Chytej.cz

Baner s e-mailem Chytej necteno

19.2.2006 | BoBo-Falknow | 2.486 zobrazení | 13 odpovědí

Taky už máte pocit, že vám reklamní poutač na „PREMIÉRU“ leze na mozek? Máte pocit, že e-mail Chytej je trvalá záležitost, která se měla formou „pouťového poutače“ zveřejnit jen na krátký časový úsek a poté ji zakomponovat někam natrvalo?

P.S. HaD: :-D :-P Co to zkusit hodit třeba někam k registraci?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 21. února 2006 ve 4:58 ® revoke
revoke

Plovoucí banner je možné na pět minut vypnout kliknutím na křížek v pravém horním rohu reklamy. Tato reklama by se však na Chytej měla objevovat opravdu velmi stroze (krátkodobé reklamní kampaně).

reagovat
Pondělí 20. února 2006 ve 22:10 ® vlavis

Souhlasim s Bobanem, na úvodní stránku, nebo po přihlášení a pak po uzavření již nezobrazovat. Ale když už by měl zůstat, tak na místě a ne aby lítal po obrazovce, když pootočím kolečkem myši.

reagovat
Pondělí 20. února 2006 v 19:58 ® skwor
skwor

jake: To je pravda, já chci taky smajlíky z5!!!!!!!!!!!!!!!!

reagovat
Pondělí 20. února 2006 v 19:57 ® ladamaj reakce na …
ladamaj

tak se nekoukejte a přeskočte dál.Děkuji

reagovat
Pondělí 20. února 2006 v 0:08 ® jake
jake

Já to teda absolutně nevnímám! Chvílijsem vůbec netušil, co máš na mysli? :-) Co mně ale fakt chybí, je absence smajlíků, které na starém byly, alr teď nic :-(( –

reagovat
Neděle 19. února 2006 ve 23:33 ® dudu

No hoši komu se to nelíbí, bylo mi řečeno, že tak za 500–1000kč za rok vám to může být zrušeno :-) Kua je to ale hnus- ten baner

reagovat
Neděle 19. února 2006 ve 22:53 ® Ottar

Je to naprosto ŠÍLENÉ,dokud to nezmizí tak mě tu nikdo neuvidí.Něco tak otravného jsem fakt už dlouho neviděl.

reagovat
Neděle 19. února 2006 ve 21:16 ® skwor
skwor

BoBo: Máš pravdu, mě to už taky pěkně s… (štve:-)

reagovat
Neděle 19. února 2006 ve 20:59 ® Prutos
Prutos

HaDe: mejlíka už mám a díky za něj, ale ten baner je fakticky otravnej.

reagovat
Neděle 19. února 2006 ve 20:37 ® boban
boban

Nestačilo by to jen úvodní stráce?To by asi bylo schůdný pro všechny.Nebo pokud by to člověk jednou zavřel už by znovu nevyskakovalo?

reagovat
Neděle 19. února 2006 ve 20:35 ® HaD reakce na …
HaD

jau jau jau…to bolí…netušil jsem, že to bude tak obtěžující záležitost :-((

reagovat
Neděle 19. února 2006 ve 20:30 ® boban
boban

BoBo/Mě už to sere podruhý!Ano je to jako na pouti když z repráku ital provozující lítací labutě pokřikuje Jedeme,jedeme prodloužená jízda nebo po sestřelení válečků na střelnici italka nabízí prstýnky,plac­ky,šmoulové,pís­kací lízátka…No comment!

reagovat
Neděle 19. února 2006 ve 20:17 ® HaD
HaD

OK, OK, OK. Pozítří se vypne.

reagovat