Vyhledávání
CO VIDÍ NEPŘIHLÁŠENÝ UŽIVATEL
28.2.2006 | regulus | 2.039 zobrazení | 12 odpovědí
Dnes jsem se jen tak ze zvědavosti podíval na CHYTEJ z „cizího počítače“ aniž bych se přihlásil a zjistil jsem pro mne celkem překvapující fakt, že nepřihlášený uživatel vidí nejen diskuzi a fóra, což mě neudivilo, ale i naše osobní nastavení, tedy vše, včetně skutečných jmen, kontaktů, osobních údajů a vaší aktivity na serveru. Celkem mne to překvapilo, protože jsem se domníval, že tyto údaje vidí jen přihlášení uživatelé. Víte to a co vy na to???
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 1. března 2006 v 0:32 ® HaD reakce na …
-
Lovec: pracujeme na tom
reagovat - Úterý 28. února 2006 ve 23:21 ® Lovec
-
HaD- nešel by přidat seznam všech nicků, jako to bylo na starém Chytej.Pokud si chci změnit nick nemám přehled zda již není registován.Souvisí to s korespondencí mezi námi jestli si vzpomeneš. Dík
reagovat - Úterý 28. února 2006 ve 23:05 ® HaD reakce na …
-
regulus: nedotknul. Nový systém je prostě nastaven takto. Jak jsem říkal, je registrace zdarma a rychlá, tak nevidím důvod, proč dělat tajnosti – stejně by si ty informace kdokoliv po registraci bez problémů zjistil.
reagovat - Úterý 28. února 2006 ve 22:52 ® regulus reakce na …
-
HaD a spol. Pokud jsem se vás tímto tématem nějak dotknul tak se omlouvám, ale mne to opravdu překvapilo. Nepředpokládal jsem, že kdokoliv půjde náhodou okolo si velice jednoduchým způsobem, jediným kliknutím, „prolustruje“ toho kdo pošle příspěvek do diskuze nebo do fóra. To, že se někomu zobrazuje jen přezdívka a jinému i jméno je daný tím jak si to nastavil v předchozí verzi, tady to už nastavit nelze. Jen jsem chtěl vědět co si o tom myslí ostatní.
reagovat - Úterý 28. února 2006 ve 22:49 ® HaD reakce na …
-
obor: Moment, copak v profilu jsou podrobnosti z rodiného života a sexuálního, které mají „být pod pokličkou“??? Registrace je otázka pár desítek vteřin, takže se k tomu, co si kdo o sobě zveřejní, dostane kdokoliv bez problémů. Asi mi to budeš muset vysvětlit jako malýmu dítěti.
reagovat - Úterý 28. února 2006 ve 22:37 ® obor
-
Hade v niečom máš pravdu ty a v niečom regulus, už naši starí otcovia a matere hovorili čo sa upečie vo vlastnej kuchyni má v nej aj zostať a nie vyťahovať von, ty tu tiež nevypisuješ podrobnosti z tvojho rodinného života, žeby sexuálneho!?
reagovat)))))
- Úterý 28. února 2006 ve 22:32 ® HaD reakce na …
-
robur: brzy
reagovat - Úterý 28. února 2006 ve 22:19 ® Robur
-
A jak udělám níže popsané?
- snadné vyhledání rybářů z vašeho kraje či okresu
- snadné vyhledání rybářů se stejným zaměřením
- Úterý 28. února 2006 ve 20:40 ® HaD
-
A je to problém, či něco tajného? Výhody pro registrované jsou uveřejněny pod odkazem „Klub“ a nic takového tam není, tak se divím, že jsi překvapen.
přidávám, resp. kopíruji výhody pro členy:
- volitelný vzhled s vlastním logem stránek
- vlastní fotogalerie s mohutnou administrací
- váš nick (přezdívku) nebude moci používat nikdo jiný
- ochrana emailových adres před spamováním automaty
- snadné vyhledání rybářů z vašeho kraje či okresu
- snadné vyhledání rybářů se stejným zaměřením
- možnost nastavení oblíbených článků, diskuzí apod.
- interní pošta mezi registrovanými uživateli
- možnost ignorace příspěvků od vybraných uživatelů
- můžete získat vlastní email (nick@chytej.cz) – zřízení na žádost
- zadávání témat do fóra a určení, zda jsou jen pro registrované nebo pro všechny
- možnost zakázat zobrazování IFF příspěvků (označených jako neslušné, vulgární apod.)
… a celá řada dalších příjemných funkcí (připravujeme další zajímavé a užitečné výhody)
reagovat - Úterý 28. února 2006 ve 20:39 ® regulus reakce na …
-
ALIVIO Mě taky ne, ale věř mi, že mám osobní velmi špatnou zkušenost a proto nerad na internetu zveřejňuji moc podrobností. Mě to spíš překvapilo.
reagovat - Úterý 28. února 2006 ve 20:34 ® Shrek
-
Mě to teda nijak nepohoršuje
reagovat - Úterý 28. února 2006 ve 20:29 ® Jakub
-
to asi nebude to pravý ořechový,měli by se zodpovědní zamyslet
reagovat