Chytej.cz

Tica Pruty necteno

12.2.2006 | blickyn | 2.957 zobrazení | 3 odpovědi

Jsem dlouho hledal na netu kde koupit a poprve vyzkouset pruty tica (navijaky znate vsichni) a nasel jsem az osobne na Praze 5. Jmeno obch.poslu na dotaz. Byly tam zvast povedene kousky na privlac !!!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 13. února 2006 ve 20:09 ® Hrouzek
Hrouzek

Mam UL vláčák od Tici a jsem max spokojen, připadaj mi velmi povedené, neni to žvejka,pěkná akce ted se mnou pojede na candáty,tak jsem zvědavej:-)

reagovat
Neděle 12. února 2006 v 19:31 ® aspius
aspius

V roku 2004 mi môj dobrý známy, majiteľ rybárskej predajne ku ktorému často chodím, ponúkol rybársky prút zn. TICA. Priznám sa, že dovtedy som nevedel o tom, že táto firma produkuje aj prúty. O to väčšie bolo moje prekvapenie, keď som ho neveriacky zobral do rúk, pretože som bol hneď presvedčený, že ho zoberiem/čo sa aj stalo/, a to aj napriek tomu, že som pôvodne prút kupovať nechcel. Išlo o prút série Tica Lite Ace o dĺžke 270 cm a vrhacej záťaži 2–15 gramov, teda išlo o prívlačový prút, z materiálu Super High Modulus Carbon za cenu 1600 sk, čo bola pre mňa viac ako dobrá cena. Jediné mínus, ktoré som odhalil hneď, bola udávaná vrhacia záťaž, ktorá je určite vyššia ako udávaná a je podľa mňa niečo do 25 gramov. S týmto prútom som veľmi spokojný a pochytal som s ním zopár boleňov a menších zubáčov. Používam ho aj na jalce na mojej obľúbenej riečke. Musím sa priznať, že ešte v tom istom roku som na ňom zlomil špičku a to hneď za koncovým očkom, avšak po jednoznačne mojej chybe. S náhradným dielom nebol žiadny problém. Tento prút môžem s kľudným svedomím odporúčať, aj keď si myslím, že na trhu už budú novšie série.

reagovat
Neděle 12. února 2006 v 19:13 ® skwor
skwor

blickyn:Koukal jsem na jeden vláčák tica, a byla to dokonalá kopie Shimano diaflash. (ale nevypadal špatně:-)

reagovat