Vyhledávání
Jak tento rok zacnete?
21.2.2006 | Lukas | 2.681 zobrazení | 23 odpovědí
Tak jak tento rok zacnete?Co budete lovit?na jakou metodu?A kde?na jakou nástrahu?
Já pudu chytat na plavanou skusim chytat na žížali,červy,nebo nějaky těsto. pudu lovit cejny,okouny,plotice.Revir KLABAVA 2A.Ejpovice pobliz plzne. Tak všichni hodně úspěchů v lovu!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 26. února 2006 ve 13:46 ® Tomash
-
Dwarf – sem ti pučil jednu ze svejch parem a ty ji tu vydáváš za svou!
reagovat))))
- Neděle 26. února 2006 v 11:26 ® nakl
-
plavačka živá nástraha 7.3. i kdyby byly metrové závěje . .. . . . . .
reagovat - Sobota 25. února 2006 v 16:16 ® kubas
-
Já jako vždycky půjdu nejdřív chytat na plavačku(perlíni,cejni,kapři),pak se uvidí:o)
reagovat - Sobota 25. února 2006 v 11:41 ® Lukas reakce na …
-
Uz vim kde jsem to videl na MRKU a byl cervenej koukni se tipi triky.
reagovat - Sobota 25. února 2006 v 11:40 ® svaca reakce na …
-
cervik v kolinku?to je dobra volovina!to urcite ne!!
reagovat - Pátek 24. února 2006 ve 22:31 ® dwarf
-
uz jsem zacal.. feeder, Labe, červi, parmy=)
reagovat - Pátek 24. února 2006 ve 22:19 ® koloseum
-
Ahoj! Ja pojdem na jedno z mnoha ramien moravy a vyskusim to s feederem abo s plavajdou a verte ci neverte pocitam s tym, ze zase pujdu 50 centakove karasy jak vzdycky…minuly rok padol moj rekord v podobe 55 cm karas. Uz sa tesim co bude tento rok…Davam tomu ece 1,5 mesiaca aby sa prebudili aj tie najvacsie lebo aj tak tam idu naj len poobede kedy sa voda trocha zohreje od slnka, lebo inak clovek zbytocne dlho caka na nedostavajuci sa zaber…tak oki,caf
reagovat - Čtvrtek 23. února 2006 ve 23:07 ® HaD reakce na …
-
prichy: je hájená, celoročně. Ale chytám povoleným způsobem a parmy pouštím vždy a všechny bez ohledu na to, jestli jsou, nebo nejsou chráněné.
reagovat - Čtvrtek 23. února 2006 ve 22:15 ® Prichy reakce na …
-
HaD:u vas neni parma hajena?
reagovat - Středa 22. února 2006 ve 23:18 ® regulus
-
Já už začal i rybišky jsem chytil, feeder, červi, Svratka
reagovat - Středa 22. února 2006 ve 20:09 ® joba
-
byl jsem feedrovat na labi a na slepáku a asi 2 malý záběry co nebyli ani na sekání už třetí víkend po sobě
reagovat) tak snad tento…
- Středa 22. února 2006 v 19:45 ® Shrek reakce na …
-
no já bych ty parmy viděl na červy na feederu.
reagovat - Středa 22. února 2006 v 19:35 ® vlavis
-
Vzhedem k tomu, že bydlím v ČB, kde protéká Vltava, tak to asi bude plavačka pod jezama. Ale o výkendu byli 2 kolegové a neměli za celou neděli ani záběr, tak nevím, který den bude tím prvním
reagovat - Středa 22. února 2006 v 8:23 ® Ciffik reakce na …
-
hm…se daji chytat parmy tak brzo?!…please posly mi nejakou taktiku nebo tak neco na co je chytas tak brzo atd…vim kde u nas jsou i jak je chytat al e pres zimu nebo spis na jare jsem v koncich…diky
reagovat - Úterý 21. února 2006 ve 21:48 ® braska reakce na …
-
Mrkni na www.mrk atlasy navnady-nástrahy-rostlinné-těstoviny
reagovat - Úterý 21. února 2006 ve 20:15 ® HaD
-
jednoznačně parmy s feederem, plavačkou a mušákem
reagovat - Úterý 21. února 2006 v 19:08 ® Lukas
-
DEXTR>Co skusit cervika v kolinku krasne by vykukoval a slysel jsem ze je to uspesne a muze tam bejt treba cervenej cerv.
reagovat - Úterý 21. února 2006 v 18:40 ® braska reakce na …
-
Určitě dám, já tam chytal na bílé živé a nebylo to nic moc. Sám jsem zvědavý.
reagovat - Úterý 21. února 2006 v 18:37 ® svaca reakce na …
-
Urcite zacnu s feedrem na kostaky hnojky a kolinka!!to by bylo aby se nakej cejnek nebo tloustik neukazal!!at uz je ten led pryc
reagovat - Úterý 21. února 2006 v 18:36 ® Shrek reakce na …
-
Braska:tak dej vědět,jak fungujou ty červený.Slyšel jsem že červený nic moc,že žlutý a bílý jsou lepčejší,tak nevim.
reagovat - Úterý 21. února 2006 v 18:36 ® Shrek reakce na …
-
Braska:tak dej vědět,jak fungujou ty červený.Slyšel jsem že červený nic moc,že žlutý a bílý jsou lepčejší,tak nevim.
reagovat - Úterý 21. února 2006 v 18:30 ® braska
-
Prvně asi zkusím Otavu 5A a tradičně fídr a pikr,i když plavačka mě taky láká. Mám jěště hnojáky a hlavně chci vyzkoušet umělé červi Berkley v červené barvě. Když jsem ze zvědavosti otevřel sklínku..... páchnou více než živí.Jen co zmizí ledy vyrážím. Prosím svatého Petra za nás všechny ať je to již brzy.
reagovat - Úterý 21. února 2006 v 11:49 ® vpi
-
Zdravím, nejdřív musím zakoupit povolenku pro, pro mě a pro synátora, měli jsme políčeno na LABE, ale od katastrofy s kyanidem, nevím neví, jer tady v blízkostí jedna pískovna, takže uvidíme vpi
reagovat