Vyhledávání
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 7. června 2009 v 15:57 ® HaD reakce na …
-
Koudy> A tohle mě čeká doma
reagovatNicméně případy, kdy sumec sežral kachnu známé jsou. Já ale to štěstí ještě neměl, abych to viděl na vlastní oči
- Pátek 5. června 2009 v 0:27 ® 1Mara reakce na …
-
Robur> ty masaři
reagovat - Pátek 5. června 2009 v 0:19 ® Koudy reakce na …
-
kamos007> proboha ty jsi ale tvrdohlavec…čteš co ti tady david, člověk co se sumcům věnuje spoustu let a má hromadu zkušeností, píše?! Kdyby jsi slyšel že umí prase lítat taky by jsi tomu věřil?!já už prostě nevím jak ti to vysvětlit…ale myslím že časem to pochopíš…
reagovat - Čtvrtek 4. června 2009 v 16:49 ® kamos007 reakce na …
-
chosebaits> to sem četl jednou v novinách že prej kachna plavala klíďo na hladině a najednou ji sežral sumec.
reagovat - Čtvrtek 4. června 2009 v 16:45 ® chosebaits reakce na …
-
HaD-Já taky,prej taky dobře berou na kachny,ale jestli je to kachna netuším.
reagovat - Čtvrtek 4. června 2009 v 16:11 ® HaD reakce na …
-
chjo… já toho slyšel
reagovat - Čtvrtek 4. června 2009 v 16:03 ® kamos007 reakce na …
-
Koudy> to netvrdím.ale podle mě myjí sumíci líny raději.něco jsem slyšel.
reagovat - Čtvrtek 4. června 2009 ve 14:14 ® HaD reakce na …
-
kamos007> ach jo. Sumci líny žerou. Ale říci obecně, že tam kde jsou sumci, nejsou líni je totální nesmysl. Např. u nás na Lužnici letos kluci chytali zjara poměrně velké množství línů a sumců zde nedostatek rozhodně není. Jen mají na výběr z mnoha rybích druhů a žerou prostě to, co jim přijde do cesty. Že by sumec plaval okolo pěkného tlouště nebo plotice a řekl si „tfuj, to žrát nebudu, chcí lína“ je blbost. Pokud jsou na revíru jen líni, nebo převažují a sumci nemají na výběr, pak je vybijí do posledního, to je logické. Ale zevšeobecňovat se to nedá.
reagovat - Čtvrtek 4. června 2009 ve 14:03 ® Koudy reakce na …
-
zlomiljsemprut>
reagovatbohužel nemůžu posoudit,nechodil jsem tam…ale toto téma sem nepatří…
- Čtvrtek 4. června 2009 ve 14:02 ® Koudy reakce na …
-
kamos007> Ok,že tam přibylo sumíků s tím souhlasím…ale že nechytáš líny kvůli tomu že by je vyžrali sumci je kravina…myslíš jako že sumec na lovu nejdřív prošmejdí celou přehradu jestli náhodou nenajde lína,a jestli ne tak až potom veme jinou rybu?…to je pěkná blbost…podle mě veme první rybu co mu přijde pod nos… Že nemůžeš chytnout lína je dáno tím že až tak moc se jich tam nesadí a na tak velké ploše a s tak velkým množstvím kaprů a bílé ryby je prostě záběr lína náhoda…ale líni tam jsou,to se neboj…
reagovat - Středa 3. června 2009 ve 23:00 ® chosebaits
-
Na sumce bych šel určitě někam k vodě.Myslím,že sumci jsou všude,někde méně,někde více.K línum.Lín je tak krásná ryba,že bych jí nezabil a tudíš ho nedám ani jako nástrahu.Neřekl bych,že tam kde jsou sumci,nejsou líni.Lín se jen nevyskytuje všude tam kde nahodím.
reagovat - Středa 3. června 2009 ve 20:44 ® kamos007 reakce na …
-
Koudy> pár roků zpět jsem byl svědkem že skoro každý vytáhl na rybku 1–2 sumíky do 50 cm.takze bych řekl že jsou přemnožení.a to že se jich chytí málo to bude tím že je nikdo nechytá.
reagovat(až na některé vyjímky)
- Středa 3. června 2009 ve 20:42 ® kamos007 reakce na …
-
Koudy> no celkem jo.
reagovat - Středa 3. června 2009 v 18:50 ® Robur
-
já bych řekl, že se tohle fórum regulérně zvrhává v diskusi o sumcařině, ale samozřejmě i já se chystám sumatru ulovit, ba co dokonce i sežrat když splní kriteria jako vykrmená 90 – 130cm velká ryba
reagovat - Středa 3. června 2009 v 18:32 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
Koudy> Trefa! Škola jako víno. „Čím je starší, tím mi více leze na mozek.“
reagovat - Úterý 2. června 2009 ve 23:11 ® Koudy reakce na …
-
zlomiljsemprut> pěkný výraz
reagovatkam chodíš,na zemědělku?
- Úterý 2. června 2009 ve 23:03 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
Koudy> Jo jo, ty „pekelné anděly“ vidím přímo ze školy, jak „bombardují“ vodní hladinu krmítky…
reagovat - Úterý 2. června 2009 ve 23:00 ® kamet
-
tak je to tady http://www.rybsvaz.cz/?…
reagovat - Úterý 2. června 2009 ve 22:59 ® Koudy reakce na …
-
zlomiljsemprut> něco tam bude…teda kapr určitě,ten je tam dáván v poctivém množství…a i poctivě loven místními děduly na babetách
reagovat - Úterý 2. června 2009 ve 22:52 ® zlomiljsemprut reakce na …
-
Koudy> Tam jsou ještě ryby?
reagovat - Úterý 2. června 2009 ve 22:49 ® Koudy reakce na …
-
tím u nás myslíš olešnou?
reagovat - Úterý 2. června 2009 ve 22:45 ® kamos007 reakce na …
-
HaD> unás se pouštějí líni a díky tomu že je unás přemnožený sumec jsem lína ještě nechytil.a to chodím na líny.
reagovat - Úterý 2. června 2009 ve 22:44 ® kamos007 reakce na …
-
HaD> toto jsem nečetl to je fakt.kde jsou sumci nejsou líni.tak to vždy bylo a vždy bude.
reagovat - Úterý 2. června 2009 ve 20:09 ® HaD reakce na …
-
kamos007> moc čteš
reagovat - Úterý 2. června 2009 v 19:42 ® kamos007 reakce na …
-
HaD> asi jim nejvíce chutnají
reagovat - Úterý 2. června 2009 v 19:41 ® kamos007 reakce na …
-
HaD> protože když jsou někde sumco tak první co sežerou jsou líni.
reagovat - Úterý 2. června 2009 v 19:03 ® HaD reakce na …
-
lína nijak zvlášť nepreferuju, ale neodmítám – pokud je na sádkách mají, pár si jich vždy nakoupím – vydrží a nestojí tolik jako kapr. Karas je OK.
reagovat - Úterý 2. června 2009 v 17:35 ® kamos007 reakce na …
-
Filip00> tak tloušť me taky zaskočil ale cejn ne. už jsem viděl několik lidí chytat na cejny.
reagovat - Úterý 2. června 2009 v 17:14 ® Filip00
-
HaD> jsem taky čekal karase, ale tloušť a cejn to jsi mě celkem zaskočil
reagovat - Úterý 2. června 2009 v 16:42 ® kamos007
-
HaD> a co lín nebo karas?
reagovat