Chytej.cz

Klabava necteno

27.2.2006 | MK | 5.142 zobrazení | 9 odpovědí

Máte někdo zkušenosti s lovem na Klabavské přehradě?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 1. března 2006 ve 12:45 ® rybarskyasistent

Co se přehrady nad lomem týče,tak můžu doporučit na okouny (přívlač ze strany pod hrázným až dozadu)a spoustu menších sumců(na chomáč rousnic z loďky na cca 3–4 m hloubky)

reagovat
Středa 1. března 2006 ve 12:29 ® rybarskyasistent

Ejpovický lom,to je skvělé pochytání na dravce.Nutná znalost profilů dna. Jsou tam schody cca po osmi metrech.Lepší je lovit z lodě a používat echolot. Jsou tam pěkné štiky,candáti a docela dost větších sumců.Je to poměrně dost složitá voda,která se nechová jako klasické jezero s výměnou vodních vrstev dle ročního období,ale je to spíše kompromis mezi tímto typem vody a průtočnou přehradou.

reagovat
Středa 1. března 2006 v 9:51 ® OBr reakce na …
OBr

vhodný místo hledám podle břehu, pak odhadnu jak to vypadá ve vodě, ale většinou to stejně 2m od břehy končí padákem na nějakejch 5m,10m … je to hlavně o montáži

reagovat
Úterý 28. února 2006 v 18:51 ® Lukas

JO byl a chyt sem za pul hodiny dve velky plotice a byl sem tam jen jednou.

reagovat
Úterý 28. února 2006 v 15:33 ® carlosplzen

Na klabave me stvou najezdy rybaru ze strany od koleji, je to tam jak vo zavodech. Ja tam byl dvakrat a jak pise OBr, tak cejnci a kaprik. Ale videl jsem tam odsud tahnout pekny kapry. Ejpovice jsou krasny, ale taky na nich moc stesti nemam…nejaky uvlaceny sticky.

reagovat
Úterý 28. února 2006 ve 14:31 ® MK reakce na …
MK

A jak jsi tam našel vhodný místo na chytání?Dno je tam samá díra zlom a podobně!!

reagovat
Úterý 28. února 2006 v 11:09 ® OBr reakce na …
OBr

klasika cejnek, ten nezmar je všude :-) Pak štiky, nej byla 75cm, okouni, parádní bolen (ten tam plave dál), kapříci. Je to opravdu dost těžká voda, ale stojí to za to, některý kapříci se s náma vůbec nebavili, dobrej adrenalin

reagovat
Pondělí 27. února 2006 ve 23:14 ® MK reakce na …
MK

A jaký máš úlovky na lomu??

reagovat
Pondělí 27. února 2006 ve 23:12 ® OBr
OBr

já ano, ale žáný zázrak to není, byl jsem tam párkrát, pokaždé jen cejnek, radši chodím na lom. SIce je to těžká voda, le líbí se mi více

reagovat