Vyhledávání
Slunečnice pestrá???
15.2.2006 | Tomix | 43.094 zobrazení | 50 odpovědí
Čauvec, zajímá mě, jestli se vám někomu podařilo někdy ulovit slunečnici. Jestli jo, tak kde, kdy, jakým lovebním stylem a na co.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 3. listopadu 2006 v 17:54 ® ART reakce na …
-
tohle nechytej ani jist se to neda
reagovat - Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 17:21 ® strejka
-
chytte mi to nekdo do akvarka…
reagovat - Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 17:00 ® Ftmči
-
Chytil jsem jich asi 5 na Vltave těsně nad C.B. na zizalu brali jako okoun.
reagovat - Čtvrtek 2. listopadu 2006 ve 12:37 ® Tomix reakce na …
-
Krásně vybarvená… Ta se povedla!
reagovat - Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 11:35 ® LSD reakce na …
-
Někdy v červnu nebo v červenci jeden kolega v Tachově na suchou mušku tuto viz foto (dával jí na MRK) Já jsem ji na tom samém místě chytil někdy v srpnu, též na suchou mouchu – chrostíka
reagovat - Středa 1. listopadu 2006 ve 22:42 ® judas.d reakce na …
-
já jsem ji chytil v jední vodárenský nádrži na červa taky jsem na to hleděl co to je ale podle atlasu to byla slunečnice
reagovat - Středa 1. listopadu 2006 ve 20:33 @ milli
-
zdravím..slunečnice pestuju doma…mám 6ks kolem 10cm..loni sem sem ej privez z moravy jako centymetroví potvory!ted se je snažím rozmnožit!na jaro pripravuju jezírko 8×8m s prirozeným prostředím..tak uvidim jestli se povede
reagovat - Neděle 19. února 2006 ve 12:49 ® Tomix
-
Dá se lovit slunečnice i někde na jižní Moravě? Ulovil jste ji tu někdo?
reagovat - Pátek 17. února 2006 ve 21:59 ® méďa
-
nechytil jsem ji osobně ale kluci při chytání rybiček do čeřínku tak jsem ji viděl loni poprvé v životě bylo to v české kamenici
reagovat - Pátek 17. února 2006 ve 20:18 ® Prutos
-
Před třemi lety jsme trávili dovolenou v jižních čechách u rybníka Mydlák. Slunečnic tam byla spousta a lovili jseme na plavačku na hnojky.Když došli hnojáčci chytali sme na kousek červené gumičky napíchnuté na háčku.
reagovat - Čtvrtek 16. února 2006 ve 22:55 ® ywan
-
chytiť ju vraj nie je problém, je to taký žrút ako aj ostriež…niekoľko rokov dozadu sa v BA organizovali preteky v ich love, za účelom vyčistenia revíru od škodnej
reagovat - Čtvrtek 16. února 2006 ve 12:29 ® Tomix
-
Černou skvrnou tzv. „uchem“ za skřelemi jsou charakteristické všechny druhy slunečnic.
reagovat - Čtvrtek 16. února 2006 v 10:54 ® reakce na …
-
To byly ony, Slnecna jezera = Senec. Tedy pokud tam nemaji i jine rarity. Tenkrat se mi tam libilo ...... pisek, teplo, prazdniny
reagovat...... a poprve jsem tam videl amura nad metr.
- Čtvrtek 16. února 2006 v 1:49 ® regulus
-
Nevím jestli to byla zrovna tato ryba, ale před 3 roky jsem byl na dovolené v Senci a bylo tam spoustu rybiček s černou tečkou za skřelemi. Připadali mi velice žravý, po vhození čehokoli do vody se k tomu okamžitě sjeli a navíc z hloubky vyjeli jejich podstatně větší exempláře 20 a víc cm. Tuto rybu jsem před tím nikdy v přírodě neviděl a podle rybích atlasů mi to vyšlo i když se podoba zcela neztotožňovala, na tuto rybu. Jelikož jsem tam sebou neměl „cajk“ tak jsem žádnou nechytil, ale domnívám se, že chytil ji by nebyl vůbec žádnej problém. Docela by mě zajímal názor některého ze slovenských kolegů, především těch co to v Senci znají, jestli se nemýlím.
reagovat - Středa 15. února 2006 v 19:00 ®
-
Slunecnice jsem chytal jako maly kluk na Slnecnych jezerech (par kilometru od Bratislavy) – 80.leta . Na vlasec 0,20, spunt a rohlik, cerva ci primo do igelitoveho pytliku jsem jich nachytal stovky. Pekne zacatky ilegalniho rybolovu a nastesti me rybarska straz nechala na pokoji, nebot chapala, ze moje nebezpecnost pro tuto vodu = 0.
reagovat - Středa 15. února 2006 v 17:40 ® ywan
-
V okolí Bratislavy je ich veľa, je fakt že keď strážia hniezdo tak sú agresívne a vôbec sa neboja.Brat ich takto „zbieral“ do sieťky na motýle
reagovat)
- Středa 15. února 2006 v 17:30 ® Tomik
-
chytal jsem je na slovensku v písáku do čeřenu, ale jenom malý tak do 10 cm
reagovat - Středa 15. února 2006 v 16:57 ® perch
-
videl jsem nekolik kusu kolem 15 cm na nedalekem rybniku, nejspis chranily hnizdo, na vse co se mihlo kolem utocily.
reagovat - Středa 15. února 2006 v 15:26 ® mirmen
-
Několik exemplářů do čeřínku ( cca 4–6 cm) a několik na háček ( cca 20–22)a nástrahu patentku – na jednom říčním rameni.
reagovat - Středa 15. února 2006 ve 14:21 ® stepino99
-
Me zatim bohuzel ne a priznam se,ze ani nevim jestli u nas je.Ale kamarad je chytal v madarsu na nejakejch piskovnach a zralo to pry vse co do vody hodil:o))
reagovat