Chytej.cz

Privátní revír Mrhal(u Budějic) necteno

12.2.2006 | bubu | 4.088 zobrazení | 11 odpovědí

V létě mám naplánovanou dovolenou u rybníku Mrhal, tak by mně zajímaly Vaše názory na kvalitu tohoto revíru. Povolenka na týden 1500. Nejsem rybožravec,ryby pouštím. Díky za reakce.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 6. srpna 2006 v 11:38 ® kopi
kopi

Za boha nemůžu najít na www.mrhal.cz ceny povolenek. Nevíte kolik se platí na den?

reagovat
Pátek 4. srpna 2006 ve 20:25 ® ftak

Zdravím rybáři, 19.8. jedu na týden na Mrhal, nevíte jak to tam jde a na co se mám připravit /boilí, kuku nebo něco jiného / a jak to tam vypadá se sumci – díky za rady

reagovat
Čtvrtek 16. února 2006 v 18:25 ® efendi
efendi

pro brasku: nejlepší bude, když si vezmeš soupis revírů a pak si je postupně projedeš. Některý se ti zalíbí, některý ne! Musíš si vybrat sám. Taky záleží jak si mobilní.

reagovat
Čtvrtek 16. února 2006 v 8:38 ® braska reakce na …
braska

Nekrásnější úsek Malše leží na dně Římovské přehrady. Znal jsem to tam,rostly tam nádherné borovice.

reagovat
Čtvrtek 16. února 2006 v 0:10 ® Kecalka reakce na …
Kecalka

chodime na stejne reviry ,ale asi se nezname krom orliku netolic a vltava treba se nekdy potkame ahoj…jak to tedka vipada na majdalene po zaplav jsem tam nebyla dik

reagovat
Středa 15. února 2006 ve 23:26 ® ZB reakce na …

petasumec> Sumcu tam moc nejni. Ale je to krasna voda. V lete pocitej s pomerne dost koupajicimi, ale nedes se toho.

reagovat
Středa 15. února 2006 ve 22:46 ® kamet reakce na …
kamet

Vlkovska piskarna Majdalena Luznice Vltava MALSE NEZARKA SVAZOVE RYBNIKY NETOLICE ORLIK A SPOUSTA DALSICH

reagovat
Středa 15. února 2006 ve 20:10 ® petasumec reakce na …
petasumec

Já jsem z Třeboně, znám akorát Lužnici

reagovat
Středa 15. února 2006 v 9:29 ® braska reakce na …
braska

Zdary, já pocházím z Budějic je okolo ještě jiná voda než Hněvkovice? Občas tam jezdím k rodičům ,ale v okolí neznám rybářské revíry i když jsem od letoška členem MO Budějice. Dík za info. Pepe

reagovat
Pondělí 13. února 2006 v 18:30 ® efendi
efendi

Jsem z Budějc, Mrhal znám. Příjemné prostředí, do velkoměsta Budějovice není daleko. Dobře zarybněné a pokud někoho neodradí cena povolenky, proč ne!! Není to daleko ani na přehradu Hněvkovice a další vodu.

reagovat
Pondělí 13. února 2006 ve 12:12 ® petasumec
petasumec

Zdrawí, taky se tam na týden chystám, takže jaká koliw informace ohledně sumců na tejhle wodě ja wítaná! Díky

reagovat