Chytej.cz

D.A.M necteno

7.2.2006 | Petas | 4.190 zobrazení | 6 odpovědí

Nemáte někdo zkušenost s těmito navijáky. D.A.M QUICK ATP RD Chrome 850 RD nebo QUICK SPACE 950 RD Metall

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 13. února 2006 v 17:44 ® PV

Asi před pěti lety, když jsem ještě bobkařil, jsem si koupil za docela hříšné peníze DAM Quick FS (s volnoběžnou cívkou). 2× odešla rolna, 2× odešla zarážka zpětného chodu. V navijáku to vrže- prostě hrůza. Teď se válí ve skříni. DAM naviják never ever.

reagovat
Pondělí 13. února 2006 v 9:22 ® Petas
Petas

Já mám taky 2× ATS Premium 540 a jsem s nimi spokojen, ale chci kapráky za rozumnou cenu, tak do 1200,– za kus, tak jestli víte o něčem lepším, nechám si poradit.

reagovat
Neděle 12. února 2006 ve 20:36 ® skwor
skwor

S navijáky DAM mám dobré zkušenosti. Mám už přes 5 let naviják DAM quick camaro 235 a jsem s ním stále spokojen.....

reagovat
Neděle 12. února 2006 ve 20:30 ® bubu
bubu

V roce 2004 jsem koupl na feeder naviják D.A.M. Quick ATPremium530Fs. Loni už se mi nevracel při nahození a pootočení kličkou překlapěč(pouze ručně) a ke konci sezony při zdolávání větší ryby se naviák začal protáčet i s kličkou zpět. Poslal jsem jej do servisu DAM do Budějic a když přišel zpět tak se překlapěč opět nevrací. Druhou závadu jsem neměl možnost přezkoušet. Jsem dost zklamaný a od takové značky jsem to nečekal.

reagovat
Neděle 12. února 2006 v 15:27 ® blickyn

Taky by me to zajimalo. Ovsem tak trochu obecne jak je na tom znacka DAM v soucasne dobe s kvalitou. Je to legenda a levnejsi jak shimano (nebo jak se to pise). Na starsi navijaky jsem slisel jen chvalu.

reagovat
Neděle 12. února 2006 v 11:32 ® Petas
Petas

Prosím už jste je mel určitě někdo v ruce, tak se podělte o zážitek s nimi.

reagovat