Vyhledávání
Polarizační brýle
6.2.2006 | Prizrak | 16.075 zobrazení | 124 odpovědí
Chtěl bych si koupit polarizační brýle. Poraďtě mi prosím, podle jakého kritéria bych je měl vybírat..
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 7. února 2006 ve 20:22 ® Shrek
-
já jsem si koupil obyčejný Semácký za 250 Kč a vidim s nima taky
reagovatAle abych pravdu řekl,budu kupovat nový,kvůli designu a image.
- Úterý 7. února 2006 ve 20:15 ® reakce na …
-
Protože nosím dioptrické brýle, byl jsem nucen pořídit si t.zv. klapačky…není to žádný zázrak, (250,–Kč), ale účel bohatě splňují. Mám dvoje, jedny v hnědém a druhé v šedém zabarvení a je to výhodné i tím, že je mohu kdykoli odklopit, když potřebuji třeba převázat nástrahu a pod. Pro brýlaté vřele doporučuji, ale to zřejmě nebude tazatelův případ.(?)
reagovat - Úterý 7. února 2006 v 19:12 ® efendi
-
Asi před třemi roky jsem dostal k vánocům polarizačná brýle zn. „Balzer“ Mají i boční sklíčka proti slunci z boku. Jsou perfektní jak k vodě, tak se s nimi dobře řídí auto. Měl jsem je několikrát u moře a musím říci, že jsou vynikající, moře nebo obloha má úplně jinou barvu a je s nimi pěkně vidět. Dal jsem je i před objektiv videokamery a dal se točit i pohled pod vodu, např. z mola. Při celodením pobytu na slunci nebolí oči! Každému porarizační brýle doporučuji.
reagovat - Úterý 7. února 2006 v 19:02 ® HaD
-
Hlavně bych dbal na to, aby nebyly příliš tmavé a dobře seděly. Okolo 500,– se dají pořídit poměrně solidní. Kvalitní jsou třeba polaroidy, který maj i skleněný „skla“, ale cena je výše a případné utopení více bolí. „Vyvoněný“ brýle má Fenwick s 4 výměnnými skly s různým zabarvením a kapsičkou na opasek, ale cena je okolo 4000,–, což bych řekl je trochu příliš.
reagovat