Vyhledávání
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 2. března 2010 v 10:09 ® chosebaits reakce na …
-
silurus> jsou lepené nebo z jednoho kusu dřeva?
reagovat - Pondělí 1. března 2010 v 16:19 ® silurus
-
Predaj ručne vyrábaných vábničiek. 100% fungujúce,každý kus je originál, 3 x lakované, dub, buk, javor, jaseň......SUPER CENY !!! http://www.silurusteam.szm.sk/…vabnicky.htm
reagovat - Neděle 28. února 2010 ve 23:18 ® osprey reakce na …
-
Vydra11111> Jak už bylo řečeno – nepochopil jsem, na co přesně se ptáš. Tak jsem napsal obě varianty.
reagovat - Sobota 27. února 2010 v 19:37 ® Kantik
-
Svého prvního sumce jsem chytil na tlouště, jinak lín nebo karas
reagovat - Úterý 23. února 2010 v 18:50 ® Vydra11111 reakce na …
-
Jo jo já vim.
reagovat - Pondělí 22. února 2010 ve 21:47 ® Jak.novi reakce na …
-
Vydra11111> Podle mně z tebe Osprey blbce nedělá. Jenže jsi nešťastně položl tu otázku.
reagovat - Pondělí 22. února 2010 ve 21:31 ® tony.bobo reakce na …
-
Vydra11111> Pokud by si připlaval blízko k hnízdu kde sumec hlídá jikry tak určitě po tobě vyjede.Brání své hnízdo.
reagovat - Pondělí 22. února 2010 ve 20:35 ® Vydra11111 reakce na …
-
No jasný no já myslel právě to napadeni člověka ve vodě a rybařím už dlouho a myslím si že takové informace o navijáku a o prutu jsi sem nemusel dávat, pokud ze mě nechceš dělat blbce. Ale díky za odpověď
reagovat - Sobota 20. února 2010 ve 21:54 ® osprey reakce na …
-
Vydra11111> Jak stáhnout? Naviják má brzdu a můžeš ji povolit. Prut můžeš pustit.
Pokud budeš normálně myslet a fungovat, není důvod k něčemu takovému. Omotat si šňůru kolem ruky nebo lézt za nezdolaným velkým sumcem do vody je hazard.
A pokud myslíš napadení člověka sumcem, když si jen tak plaveš ve vodě, tak teoreticky po tobě může chňapnout mlíčák hlídající jikry. Ale toho bych se nebál. Možná nějaké odřeniny nebo modřina.
reagovat - Sobota 20. února 2010 ve 21:44 ® Vydra11111
-
Je to fascinující. Myslíte si kolegové že by velkej sumec dokázal stáhnout člověka?
reagovat - Sobota 20. února 2010 ve 20:36 ® tony.bobo
-
U sumce není zvláštností aby nesežral kačenku.Nevím jestli kačenu dospělou ale kačenku,mládě potápky či myš sem viděl na vlastní oči.Je to něco nezkutečnýho,ticho koukáš na tu rodinku najednou se zvedne voda rana jak zděla kačky se rozletí na všechny strany,řvou a jak se vše utiší zjistíš že je jich o jednu míň.
reagovat - Sobota 20. února 2010 v 17:15 ® Rybapych
-
musím zareagovat na kachnu a sumce.Na vlastní oči jsem viděl na Lužnici,jak ji sebral v 50cm.vodě,točil se jako vřeteno a kachna už nikdy nevyplavala!Mohl ji vyplivnout někde jinde,ale to už jsem neviděl,byla to dospělá kachna,událo se to asi 5m.od mé lodě a byl tam semnou kamarád,koukali jsme na to,jako tele na nové vrata.
reagovat - Čtvrtek 18. února 2010 ve 22:21 ® tony.bobo
-
Jako každý rok,Vranov Jazovická,Vranov Penkyřák,Vranov Podhradí,Dyje 7,8,11 a Jevišovka 1A,2,3.
reagovat - Středa 17. února 2010 v 19:59 ® Vydra11111 reakce na …
-
Zdravím všechny. Také sem byl svědkem útoku na kachnu a to na Labi v jednom nákladním doku kde sem opravoval velkou zrezivělou loď. Vždycky dvě hodiny před koncem práce sem si byl zatřpytkovat. Každý den v týdnu co jsem tam byl, tak lovil pěkný sumík kolem 1.5m – 2 m kachny co plavaly proti proudu a vždy na místě, kde lovil den předtím.Tak lovu zdar Vydry. Já se na sumce letos taky chystám, ale ještě jsem s ním neměl za mých 7 let rybaření co dočinění. Letos se ho pokusím cíleně chytat, tak sem zvědav. Ještě však přesně newím jak na něj tak jak jukám snad mi tu někdo poradí. Lovu zdar.
reagovat - Úterý 9. června 2009 v 15:19 ® kety.vydra reakce na …
-
regulus:Dík za tip.
reagovat - Úterý 9. června 2009 v 10:32 ® regulus reakce na …
-
kety.vydra> omlouvá tě jen to, že Chytej jede tak na půl
reagovat) a nelze přímo najít HaDovy články, takže najít to co chceš asi slyšet, byl kapinku porod. Mrkni semka http://www.chytej.cz/…ku-ze-brehu/ , myslím, že to je to co hledáš. Má to malou nevýhodu, je to použitelný jen pro podvodní splávek nebo „činku“, na trhačku to prostě musíš zavézt.
- Úterý 9. června 2009 v 9:37 ® kety.vydra reakce na …
-
Dobrý no…
reagovat - Úterý 9. června 2009 v 7:42 ® kamos007 reakce na …
-
kety.vydra> kup si nafukovací lehátko.
reagovat - Úterý 9. června 2009 v 0:20 ® Ficak
-
Ahoj všem, musím potvrdit,že sumec opravdu kachnu vezme,je to cca 2roky na Lužnici.Byl jsem tam pod stanem na týden a 3dny za ten týden vzal kachničku u protějšího břehu.To zalovení nešlo přehlédnout.Věřte mi,když tím směrem koukáte na policajty,a práskne pěknej strejda do hejna kachniček a jedna zmizí,tak člověka zamrazí po celém těle.
reagovat - Pondělí 8. června 2009 ve 23:03 ® kety.vydra reakce na …
-
Na řece nehodlám chytat.Chci to zkusit na přehradě.Ale dík za tip…
reagovat - Pondělí 8. června 2009 ve 22:19 ® sidonius
-
kety.vydra> no, měl bych takový nápad a to jestli chytáš na řece, tak bys mohl poprosit nějakýho kámoše, který by přehodil nějaký druhý prut přes řeku, ty bys svoji šňůru připnul přes karabinu na jeho prut, ten by si to i s rybou (nebo i bez ryby, napichl by ji na druhem břehu) přitáhl k sobě a tam by ti tu karabinu odepnul a ty by sis rybu se splávkem dotáhl kam potřebuješ, je to kapku složitější, ale dělam to taky, když nechci tahat loď tam, kde se to dá přehodit, ale nedá se to dělat nikde na přehradě max. jen v nějaký zátoce, a moc se to nehodí do moc proudné řeky, protože by ti to splavávalo, a po čase bys to měl zase u břehu, nebo si zkus pořídit nějaký obyčejný nafukovací člun a s tím to taky v pohodě zavezeš (myslim, že do 500kč ±200 bys v pohodě nějaký člun sehnal), jestli jsi něčemu neporozuměl tak napiš zpět
reagovat - Pondělí 8. června 2009 ve 22:04 ® kety.vydra reakce na …
-
kamos007: Hm,to mě napadlo taky,ale nechci právě s rybkou zbytečně mlátit o hladinu…
reagovat - Pondělí 8. června 2009 ve 20:35 ® kamos007 reakce na …
-
kety.vydra> nejsem sumcař ale když při nahazování nebudeš moc švihat tak bys to upálit neměl.záleží jakej máš vlasec nebo šňůru.
reagovat - Pondělí 8. června 2009 ve 20:27 ® kety.vydra
-
Se omlouvám,asi to mělo být do „sumcařiny“…
reagovat - Pondělí 8. června 2009 ve 20:12 ® kety.vydra
-
HaD:Chci se zeptat-Chtěl bych zkusit pustit nástražní rybku se splávkem na sumce od břehu,protože ji nechci nahazovat,abych ji neupálil (a taky nemám loď na vyvážku)-otázka zní:Vytáhne rybka splávek na volnou vodu nebo se bude držet břehu? Možná se ptám blbě,ale ještě jsem sumce cíleně nechytal tak sonduju.Dík za info.
reagovat - Pondělí 8. června 2009 v 17:23 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Filip00 – nejlepší maso ze sumce je něco mezi 90 cm a 110 cm, nemá mnoho tuku. Se 130 už musíš odstraňovat tuk hlavně ve spodních partiích. Petrův zdar.
reagovat - Pondělí 8. června 2009 v 16:56 ® Filip00
-
a do kolika cm je sumec ideální na sejmutí? do 130 cm?
reagovat - Pondělí 8. června 2009 v 16:40 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Robur, přeji ti, ať se ti podaří chytit alespoň metrového sumce. Píšeš, že bys ho i sežral, rozhodně ti doporučuji ho nežrat, ale vychutnat si ho. Takové řízečky nebo čína a taky dokonce sumčí škvarky nemají chybu.Já osobně 1,60m sumce pustila zpět vodě, ale sumce 1–1,10m si vychutnáme. Takže Petrův zdar a držím ti palce.Na Dyji mezi Brodem n.D. a Drnholcem chytit metrového sumce – nou problem .
reagovat - Neděle 7. června 2009 ve 20:54 ® Robur
-
Koudy, já masař být nemusím, ale musí mě někdo pozvat
reagovat - Neděle 7. června 2009 v 18:29 ® IV.TO.ŠIRDA
-
Koudy, na vlastní oči jsem viděla nad splavem v Pohořelicích, jak nenažraný sumec sbíral shruba každý druhý den z hejna malé kačátka.Byla jsem tam 14 dnů, na začátku jich vodila kachna 8 a viděla jsem jak poslední káčátko po velkém zavíření vody se ztratilo. Na konci mé dovolené zůstaly jen 2.Pokud se chceš přesvědčit, že sumec chlamstne i po tvé ruce, zajdi si do Choping parku do kavárny u Hypernovy v Ostravě. Tato kavárna má umělý vodní potůček s přechodovými lavečkami a u jedné z nich, když dáš ruku do vody a zašploucháš, tak hned zaútočí metrový sumec.
reagovat
Hlad je sviňa. Petrův zdar.