Chytej.cz

Slunečnice pestrá??? necteno

15.2.2006 | Tomix | 43.094 zobrazení | 50 odpovědí

Čauvec, zajímá mě, jestli se vám někomu podařilo někdy ulovit slunečnici. Jestli jo, tak kde, kdy, jakým lovebním stylem a na co.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Pátek 3. listopadu 2006 v 17:54 ® ART reakce na …
ART

tohle nechytej ani jist se to neda

reagovat
Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 17:21 ® strejka

chytte mi to nekdo do akvarka…

reagovat
Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 17:00 ® Ftmči
Ftmči

Chytil jsem jich asi 5 na Vltave těsně nad C.B. na zizalu brali jako okoun.

reagovat
Čtvrtek 2. listopadu 2006 ve 12:37 ® Tomix reakce na …

Krásně vybarvená… Ta se povedla! :-)

reagovat
Čtvrtek 2. listopadu 2006 v 11:35 ® LSD reakce na …

Někdy v červnu nebo v červenci jeden kolega v Tachově na suchou mušku tuto viz foto (dával jí na MRK) Já jsem ji na tom samém místě chytil někdy v srpnu, též na suchou mouchu – chrostíka

reagovat
foto/forum/2006/th-img1173.jpg
Středa 1. listopadu 2006 ve 22:42 ® judas.d reakce na …
judas.d

já jsem ji chytil v jední vodárenský nádrži na červa taky jsem na to hleděl co to je ale podle atlasu to byla slunečnice

reagovat
Středa 1. listopadu 2006 ve 20:33 @ milli

zdravím..slunečnice pestuju doma…mám 6ks kolem 10cm..loni sem sem ej privez z moravy jako centymetroví potvory!ted se je snažím rozmnožit!na jaro pripravuju jezírko 8×8m s prirozeným prostředím..tak uvidim jestli se povede

reagovat
Neděle 19. února 2006 ve 12:49 ® Tomix

Dá se lovit slunečnice i někde na jižní Moravě? Ulovil jste ji tu někdo?

reagovat
Pátek 17. února 2006 ve 21:59 ® méďa

nechytil jsem ji osobně ale kluci při chytání rybiček do čeřínku tak jsem ji viděl loni poprvé v životě bylo to v české kamenici

reagovat
Pátek 17. února 2006 ve 20:18 ® Prutos
Prutos

Před třemi lety jsme trávili dovolenou v jižních čechách u rybníka Mydlák. Slunečnic tam byla spousta a lovili jseme na plavačku na hnojky.Když došli hnojáčci chytali sme na kousek červené gumičky napíchnuté na háčku.

reagovat
Čtvrtek 16. února 2006 ve 22:55 ® ywan

chytiť ju vraj nie je problém, je to taký žrút ako aj ostriež…niekoľko rokov dozadu sa v BA organizovali preteky v ich love, za účelom vyčistenia revíru od škodnej

reagovat
Čtvrtek 16. února 2006 ve 12:29 ® Tomix

Černou skvrnou tzv. „uchem“ za skřelemi jsou charakteristické všechny druhy slunečnic.

reagovat
Čtvrtek 16. února 2006 v 10:54 ®  reakce na …

To byly ony, Slnecna jezera = Senec. Tedy pokud tam nemaji i jine rarity. Tenkrat se mi tam libilo ...... pisek, teplo, prazdniny :-) ...... a poprve jsem tam videl amura nad metr.

reagovat
Čtvrtek 16. února 2006 v 1:49 ® regulus
regulus

Nevím jestli to byla zrovna tato ryba, ale před 3 roky jsem byl na dovolené v Senci a bylo tam spoustu rybiček s černou tečkou za skřelemi. Připadali mi velice žravý, po vhození čehokoli do vody se k tomu okamžitě sjeli a navíc z hloubky vyjeli jejich podstatně větší exempláře 20 a víc cm. Tuto rybu jsem před tím nikdy v přírodě neviděl a podle rybích atlasů mi to vyšlo i když se podoba zcela neztotožňovala, na tuto rybu. Jelikož jsem tam sebou neměl „cajk“ tak jsem žádnou nechytil, ale domnívám se, že chytil ji by nebyl vůbec žádnej problém. Docela by mě zajímal názor některého ze slovenských kolegů, především těch co to v Senci znají, jestli se nemýlím.

reagovat
Středa 15. února 2006 v 19:00 ® 

Slunecnice jsem chytal jako maly kluk na Slnecnych jezerech (par kilometru od Bratislavy) – 80.leta . Na vlasec 0,20, spunt a rohlik, cerva ci primo do igelitoveho pytliku jsem jich nachytal stovky. Pekne zacatky ilegalniho rybolovu a nastesti me rybarska straz nechala na pokoji, nebot chapala, ze moje nebezpecnost pro tuto vodu = 0.

reagovat
Středa 15. února 2006 v 17:40 ® ywan

V okolí Bratislavy je ich veľa, je fakt že keď strážia hniezdo tak sú agresívne a vôbec sa neboja.Brat ich takto „zbieral“ do sieťky na motýle :-)) )

reagovat
Středa 15. února 2006 v 17:30 ® Tomik
Tomik

chytal jsem je na slovensku v písáku do čeřenu, ale jenom malý tak do 10 cm

reagovat
Středa 15. února 2006 v 16:57 ® perch
perch

videl jsem nekolik kusu kolem 15 cm na nedalekem rybniku, nejspis chranily hnizdo, na vse co se mihlo kolem utocily.

reagovat
Středa 15. února 2006 v 15:26 ® mirmen

Několik exemplářů do čeřínku ( cca 4–6 cm) a několik na háček ( cca 20–22)a nástrahu patentku – na jednom říčním rameni.

reagovat
Středa 15. února 2006 ve 14:21 ® stepino99
stepino99

Me zatim bohuzel ne a priznam se,ze ani nevim jestli u nas je.Ale kamarad je chytal v madarsu na nejakejch piskovnach a zralo to pry vse co do vody hodil:o))

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1