakce na …
-
Jinak ještě dodám,že ROHLIK nenapařuju,ale po té co přijdu k vodě vemu mikrotenový sáček a čerstvé ROHLIKY rychle ponořím do vody a vložím do mikrotenového sáčku a uzavřu .Nechám nasáknout a pak neštípu ani nekrájím,ale utrhávám nepravidelné kousky a napichuji na háček.Mnohdy a zejména z jara velice účinné.
reagovat - Pátek 3. března 2006 ve 14:58 ® piskot reakce na …
-
Ano ,v Praze bydlím,ale jsem původně z Příbramia po té Sedlčanska. Samozřejmě je to houstička,chcešli rohlík.
reagovat - Pátek 3. března 2006 ve 12:12 ® Robur
-
Piškote, co to je ta hostička, to je kostička něčeho nebo houstička nebo něco. co vůbec neznám. Napsal jsi to 2*, tak su zmetěný. No teď se dívám, že jsi z Práglu, kdybyste se naučili říkat rohlík, tak se to stávat nebude.
reagovatViď.
- Pátek 3. března 2006 v 10:29 ® MK reakce na …
-
Všem děkuji za dosavadní rady ale klidně ještě pište!!
reagovat - Pátek 3. března 2006 v 9:13 ® Shrek reakce na …
-
s polévkovými kuličkami mám velice dobré zkušenosti.Stejně jako s foukaným obilím zalitým v medu (takovýto co se namáčí do mlíka a dlabe se to)
reagovat - Pátek 3. března 2006 v 9:05 ® piskot
-
Celoročně krmení Lorpio Plotice Black,nástraha z jara hostička,později červy ,v létě sendvich kuku(bonduel)s červeným červíkem,na podzim jen červy a na zimu zase hostičku.Chytáno na feeder.Klasika již zmiňovaná foukačka. Co do velikosti,vyber revír s obsádkou větších plotic. Osobně nej plotice mám ze Slap,kde není od věci i nástržit polévkovou kuličku od firmy PO-EX k zakoupení ve většině obchodech s potravinami.
reagovat - Čtvrtek 2. března 2006 ve 13:18 ® ywan
-
no nechcem sa hrať na odborníka ale určite vyskúšaj, plytké, silno zarastené miesta s bahnitým dnom…tam som ich nachytal vždy najviac a nie najmenšie, niekdedy aj 40ks od 35 do 41cm…už sa teším na jar
reagovat)