Vyhledávání
JE TO SPRÁVNÉ :
28.2.2006 | pilot | 2.162 zobrazení | 6 odpovědí
PROSÍM PODÍVEJTE SE NA www.rybarihk zejména pak na obsah článku o tom kdo nejvíce ulovil ryb a jakých. bude se vám chtít ( házet kačatům)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 28. února 2006 ve 20:17 ® HaD
-
Takoví lidé jsou myslím v každé organizaci. A práce tužkou to rozhodně nebude. Vďyť je to „jen“ cca 200–250 kaprů a to znamená 100–120 úspšných vycházek. U nás jsou někteří „dědci“ u vody denně a tolik kaprů pro ně není žádný problém. Pak to různě rozdají, smění apod. Znám důchodce, co říkal před lety: „vloni to bylo slušný, měl jsem 250 kaprů…ještě že mám kamarády co rozvážej kuřata a sejra, většinou jsem to s nima vyměnil…“. No pak se člověku skutečně chce jít blejt velebnosti. Ještě jsem si teď vzpomněl na jistého dědulu, který předloni na Jordáně sejmul za říjen a listopad tuším asi 130 pstruhů, další důchodce asi 90 a další asi 80… No a nasazuje se asi 3metráky (cca 1000 ryb), takže třetinu násady sežrali 3 „dědci“. Omlouvám se starším a důchodovým, ale u nás tohle prostě nejvíc dělaj důchodci.
reagovat - Úterý 28. února 2006 ve 20:06 ®
-
Ani na vteřinu by mě nenapadlo uvažovat o tom, jestli je, nebo není takový výsledek HRůZA HRůZOUCÍ, ale přecejen bych dal na zvážení, jestli se vůbec dá takového výsledku dsáhnout…Já bych to tipoval na práci tužkou…co má taky rybář u té vody pořád dělat, že? Tak holt vyplňuje ulovkový lístek, když už ho má jednou v ruce při zapisování docházky.
reagovat - Úterý 28. února 2006 v 19:25 ® regulus
-
Jestli myslíš ty „Vydry revíru“ (1 místo 470kg/rok), tak je to docela síla, určitě nepatřím mezi ortodoxní zastánce chyť a pusť, myslím si, že pokud si někdo nechá přiměřené množství úlovků tak je to jen jeho věc, ale cca 30dkg rybího masa denně, to by mě nechutnalo i kdybych ty ryby jedl a měl je rád.
reagovat - Úterý 28. února 2006 ve 14:53 ® ondras1
-
Trocha propočtů: Jedna návštěva > 0,817 ks ryby; Jedna návštěva > 1,374 kg ryby. V průměru. to neni rybařina, to je řeznictví.
reagovat - Úterý 28. února 2006 ve 14:11 ® Shrek
-
jojo,je to hustý,už se to tu probíralo kdysi.Pěknej balík masíčka
reagovatHold Hradečáci maj furt hlad,no
- Úterý 28. února 2006 ve 13:49 ® pilot
-
Masařina ve velkém-co dělá výbor MO – zdůvodňˇUje to tím, že je to „výcuc“ z úlovkového listu ( sumáře). Dnes kdy začíná jít ve světě, ale i u nás " CHYŤ A PUSť. cHYTÁM OD ROKU 1950, ale toto jsem neviděl.
reagovat