Vyhledávání
Poraďte prut na lov s vábničkou
12.2.2006 | vody | 7.039 zobrazení | 59 odpovědí
Mám představu v délce 2,10–2,40.Nebo se podělte co používáte.Vím,že je tady toho hodně ohledně sumcovejch prutů,ale s vábničkou nic moc.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 14. února 2006 v 18:10 ® vody
-
Tak se kluci nehádejte.Já založil otázku ohledně prutu na vábničku,ale stejně moudrej nejsem.Na stránkách toho Mavepu jsem,ale ten TurboWels nenašel.To je nějaký stařší mode?
reagovat - Úterý 14. února 2006 v 18:01 ® petasumec reakce na …
-
No a pokud si myslíš že člowěk který nechytá sumce na španělským Ebru nebo italským Pádu tak nemá skušenosti, mimochodem kolega o J.V. těmto rewírům říká zahraniční sádky !! To je omil, normální rybář může získat bohaté zkušenosti z českých wod, protože jsou welmy dobře zarybněné !!
reagovat - Úterý 14. února 2006 v 17:55 ® petasumec reakce na …
-
No newím jak to myslíš za 1 rok, ale co se tíče sumců mám zkušeností dost !! teda pokud 5 let praxe je málo !! Snad i to že studuju rybářskou školy my umožnuje wědět něco wíc o sumcích než normálnímu rybyři ale to je je jedno !
reagovat - Úterý 14. února 2006 ve 14:13 ® HaD reakce na …
-
sám tohle nerad slýchám, ale ve tvých 16 (17) letech to bude hodně o přebraných názorech…za jeden rok si myslim, že si tolik zkušeností zase získat nemohl…
reagovat - Úterý 14. února 2006 ve 13:17 ® petasumec reakce na …
-
já taky !!
reagovat - Úterý 14. února 2006 ve 13:05 ® HaD reakce na …
-
petasumec: souhlasim, ale ja jsem s tim nezačal
reagovatŘíkám tu svoje názory a ne přebrané
- Úterý 14. února 2006 ve 12:24 ® petasumec reakce na …
-
No to jo ale myslim si že se nebudem bawit o něm ale o prutech na wábení
reagovat - Úterý 14. února 2006 ve 12:21 ® HaD reakce na …
-
petasumec: to se máš :-o)
reagovat - Úterý 14. února 2006 ve 12:20 ® petasumec reakce na …
-
wšak on mě to neřekl, sem si to myslel že to tak je a pomotal jsem to!! chtěl jsem říc že neznám majitele Penn, Sportex ale jen Jakuba V.
reagovat - Úterý 14. února 2006 ve 12:19 ® HaD reakce na …
-
no spíš si to pomotal, protože ať je JV jakej chce, tak by tohle určitě neřekl
reagovat - Úterý 14. února 2006 ve 12:17 ® petasumec reakce na …
-
No newím jak je to přesně stěma firmama, já to mám od Jakuba V. No pokud by chtěl tento prut tak jedině se obrátiti na Spoxte popřípadě Mawep
reagovat - Úterý 14. února 2006 v 11:56 ® HaD reakce na …
-
petasumec: Firma Adler Dobruška, jejíž majitel není pan Adler (to je pouze název firmy), ale pan Ing. Pavel Petr. Firma Adler distribuje pouze Penn. Konkurenční produkty zn. Sportex distribuuje firma MAVEP z Přerova (pan Vévoda). S tím „fíglem“ máš pravdu, ale ideální to podle mě moc není. Ideální je držet šňůru a k tomu mít měkkčí špičku.
reagovat - Úterý 14. února 2006 v 11:05 ® petasumec reakce na …
-
Je to jednoduchý, uděláš si ze šnůry welký očko do prstů a chytáš " nacit " akorát je někdy problém se zásekem, když mám prut tuhou špičku. No jinak já jezdim předewším Labe, píškowny a sumčí drahokamy – moje oblíbená strará, welká slepá ramena
reagovat - Úterý 14. února 2006 v 11:02 ® petasumec reakce na …
-
jedině se obrátit na pana Adlera z Dobrušky, distribuje jak Sportex tak i Penn, kdyby jsi to chtěl i s multíkem
reagovat - Úterý 14. února 2006 v 10:06 ® HaD reakce na …
-
Můžeš ten fígl prozradit? Kam na sumce jezdíš?
reagovat - Pondělí 13. února 2006 ve 22:56 ® vody reakce na …
-
petasumec/A nevíš kde se daj ty SPORTEX TURBO WELLS sehnat.
reagovat - Pondělí 13. února 2006 ve 22:41 ® petasumec reakce na …
-
No myslim si že je zbitečný u vábničkowých prutů zwedat nějaký kýble!! Stačí jen když bude mít whodnou dléku ( 2,10 – 2,40 ) testowací zátěž w rozmezí 300–500g. Ano špička by měla být měkčí ale opatrný záběr jde poznat i natwrdé špičce pomocí fíglu. Pokud se jedná o pruty určené pro low s wábničkou tak SPORTEX TURBO WELLS nebo MOSELLA WALLER KALLER
reagovat - Pondělí 13. února 2006 v 16:17 ® HaD reakce na …
-
no tak vidíš, na 10kg už musí člověk pořádně zabrat
reagovat - Pondělí 13. února 2006 v 16:04 ® vody reakce na …
-
Hade/ Ano a včera 13Kg starým sklolamiňáťákem při 15 prdnul.
reagovat - Pondělí 13. února 2006 ve 13:38 ® HaD reakce na …
-
stepino99: těch 20 kg by se možná zvednout nechalo, ale ne na zemi, kdy už půjdeš do brutálního úhlu – tam je těch cca 10 kg opravdu dost… měl jsem co dělat, abych to na mileniu zvednul a pěkně při tom praskal lak na očkách
reagovat - Pondělí 13. února 2006 ve 12:15 ® petasumec
-
Hele zkus SPORTEX TURBO WELLS 2.10 – 2.40 cm 50lbs
reagovat - Pondělí 13. února 2006 ve 12:15 ® stepino99 reakce na …
-
az panove zvednete 10kg na spicce tak toho mate plne bryle a o dvaceti kilech bych ani neuvazoval!!!!Leda bys dal multik na lesenovou trubku:o))))
reagovat - Pondělí 13. února 2006 v 10:58 ® HaD reakce na …
-
Už jsi někdy na rovině prutem zvedal deset kg? Nechci slyšet nic jiného než ANO/NE!
reagovat - Pondělí 13. února 2006 ve 3:39 ® vody reakce na …
-
Hade/Dej foto s tou váhou a proč jenom 10Kg, nešetři ty pruty.Tak dej dvacet kdyš deset je minimum)(dle Tebe)a přidej foto.Nejsem rejpal ,ale napsat 10Kg minimum tak se těším na kvalitní foto......
reagovat - Neděle 12. února 2006 ve 20:42 ® HaD reakce na …
-
Vhodná je určitě měkká špička, kvůli identifikaci záběru a aby byl i opatrný záběr cítit a prut sumcovi povolil, aby si nástrahu „nevyrazil“ z tlamy. Prut vždycky zkouším s kýblem vody, tj. cca 10 kg. To je minimum.
reagovat - Neděle 12. února 2006 v 18:34 ® Láďa_vydra
-
Dá se bez problémů použít i Šímo Beast Maaster JT 260
reagovat - Neděle 12. února 2006 ve 13:35 ® vody reakce na …
-
Hade/Mě hlavně zajímá ta akce prutů a hlavně špičky při přímém záseku z lodě.Je lepší vybrat měkčí akci špičky typu Penn pro tento způdob nebo raději tvrdší akci kvůli záseku.A zároveň se hádáme s kámošem kolik by měl kvalitní prut „natvrdo“ zvednout kg závaží ze země bez prasknutí a zda jsi to někdy testoval a u jakého prutu s konkrétním výsledkem.
reagovat - Neděle 12. února 2006 ve 12:25 ® vody
-
Nemáte někdo Beast Master Boat 2
reagovat - Neděle 12. února 2006 v 10:50 ® HaD
-
Sanger Dream Fish Waler Kalle 2,4m, nebo Penn Milenium…to jsou dobý pruty, ale trochu dražší
reagovat