Vyhledávání
SUMCI a denní doba lovu
22.2.2006 | jelen | 2.635 zobrazení | 8 odpovědí
chci se zeptat všech co chytaji sumce zda občas chytají i po půlnoci(vím,že se to nemá :-) )a co říkate na to,že by to člověk měl o půlnoci zbalit a čekat do 4,a bere to vůbec líp po půlnoci?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 25. února 2006 v 16:43 ® vody
-
koloseum/Tak to zírám.Na Slovensku se může chytat 24 hod. o prázdninách to jsem nevěděl.
reagovat - Pátek 24. února 2006 ve 22:03 ® koloseum
-
Ahoj! Ja chytam stale nonstop ( pocas letnych prazdnin u nas na Slovensku je to povolene 24 hours ) No a ryby? Ako kedy…No s prichadzajucim teplejsim obdobim mozem povedat, ze isli neskorej a neskorej . Tak trebars Máj a ryby sli napr.o 19 hod.Jun o 20 hod.Jul o 21–23 hod…Moze sa to lisit od typu vody, teploty, kalu atd…No ked som chytal okolo tej 00:00 az 04:00 tak ani neviem lebo som spal ale pruty boli niekedy bez hacikov a to tam bolo 100 kilove kevlarove vlakno, no a ak to nebola ryba tak bobor alebo ina vodna zver…Nazory tiez rad uvitam heh…zatim petrov zdar vsetkym za srdce chytenym o mozog potiahnutym snom lovenia velkych ryb…caf
reagovat - Pátek 24. února 2006 v 15:00 ® Donald
-
Asi před 4 roky jsem jezdil na jedno místo, kde byl pokaždé záběr ve 22:30. Ale jen malí do 120cm. Ti velcí prý brali zas v 01:30. Přesně v tyto doby prý brali i kapři.
reagovat
A těch 24 hodin by mohli povolit aspoň přes léto. Ranní koupání (a hlavně v draku) mi nedělá moc dobře.
- Čtvrtek 23. února 2006 v 16:06 ® Padis
-
Já měl nejvíc záběrů mezi 22.00 až 23.30.
reagovat - Středa 22. února 2006 ve 22:00 ® kamet reakce na …
-
stoprocentne souhlasim z Hadem uz jsem to nekolikrat psal kdyz je vitr vlny bourka napriklad na orlasu a 20–30 m hloubka a rano za mlhy to znova vyvazet nic moc
reagovat - Středa 22. února 2006 ve 20:07 ® jelen reakce na …
-
o to zaváženi mi hlavně jde,chytáme na řece,loďka není,nahazování taky moc nepomáha a tak plavem
reagovata ve 4 ráno se mi moc nechce a hlavně člověk udělá ve vodě pěknéj kravál
- Středa 22. února 2006 v 18:35 ® HaD
-
Řeknu ti to takhle: vím, že nejméně 80–90% všech ulovených sumců je v povolené době. Jsou dny, kdy žerou i v hluboký noci, ale většinou je to večer, někdy ráno, nebo i přes den. Nonstop bych přivítal v podstatě jen z toho důvodu, aby to člověk nemusel o půlnoci pracně sbalit a ve čtyři ráno opět třeba půl hodiny zase zavážet či nahazovat.
reagovat - Středa 22. února 2006 v 17:58 ® Shrek
-
čekáš že se někdo přizná?Ano,jednou jsem cíleně lovil po 0:00.Na mlaskačku kapříky,chytil jsem kapra 37,dal do vezírku,ráno zamachroval na bratránka a kapříčka pustil.Ale o sumcích nevim.
reagovat