Vyhledávání
SHIMANO BAITRUNNER 4500B
13.2.2006 | tomy | 4.383 zobrazení | 9 odpovědí
Chtěl jsem se zeptat jestli nemá někdo zkušenosti s tímto navijákem dík.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 14. února 2006 v 16:29 ® Milky reakce na …
-
Já měl bohužel jejich předchůdce půjčenýho v HU a při náratu se mu právě ona osa hnula – zadrhával, proto jsem se obrátil na kámoše, nejen rybáře, ale dost letitýho prodejce a ten mi právě tohle sladké tajemství sdělil.
reagovat - Úterý 14. února 2006 ve 13:27 ® reakce na …
-
Milky-měl jsem 6500A ,což je předchůdce a větší brácha toho4500B.Bylo to za doby,kdy jsem proseděl na kaprech více času,než bylo zdrávo.Koupil jsem je tenkrát už z druhé ruky.Předtím prošli dvakrát Ebrem, Pádem a byly tudíž bojem,někdy prý dost tvrdým ,prověřený. Nejsem žádná citlivka a s navijákem nezacházím jako s porcelánem,tak si se mnou užili taky svoje, včetně pádů ze stojanu za větru atd.Pak jsem se nechal zvyklat modními vysokými cívkami a neuváženě je prodal.Do dnes toho lituju,Protože ty Daiwy Emlemy je v žádném případě nenahradily a zase o tolik dál jsem s nima nehodil. Možná jsem měl štěstí,ale nemůžu jim mimo váhy vytknout chybu.
reagovat
O jejich spolehlivost svědčí částečně i to ,že Shimanno každý rok modernizuje a obnovuje autopark,ale US Baitíky dělají pořád. Je však možné,že s nima měl někdo problém,já jsem zatím nikoho takového nepotkal a kdykoliv na ně přišla řeč,tak pouze v pozitivuj Ale jak jsem řekl možné je všechno. - Úterý 14. února 2006 ve 12:07 ® Milky reakce na …
-
asi s tebou nebudu sdílet společný názor, že tyto navijáky jsou nerozbitné. Měl jsem možnost se setkat s člověkem, co jich prodal hodně a dokonce je měl i doma a slabším místem je hlavní osa, která je zlehka poddimenzovaná. Ale zase na druhou stranu tě může těšit, že je na ně asi 3× více záběrů
reagovat))))
- Pondělí 13. února 2006 ve 13:32 ® reakce na …
-
tomy mám viz karta člena
reagovat - Pondělí 13. února 2006 ve 13:26 ® tomy reakce na …
-
flip:uvidím dneska zajdu do rybařství a pořadně si ho tam prohlednu
reagovat - Pondělí 13. února 2006 ve 13:24 ® tomy reakce na …
-
flip:mas icq
reagovat - Pondělí 13. února 2006 ve 13:21 ® reakce na …
-
Tomy-daleko s ním hodíš to je pravda,ale na daleké hody určen není,na to má moc úzkou cívku a nemá křížové navíjení,což jsou na dálku dost podstatné věci.
reagovat - Pondělí 13. února 2006 ve 13:19 ® tomy reakce na …
-
flip:a je to naviják na daleké hody
reagovat - Pondělí 13. února 2006 ve 12:40 ®
-
Tomy-US baitík,to je naviják na celý život,když ho nepřejedeš autem(nákladním).
reagovat