Vyhledávání
Naviják SPRO
14.2.2006 | spin | 10.532 zobrazení | 44 odpovědí
Čaute,najde se tady někdo,kdo má zkušenost(ať už dobrou,nebo špatnou)s navijákem SPRO Red Arc.Zajímá mě jen tento typ.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 27. srpna 2011 v 10:21 ® skwor reakce na …
-
Alivio> Loni jsem půjčoval (a následně prodal) kamarádovi Red arc 10300, který s ním odchytal skoro celé Norsko. Jestli to omýval nevím, ale mám pocit, že jo. Dneska tam odjíždí podruhé.
reagovat - Sobota 27. srpna 2011 v 9:59 @ All Armor reakce na …
-
Alivio> Je jistá kategorie tichých bláznů, kteří se věnují zběratelství. Taky k nim tak trochu patřím. Hromada prutů, voblerů a mušek…Do smrti je ani nevyzkouším… Znají je i v prodejnách rybářských potřeb, jak jsem si minule v jedné obrovské havraní v Brně vyslechl.
reagovat - Pátek 26. srpna 2011 ve 23:36 ® džigit
-
Alivio> skoro všude stejný
reagovatBaba taky neví,že mi přijde balík z němec:Trochu ji zpestřím dovolenou
- Pátek 26. srpna 2011 ve 23:28 ® Shrek reakce na …
-
Džigit> hmmm a druhej den se rozvádim, ne? Přiject bez ryb a ještě kupovat cituji:" další rybářskou krávovinu, kterých mám v pokoji už beztak dost"
reagovat - Pátek 26. srpna 2011 ve 23:18 ® džigit reakce na …
-
Alivio> prodáš ryby,co přivezeš a koupíš nový
reagovat - Pátek 26. srpna 2011 ve 23:15 ® Shrek reakce na …
-
džigit> nedám pokoj a nedám
reagovat - Pátek 26. srpna 2011 v 18:14 ® džigit reakce na …
-
Alivio> a nedáš pokoj a nedáš pokoj
reagovatHele,ze předu je přitěsněná,matroš je nějaká slitina Al.Pokud ho okoupeš celého,tak ho stejně budeš muset opláchnout a doma pak dáš větší údržbu.
Když bylo ještě „Mrtvé moře“ marod,chytali kdoví na jakej cajk a neměli takové problémy - Pátek 26. srpna 2011 v 17:50 ® Shrek
-
mě to Red neudělal ani jednou, používám 0,12mm fireline. Ale mám strach o cívku, aby to neodsr… na základě styku se slanou vodou.
reagovat - Pátek 26. srpna 2011 ve 14:11 ® džigit reakce na …
-
albin> slyšel jsem o tom,Black už má tu matku víc zapuštěnou.Zkus změnit šňůru
reagovat - Pátek 26. srpna 2011 ve 14:03 ® albin reakce na …
-
džigit>Mě to dělá dost často.
reagovat - Pátek 26. srpna 2011 ve 13:57 ® džigit reakce na …
-
albin> zvláštní,já mám Reda i Blue a no problem.Používám vlasec i pletenku/PowerPro/
reagovat - Pátek 26. srpna 2011 ve 13:47 ® albin
-
Tak Reda mám dva roky a jsem z něj nešťastnej.Jakmile taháš(přívlač)lehčí nástrahy motá se vlasec pod brzdu.Budu to muset asi zbrousit,nebo ho poslat z domu.
reagovat - Pátek 26. srpna 2011 ve 12:12 ® Shrek reakce na …
-
petrikveprik> háčky jsou mi jasné, spíš jde o to, jak na sůl zareaguje cívka RedArca a případně pletenka – fireline crystal.
reagovat - Pátek 26. srpna 2011 v 11:25 ® reakce na …
-
Alivio> no já mám takovou zkušenost, že co jsem od soli neumyl ihned, za chvilku bylo zničené.(i speciální trojháčky do slaných vod..) Být tebou, propral bych to pak všechno.
reagovat - Pátek 26. srpna 2011 v 11:08 ® Shrek
-
Trošku z jiného soudku, i když se to týká Red Arca – jedu s ním na moře, je potřeba potom nějak proprat šňůru, nebo ne? Jde mi o působení soli na cívku a šňůru – díky za rady.
reagovat - Úterý 7. listopadu 2006 ve 14:57 ® harpunar
-
Red arc jsem měl,synáček mi dovezl Ryobi zauber a rozdíl i když nepatrný je.Nicméně,pokud by mi ho nepřivezl,neměl bych sebemenší důvod Reda měnit za něco jiného.Ryobi má jednu výhodu-tři cívky.Má i rychlosklopnou kličku a i když nejsem fanda takového řešení,myslím že vydrží dost.Házím s ním asi po sté a zatím šlape jako Omegy.
reagovat - Pondělí 6. listopadu 2006 v 11:48 ® Candátoman
-
Zdar všem! Dokážete mi někdo říct podstatný rozdíl mezi navijíky Red Arc a Blue Arc od SPROčka? Je tam jiný počet ložisek(Blue Arc jich má jen 8 ks a Red Arc 10ks), to jsem si přečetl, ale jsde mi spíše o funkčnost, životnost, odolnost, atd. Měl jste je někdo možnost porovnat v terénu? A co Red Arc a RYOBI Zauber? Je mezi nima rozdíl nebo ne? Pořádnou odpověď jsem se tu nedočetl. Díky všem za komentáře.
reagovat - Středa 16. srpna 2006 ve 14:04 ® Dědek reakce na …
-
Beny : máš to na mejlu
reagovat - Pondělí 14. srpna 2006 ve 20:56 @ Beny reakce na …
-
Ahoj Dědku můj mail: bene.roman@seznam.cz .Předem dík!
reagovat - Pondělí 14. srpna 2006 v 8:02 ® Dědek reakce na …
-
Beny : dej mi mejla, oskenuju ti to, co bylo u navijáku.
reagovat - Sobota 12. srpna 2006 ve 20:10 ® jiris
- reagovat
- Sobota 12. srpna 2006 v 19:54 @ Beny reakce na …
-
Můžu vědět o jakém srazu se tu bavíme?Zvážím ůčast.Kdy a kde?Dík za info
reagovat - Sobota 12. srpna 2006 v 16:14 ® jiris
-
Beny – prijed na sraz, vyzkousis oboje a mas po problemu…
reagovat - Sobota 12. srpna 2006 ve 13:24 @ Beny reakce na …
-
Takže jsem se zase skoro nic zásadního nedozvěděl.Nevíte někdo kolik má třeba ZAUBER ložisek?Psal jsem na rybářský shop kde ho nabízej a oni mi místo odpovědi doporučili EXAGE od Shimana!Pro zajímavost:na Netu RYOBI Rybářské potřeby VV mají(model 2000)za 3.110.- a firma Kingfisher za 3.890,–.Docela rozdíl!Prodejny maj ale hrozně z ruky,takže si ho nemůžu osahat.RED Arc jsem viděl v Chomutově a prodavač mi ho nabízel jako RYOBI a né SPRO!!! Tak jsem z toho blázen!Poučí mě někdo o zemích původu obou značek?Začíná to pro mě být docela záhada!Dík předem za jakoukoli odpověď.
reagovat - Pátek 11. srpna 2006 ve 20:02 ® Prutos reakce na …
-
Jiris: Bude bitka?! Stavím se na stranu Sprocek!
reagovat)
- Pátek 11. srpna 2006 v 19:32 ® jiris
-
Alivio – na srazu uvidis zda je to same
reagovat)
- Pátek 11. srpna 2006 v 19:26 ® Shrek reakce na …
-
já zkušenost nemám,ale dle názorů ostatních Ryobi Zauber= Spro RedArc + 1000 Kč k tomu navíc.Proč tedy dávat o litr víc.Všichni rybáři tvrdí,že je to to samé.Nikdo mi ještě neřekl žádnej zásadní rozdíl mezi těmito dvěma modely.
reagovat - Pátek 11. srpna 2006 v 19:18 @ Beny
-
Ahoj!Já se naopak chci plánovaně stát majitelem RYOBY ZAUBERA.Prosím tě o tvé první poznatky.Šel bys do toho znovu nebo bys zkusil spíše RED Arc.Zaubera si nemůžu ani nikde poblíž mého bydliště osahat na krámě.Jsem s Ústeckéhom kraje s Mostecka.Nikde ho tu nemaj.Díky předem za odpověď
reagovat - Pondělí 26. června 2006 v 18:26 ® Prutos reakce na …
-
Sory chlapi, ale tady neposloužím.
reagovat - Pondělí 26. června 2006 v 15:29 ® kubas
-
dzandys:obrať se na Prutose
reagovat