Vyhledávání
prívlačová taška
7.2.2006 | pablo | 17.999 zobrazení | 121 odpovědí
rozmýšlam o kúpe prívlačovej tašky aj s krabicami-boxami v počte 2–5 ks a mala by byť menej premokavá (napr. do lode). Máte s ňou nejaké skúsenosti? Prípadne poprosím značku a kontakt. Dík
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 14. února 2006 ve 2:44 ® mirmen
-
trošku jsem se teď nudil a koukal po báglech a obalech, a třeba něco z tohohle oko potěší ( twin bag – za 800 Kč)
reagovat - Úterý 14. února 2006 ve 2:43 ® mirmen
-
mají to v Německu pod názvem Tom Hawk bag-vest
reagovat - Úterý 14. února 2006 ve 2:42 ® mirmen
-
regulus, tohle je spíš na jednu velkou vodu, kde je od začátku lovu tak napáskováno, že když opustíš flek o pár metrech břehu, tak se už na něj znova nedostaneš
reagovatTakže tam chytáš a střídáš hodně nástrah a vedení, aby jsi zabodoval. Jinak mám nejraději věci po kapsách vesty. Docela by se mně líbila na vláčku i tahle výbava, bratru za 30 euro
- Úterý 14. února 2006 ve 2:31 ® regulus reakce na …
-
MIRMEN – Chápu, že v tom kufříku máš všechno, ale s tím chodíš okolo vody??? Beru to ze svýho pohledu, okolo vody dost chodím ať už při plavačce tak při vláčce. Hlavně při vláčení chodím nebo spíš lezu po skalách okolo břehu a nedovedu si představit, že bych sebou toto tahal. Všechny věci mám v podobných plastových boxech rozdělený plavačka – feeder – vláčka – zbytek a beru jen ty boxy který potřebuju. Pokud náhodou jdu na „bobek“ nebo někam jedu tak mám velkej 4 komorovej futrál do kterýho se kromě udic vlezou i všechny ty krány. U vody to nosím v žebradle – 2 boxy nebo v batohu 3–4 boxy.
reagovat - Úterý 14. února 2006 ve 2:05 ® mirmen reakce na …
-
za kufřík s katalogovým číslem 7040 jsem dal v Čechách asi 2000 Kč
reagovat - Úterý 14. února 2006 ve 2:03 ® mirmen
-
ještě jedna ukázka z jejich velké nabídky
reagovat - Úterý 14. února 2006 ve 2:03 ® mirmen
-
za tohle 47 doláčů
reagovat - Úterý 14. února 2006 ve 2:02 ® mirmen
-
flambeau vyrábí spoustu nádherných věcí pro rybáře i myslivce. Ceny v jejich e-shopu jsou lákavé. Za tohle chtějí 35 doláčů
reagovat - Úterý 14. února 2006 ve 2:00 ® mirmen
-
pablo, je to ze stránky www.flambeauoutdoors.com/fishing.asp, snad se mi podaří propašovat fotka kufříku s bočním vyjímáním zásuvek
reagovat - Pondělí 13. února 2006 v 11:02 ® kostnak
-
luban, to mate kazdy jednu tasku, alebo su to fotky tej iste?
reagovat - Pondělí 13. února 2006 v 9:32 ® pablo reakce na …
-
prepáč mirmen, celkom som nepochopil tých pár ilustrácií- kde ich mám hľadať?
reagovat - Sobota 11. února 2006 v 8:28 ® mirmen
-
pár ilustrací
reagovat - Sobota 11. února 2006 v 8:17 ® mirmen
-
Pěkně vše po ruce je v kufříku flambeau kwikdraw , jenže je dost rozměrný a těžký
reagovat - Sobota 11. února 2006 ve 2:49 ® regulus
-
Používám běžný batoh AlpinePro, ale strašně se mi líbí toto www.cabelas.com Cena je trochu síla, ten spodní díl na jídlo bych taky oželel, ale jinak z mého pohledu to nemá chybu.
reagovat - Pátek 10. února 2006 ve 12:55 ® pablo reakce na …
-
Luban: celkom sa mi tám DAM-ka páči. Tie zapínacie plastové kapsičky sú po bokoch alebo vnútri? Kde si ju kúpil? Dík
reagovat - Čtvrtek 9. února 2006 v 18:37 ®
-
ešte jedno foto:
reagovat - Čtvrtek 9. února 2006 v 18:36 ®
-
ja používam túto:má 3 plastové boxy na nástrahy plus množstvo zapínacích plastových kapsičiek na drobnosti,cena bola tuším okolo 750sk
reagovat - Čtvrtek 9. února 2006 v 11:29 ® PV reakce na …
-
Taky jsem používal žebradlo na gasmasku, ale pak jsem si koupil tu tašku od Sagnera a hned se cítím lépe.
reagovat - Čtvrtek 9. února 2006 v 11:18 ® toulovec
-
tak naprosto vyhovující tašku koupíte u šikmovokejch na tržnici za 150,– až 300,– podle velikosti a pro naše účely si myslím že bohatě stačej
reagovat - Čtvrtek 9. února 2006 v 9:26 ® drda
-
Už asi rok používám tuhle brašnu. Není sice vyloženě nepromokavá, ale dno tašky je z nepromokavého a omyvatelného materiálu. Obsahuje dvě velké krabičky na vláčecí nástrahy a jednu malou asi poloviční. Ta je v té přední kapse. Po stranách má brašna ještě dvě kapsy, kam se vejdou malé krabičky typu „želva“. Ty už ale nejsou součástí brašny. Cena cca 750,– Kč.
reagovat - Středa 8. února 2006 v 19:49 ® Candátoman
-
Díky všem za kontakt. Ten Sanger vypadá fakt dobře. Díkas*
reagovat - Středa 8. února 2006 v 17:43 ® ORIMP
-
Candatoman:skus toto www.saenger-tts.de
reagovat - Středa 8. února 2006 v 17:38 ® PV reakce na …
-
RE:Sanger: já tu tašku kupoval u Tomi-Korda (Silurus Special) v Praze- mají myslím zastoupení Sangera, ale jejich web je ve výstavbě, www.silurusspecial.cz
reagovat - Středa 8. února 2006 v 17:23 ® Candátoman
-
Já měl na mysli tašku typu jak popisuje tucnak11.Tašku, do které se naskládají krabice rozměru, který do ní pasuje.Jen se bojím toho, jak budou nástrahy v krabičkách, tak jestli moc neřachtají při chůzi. Nemáte kluci někdo odkaz na toho Sangera?Díky.
reagovat - Středa 8. února 2006 v 10:51 ® ORIMP
-
Ja mam privlacovu tasku od českeho vyrobcu Kinetic,da sa pouzit na chrbat aj do predu,popripade aj cez pleco.Ma jednu komoru na vačšiu krabicu,v predu dve-na mensie krabicky,povolenku,nahr.cievky.Je na nej aj puzdro na mobil.Z vnútra je pogumovaná,takže nepremokne.Ja ju používam cca 3 roky a zatial super.Cena cca 500 czk.Odkaz: www.kinetic.cz
reagovat - Středa 8. února 2006 v 9:14 ® tucnak11
-
Ja ma Cormorana box a jsem s nim spokojen ma jeden popruh jak normalni taška je tak široky že mochu s nim tančit a dělat kotrmelce a mě se ani neotoči ma 5 krabic na nastrachy třy male na drobnosti jednou komoru na delši krabice.Teho to boxu je vychoda že mochu si vzit všechne nastrachy a necitim žadnou zatěš.Ja vlačim a nemam rat nechat doma čast nastrach s duvodu mista co jak necham tou spravnou co mi by braly ryby.Vypada jak lednička jen že chlapy chodi zamnou a žikaji Maro puč mi nastrachu doma ti vratim všechne se mi nevlezly,je velmi stabilni na robustni suchy zip,ja přydalem si sponu takovou pojstku mam velky bachor tak se pojstim tou sponou.
reagovat - Středa 8. února 2006 v 8:38 ® Candátoman
-
Já taky nějakou sháním a viděl jsem pěkný kousky od Cormoranu na : www.los-cormoran.cz Nemáte kluci www odkaz na ten Sanger případně ten DOC?Díky i za jiné typy.
reagovat - Úterý 7. února 2006 ve 20:57 ® Radosh
-
já mohu doporučit DOC a mi sedí jak na závody tak i trénink
reagovat - Úterý 7. února 2006 ve 20:46 ® kostnak
-
krasne privlacove tasky aj s boxami su na cabelase. ale osobne mam radsej ruksak na chrbte a vo vrecku vesty malu krabicku s vecami, ktore sa chystam bezprostredne pouzit, aby som nemusel davat dole z chrbta ruksak uprosred rieky.
reagovat - Úterý 7. února 2006 ve 20:10 ® PV
-
Mám tašku Sanger a nemá chybu, je to opravdu skvělá záležitost. Ten, kdo ji navrhoval asi chodí vláčet.
reagovat