Vyhledávání
Naviják na přívlač
22.2.2006 | ondras1 | 23.813 zobrazení | 145 odpovědí
Jaký by jste doporučili naviják na lehkou a střední přívlač?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 12. června 2007 ve 14:49 ® cormaxx
-
oxandrolon: a cena ±?
reagovat - Úterý 12. června 2007 v 10:58 ® oxandrolon
-
poradí mi niekto navijak max. do 220g v slušnej kvalite, kde sa vmestí od 120 do 150m monofilu 0,20mm ?
reagovat - Neděle 10. června 2007 ve 20:08 @ ???
-
Okumu travertine jsem si koupil loni na podzim, abych měl víc cívek na Okumu VS a chytám na ni víc než na to VSko. Uvidíme za rok, ale zdá se mi docela slušná.
reagovat - Neděle 10. června 2007 v 10:51 ® skwor
-
David90: Ten zeon je za tu cenu slušná mašinka. Špatně nevypadá ani letošní novinka okuma travertine tr 30 www.splavek.cz
reagovat - Neděle 10. června 2007 v 5:57 ® cormaxx
-
David90: www.rybarskysvet.cz jediný minus je že je jen jedna cívka kovová,ale mě to nějak extra nevadí,pač tu druhou používám jen občas
reagovatloni odchytal střední vláčku,letos bude na lehkou,ale jen kvůli tomu že na střední mám něco novýho( ale je starší) s bojovkou
- Neděle 10. června 2007 ve 3:26 ® b.gun reakce na …
-
David90: Jestli stačí takové fotky…
reagovat - Neděle 10. června 2007 v 0:57 ® David90 reakce na …
-
cormaxx: Co to máš za typ toho Seasons? Nemáte někdo fotku Okumy Zeon ZN30? Na netu sem jí nenašel a na prodejně ho zrovna neměli. Mě se ten Spro Passion 720 dost líbí, ale štve mě, že k němu neni náhradní cívka. Myslim, že by se dala dokoupit, ale sou to zase prachy navíc. K tomu Cardinalovi je náhradní zase jenom grafitová. To je zase rozhodování…
reagovat - Pátek 8. června 2007 v 15:11 ® cormaxx
-
David90:když jsem si loni kupoval navijáček na vláčku,tak mě na první pohled zaujal.Ale mě nesedělo to krokování brzdy
reagovattak jsem vzal radši o něco levnější Seasons.S tim jsem odvláčel celej loňskej rok a chod je stejnej jako když jsem ho koupil,ale hlavně má krásně citlivou přední brzdu
- Pátek 8. června 2007 ve 13:13 ® David90 reakce na …
-
Díky za rady. Šel sem se kouknout na tu Okumu, kterou tam bohužel neměli,ale zaujal mě naviják od Spro Passion 720. Co na něj řikáte?
reagovat - Středa 6. června 2007 ve 21:42 ® Syky
-
Ja mám Exage asi 3/4 roka a v poslednom čase som už pcítil zmenu chodu (cítiť ozubenie). Mám 2500 a používam ho UL prívlač, ale zato veľmi často. Netvrdím ,že je to zlý naviják možno ide iba o chybný kus.
reagovat - Středa 6. června 2007 ve 14:34 ® dvorak reakce na …
-
David90-To Shimano dej klidne na feeder,ale na privlac radeji neco jineho. Co treba Okuma Zeon ZN 20 nebo 30? Vejdes se do litru a pritom zivotnost urcite delsi.
reagovat - Středa 6. června 2007 ve 14:01 ® David90
-
Čau, taky vybírám nějakej naviják na přívlač. Prut mám Interfish 20–40g. Přemejšlim nad Exage 2500FA(1190Kč) od Shimana nebo Cardinal 102 od Abu(1390Kč). Co myslíte? Nebo by ste mi doporučili ještě něco jinýho do 1500? Díky
reagovat - Středa 31. ledna 2007 v 8:57 ® Rousňak reakce na …
-
Dik za informace chlapi
reagovat - Středa 31. ledna 2007 v 8:43 ® Padis reakce na …
-
letos jsem vláčel s Exage a nevidím a necítím žádnou změnu v chodu a atd.
reagovat - Středa 31. ledna 2007 v 8:30 ® dzandys
-
Prutos: Právě,že jsem s ním skoro dvě sezóny vláčel.Teď už spíš příležitostně,ale rozhodně se mi nezdá,že by se mi u něj objevily nějaký brutální vůle.Možná štěstí na kus…
reagovat - Středa 31. ledna 2007 v 0:47 ® Prutos reakce na …
-
Dzandys: Pokud s ním nevláčíš, tak tomu věřím. Upřímně řečeno na feder nebo plavku bych ho vzal klidně taky.(kdyby nebyl red)
reagovat - Středa 31. ledna 2007 v 0:13 ® dzandys
-
Prutos: Kdybych neměl to Exage,ještě před tím,než se začal do nebe vynášet Red Arc,tak jsem ho nekoupil.(to Exage). Ale já si na něj opravdu nemůžu stěžovat..........
reagovat - Úterý 30. ledna 2007 ve 23:57 ® Prutos reakce na …
-
Dzandys: Ty dva navi jsou zhruba stejné cenové kategorie, ale kvalitou zcela jinde. Ve prospěch Spra.
reagovat - Úterý 30. ledna 2007 ve 23:49 ® dzandys
-
Znám asi pět lidí,co by na něj nedali dopustit a asi dva co na něm nenechají nit suchou.Je to zřejmě normální cena za výrobu někde u Čankajšků.Jak se pan Wong vychrní,tak potom navijáček chodí.U Schimana to bude zřejmě z dopoledních směn,aby žluťásci nebyli ještě moc opotřebovaný realitou pracovního dne-od toho se potom počítá i cena.V téhle kategorii asi neseženeš nic lepšího,než SPRO RedArc,alespoň podle reací majitelů.
reagovat - Úterý 30. ledna 2007 ve 23:23 ® dudu
-
Po roce lehké vláčky Exage-Ra hrká jak prase. Je to jako jakýkoliv krám v ceně tak 500kč s nálepkou Shimano.
reagovat - Úterý 30. ledna 2007 ve 23:20 ® dzandys
-
Rousňák: Mám Exage RA(bojovka) druhým rokem. První rok jsem ho používal na vláčku,teď feeder nebo plavačka.Podle mého názoru je na normální-tzn.občasnou vláčku výborně k použití.Mluvím o velikosti 2500.Ta 4000 má podle mne vůle i jako nová,ale třeba jsem měl smůlu na kus.
reagovat - Úterý 30. ledna 2007 ve 23:12 ® Prutos reakce na …
-
Rousňák:Pokud vláčíš hodně tak bych si vybral něco jiného. Vydrýsek ho má a po roce nepříliš těžké přívlače vydává divné zvuky a jsou cítit vůle. Vsadim boty že příští rok ho odrovná úplně. Jo a má nexave 2500. Při těžší přívlači bych ho nejspíš odrovnal do roka.
reagovat - Úterý 30. ledna 2007 ve 22:51 ® dvorak reakce na …
-
Jo ten navijak maka velice slusne a uz dost dlouho.Kdyz si pomyslis,kolik jenom zaplatis za tu znacku,tak ten navijak vychazi velice levne a pritom malokterej se toci takhle skvele.
reagovat - Úterý 30. ledna 2007 ve 22:44 ® Hora reakce na …
-
Rousňak> Nexave 4000+2500 FA mám něco přes rok.4000 používám na feeder a na položenou na malých vodách+řece.Brzda je solidní,dá se celkem jemně seřidit a jediné mínus(pro mně),je slabý cvrček u brzdy.Byl jsem zvyklý na silnější zvuk.
reagovat - Úterý 30. ledna 2007 ve 22:21 ® Rousňak reakce na …
-
nemate nekdo nejake zkusenosti s shimanem exage fa,nexave fa jak chodi a jak se chova ta predni brzda
reagovat - Úterý 30. ledna 2007 ve 13:09 ® Mysho 22 reakce na …
-
oxandrolon:mam 30 na Moravu je to akurat vlezie tam tušim cez 220m 20mm silonu tak neni čo riešit
reagovat - Úterý 30. ledna 2007 v 7:29 ® oxandrolon reakce na …
-
MYSHO22 – akú veľkosť si zobral ?
reagovat - Úterý 30. ledna 2007 v 0:08 ® Mysho 22
-
oxandrolon: Musim suhlasit s Dudum za 1600kč maš bezkonkurenčny navijak čo niečo vydrži a čo som videl vydrži fakt dost klobuk dole pred touto mašinkou.
reagovat - Úterý 30. ledna 2007 v 0:05 ® Mysho 22
-
Švejk:No prave aj mam noveho Reda a ked som ho rozobral a porovnal s kamaratovim Ryobim tak vnutro to iste.Akurat vzhlad iny a mam k nemu o cievku menej a je za menši prachy.No cievka neni problem dokupit.Tak pre mna je otazka noveho navijaku vyriešena.Dufam ,že z časti aj pre ostatnych.
reagovat - Pondělí 29. ledna 2007 v 18:33 ® dudu
-
oxandrolon- za ty prachy asi nic lepšího nekoupíš. Ale když už, tak bych za 1600kč koupil Blue-Arc od Spro. Tam je to podle mě podstatně lepší kvalita za stále málo peněz.
reagovat