Vyhledávání
Poraďte prosím kde sehnat rolničky
19.2.2006 | Prutos | 2.947 zobrazení | 4 odpovědi
Již delší dobu se marně snažím sehnat náhradní rolničky ke dvěma starším navijákům.Jedná se o Okumu Chaser vel.40 a Cormoran Cormobil vel.30 Díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 14. ledna 2011 ve 13:12 ® Robur
-
a psal jso do Okumy?
reagovat - Pátek 14. ledna 2011 ve 12:24 ® PetrC reakce na …
-
Prutos> jó Tome, kdybys chtěl třeba rolničky na sáně anebo sobí rolničky, tak bych věděl, ale rolničky na navijáky? To tedy nevím?
reagovat
A kam se taková rolnička dává?
A to jako vydává zvuky při záběru nebo jak to funguje?
A nechceš místo toho raději MP?
A nemáš snad pocit, že si z tebe dělám prdýlky, že? - Neděle 19. února 2006 ve 14:05 ® Prutos reakce na …
-
Regulus:Zkusim toho p.Kanclera z Židenic. Mam s nim dobré zkušenosti,ale vůbec mě nenapadl. Díky
reagovat - Neděle 19. února 2006 ve 13:57 ® regulus
-
Prutos, pro Gammarus (tel. 545212048)dělá opravy nějakej člověk v Brně-Židenicích, nenašel jsem na něj kontakt, ale zkus zavolat do prodejny viz tel. číslo. Na toho Cormorána by to mohl mít, tu Okumu nevím. Druhej kontakt je kapku z ruky (Praha), je to na Žižkově, jednu zastávku šalinou od hl. nádraží, zajímal jsem se o to jen v souvislosti s Shakespearama, ale mám dojem, že tu Okumu tam měli vylepenou taky. Telefon tel. 222543657, tady je odkaz loska.cz Byl jsem tam před 14 dnama, taky jsem potřeboval rolnu, ale nevěděl jsem přesně typ navijáku a nevzal si ho sebou, takže nic, ale udělali by to prý na počkání.
reagovat