Vyhledávání
X-Rap
8.2.2006 | Prizrak | 2.052 zobrazení | 7 odpovědí
Už jste se někdo setkal v reálu s tímto novým woblerem od Rapaly? Vypadá celkem zajímavě i chod se mi líbí (viděl jsem ho jenom na stránkách Rapaly). Ale cena je poměrně vysoká..:-(
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 8. února 2006 v 18:02 ® Cidas
-
V jaké barvě ho máš?
reagovat - Středa 8. února 2006 v 17:49 ® doktor
-
Mne sa celkom osvedčil! Minulý rok mi nachytaj najviac rýb, zubáče, šťuky, sumce. Kúpim si ešte iné farby ale za nový považujem X-Rap Jointed Shad. Na ten som zvedavý viac!
reagovat - Středa 8. února 2006 v 16:31 ® indy
-
Loni jsem na něj moc nechytal, mám jen jednoho, úlovek 0. Ještě nevím, jak ho nejlépe vodit. Letos s ním chci vyzkoušet rychlejší a agresivnější jerkování v čistších stojatých vodách. Další 2 kousky bych chtěl koupit v nové 8cm verzi, barvy SB a PG. Ještě radši bych ale vyzkoušel Twitchina, ale ten bude u nás k dostání tak v roce 2010 a objednávat pár woblerů z usa se mi moc nechce.
reagovat - Středa 8. února 2006 ve 12:42 ® kostnak
-
robi sa v dvoch prevedeniach. sladkovodny s pierkom na zadnom haku a morsky s pozinkovanymi hakmi. mam 3 kusy, ale velmi ma nepresvedcili. sice som chytil na to zubaca, ale to bolo vo chvili, ked besneli a skakali na vsetko. tu akciu, ktora je znazornena na stranke vyrobcu dosahuje az pri dost rychlom tahani. netvrdim, ze nechyta, ale nesedi mi. ale lieta pekne vdaka pohyblivym gulickam vo vnutri, podobne ako long cast.
reagovat - Středa 8. února 2006 ve 12:21 ® Prizrak reakce na …
-
Jo, to je on, jen bývá často znázorněnej ještě s pírkama na koncovým trojháku. Doporučil bych, aby jste se podívali na jeho akci na stránkách Rapaly
reagovat - Středa 8. února 2006 ve 12:17 ® Cidas
-
Ze stránek rapaly
reagovat - Středa 8. února 2006 ve 12:13 ® HaD
-
můžeš sem hodit foto?
reagovat