Chytej.cz

Lov sumců

27.2.2006 | tumpy5 | 14.757 zobrazení | 71 odpovědí

Kam letos na sumce

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Úterý 2. června 2009 v 11:02 ® HaD reakce na …
HaD

sidonius> na orlíku se chytá klasika – tzn. bójka, nebo hlubinná přívlač, příp. podvodní splávek. Volba místa je standardní – tzn. hrany mezi hloubkou a mělčinou. Sumci stávají i u svislých stěn apod. Já Orlík moc rád nemám – je to ohromná plocha a lehce se o desítky metrů člověk sekne

reagovat
Pondělí 1. června 2009 ve 22:55 ® sidonius
sidonius

HaD – a jaký typ dna mám vyhledávat a na jaký způsob a nástrahu mám chytat na Orlíku? tam bych se chtěl zastavit asi tak na 2–3 dny před tím Lipnem díky

reagovat
Pondělí 1. června 2009 ve 21:59 ® HaD reakce na …
HaD

tloušť, cejn, kapr, okoun, plotice, jesen…

reagovat
Pondělí 1. června 2009 ve 20:05 ® Piranha
Piranha

Jake nastrahy se na sumco pouzivaj myslim tim od nejlepsi po tu posledni co by se na sumce pouzila.Dík.Stacej 4 ryby od jednicky do ctyrky.

reagovat
Pondělí 1. června 2009 v 18:54 ® HaD reakce na …
HaD

sidonius: vábnička tam ještě vloni povolená byla. Jak je to letos nevím, musíš se podívat do řádu. Nikdy jsem na Lipně sumce nechytal, takže zkušenost nulová. Chyce to zkoušet a hledat.

reagovat
Pondělí 1. června 2009 ve 13:23 ® sidonius
sidonius

HaD- chtěl jsem se tě zeptat, jakým způsobem bych měl chytat ne Lipně a jaké mám hledat místa. Měl bych k dispozici loď i s echolotem a elektromotorem. Takže jsem se chtěl zeptat, jaký mám hledat typ dna, kde by se sumci vyskytovali, je tam povolená vábnička? jsem z východních Čech a jedu tam s přáteli o prázdninách. Vím, že jsi znalec a profík v tomto oboru,mám tvá DVD a rád bych věděl odpovědi k těmto otázkám díky

reagovat
Neděle 31. května 2009 ve 21:46 ® Losfedos
Losfedos

urcite to bude Vranov.zatoka u bunkru kousek od CHMELNICE 1km.

reagovat
Úterý 28. února 2006 ve 20:45 ® Padis
Padis

No letos zase na Labe

reagovat
Úterý 28. února 2006 ve 20:21 ® HaD
HaD

Lužnice, různé pískovny, Labe, Vranov, Dyje, Berounka, Slapy, Ebro, Pád … to jsou plány…uvidíme jak to dopadne

reagovat
Pondělí 27. února 2006 ve 21:11 ® tumpy5 reakce na …

Já myslel tady v Cechach.

reagovat
Pondělí 27. února 2006 v 17:38 ® Arno

Chci letos v dubnu jet na lov sumců na řeku Rio Ebro ve Španělsku. Nemáte někdo nějaké zkušenosti ?

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1