Chytej.cz

Polarizační brýle necteno

6.2.2006 | Prizrak | 16.074 zobrazení | 124 odpovědí

Chtěl bych si koupit polarizační brýle. Poraďtě mi prosím, podle jakého kritéria bych je měl vybírat..

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   5 4 3 ...
Neděle 1. listopadu 2009 v 16:53 ® Libor
Libor

Tak už mám za sebou tak pár zážitků které bych bez brýlí neviděl, no a teď přemýšlím jestli mě to štve nebo ne..

reagovat
Čtvrtek 10. září 2009 ve 20:28 ® inspo

Sander> To věřím, že je to adrenalin. Asi to tedy z jara příští rok zase zkusím. Teď už na to není čas :-(( . Ale obávám se, že mě první neúspěšná vycházka zase odradí. Na druhou stranu mám zase důvod vytáhnout brýle.

reagovat
Čtvrtek 10. září 2009 ve 20:26 ® Sander reakce na …
Sander

inspo > je to jeden z nejlepších lovů který znám. Je to adrenalin. Když vidíš ten válec, který nakonec šlukne nabízené sousto onlajn, to nemá chybičku. Ať je to tloušť, kapr, jesen, bolen…

reagovat
Čtvrtek 10. září 2009 ve 20:11 ® inspo

Sander> Tak to je asi jiná. Mě lov blízko hladiny nebo přímo lov z hladiny nikdy moc nešel. Ne že by to tedy v ostatních případech bylo lepší :-) .

reagovat
Čtvrtek 10. září 2009 ve 20:00 ® Sander reakce na …
Sander

inspo > to já zcela cíleně vyhledávám u hladiny ryby, které pak žehlím.

reagovat
Čtvrtek 10. září 2009 v 19:28 ® inspo reakce na …

Sander> To rčení je možná blbost, ale já ještě nechyt ryby, kterou jsem nejdřív uviděl. A proto už polarizáky téměř nepoužívám.

reagovat
Čtvrtek 10. září 2009 v 16:31 ® Sander
Sander

Libor > a to je právě ta hloupost spojená s tím pořekadlem :-)

Tedy nevím jak je to s amurem, toho tu vlastně ani nemáme.

reagovat
Čtvrtek 10. září 2009 v 16:24 ® Libor reakce na …
Libor

Sander> nehybně vyhřívající se ryby kapr český, amur ruský se nástrahy málokdy všimnou.

reagovat
Čtvrtek 10. září 2009 v 16:12 ® Sander
Sander

Libor > a které myslíš? Tloušť a prasečkin, jakožto po ouklejích nejčastější fiška na řece u hladiny, žerou.

reagovat
Čtvrtek 10. září 2009 v 16:10 ® Libor reakce na …
Libor

Sander> je to asi myšleno na vyhřívající se ryby, ty moc nežerou.

reagovat
Čtvrtek 10. září 2009 v 16:07 ® Sander reakce na …
Sander

Libor > nevím kdo to vymyslel, ale je to hloupost. Šance je tam ještě vyšší, než kdybys tu rybu měl vysedět. Že vidíš rybu nemusí znamenat, že i ona vidí Tebe. A v tom je ten vtip.

reagovat
Čtvrtek 10. září 2009 v 16:05 ® Libor reakce na …
Libor

Sander> bojím se ale řčení že rybu kterou vidíš nechytíš.

reagovat
Úterý 8. září 2009 ve 23:16 ® Sander
Sander

Libor > především nevím proč jsi šel do těch černých :o) Já je na tom srazu měl v autě, ale nějak na to nedošlo. Mohl jsi je porovnat, Míra má tuším také jedny tmavé.

Ale pozdě bycha co? No honit… :-)

EDIT: samozřejmě nemusíš kupovat nic proto, že mě ty světlé sedí víc :-)

reagovat
Úterý 8. září 2009 ve 23:14 ® Libor reakce na …
Libor

Sander> ach jo, to si jako mám koupit ještě žluté?, je fakt že jak se začlo šeřit hned jsem je sundal.

reagovat
Úterý 8. září 2009 ve 23:08 ® Sander
Sander

Libor > i kdyby si nevšimli Tebe, stačí špatně hýbnout prutem nad hladinou…jsou ostražití, i proto přežívají.

Čoveče já ta černá skla moc rád nemám, oranž nebo světle žlutá mi vyhovuje mnohem lépe – poznáš to nejlépe teď na podzim, až voda zčerná a nebude tolik světla.

reagovat
Úterý 8. září 2009 ve 22:58 ® Libor reakce na …
Libor

Sander> Dnes jsem si pár tloušťáků prohlídnul přes ty černý skla a děsí mě jak si mě rychle všimají když přicházím ke břehu.

reagovat
Úterý 8. září 2009 v 18:04 ® Sander reakce na …
Sander

inspo > je to adrenalin, baví mě to. Nervy bych měl až u ryb přes 55 a takových se moc za rok nepožehlí.

Dost často je za pomoci polarizáků i vyhledávám. Pak stačí jen přesně házet a on už se s tím nějak popasuje :-)

reagovat
Úterý 8. září 2009 v 17:49 ® inspo reakce na …

Sander> Možná máš pravdu, ale nervy mám jen jedny :-) .

reagovat
Úterý 8. září 2009 v 17:13 ® Sander reakce na …
Sander

inspo > děláš chybu, je důležité vědět, jak tloušti reagují na nabízené sousto. Teprve potom začneš přemýšlet nad důvodem jejich chování. Když to neuvidíš, budeš dělat stále stejnou chybu.

Na skoro stojatou vodu (rozuměj ramena řeky, říční tůně), polarizáky používám vždy, pokud je nezapomenu. A nemusí to být jen lov z hladiny.

reagovat
Úterý 8. září 2009 v 17:07 ® inspo reakce na …

Libor> To není třeba. Tvému čtyřnohému příteli náramně sluší.

reagovat
Úterý 8. září 2009 v 17:07 ® inspo reakce na …

osprey> Mobily jsou na prd. Pořád někdo otravuje a hezkou fotku s tím neuděláš. Nejhorší na tom všem z mého pohledu je, že když jsem se kdysi s kýmkoliv domluvil na nějaké akci na nějakou určitou hodinu, tak tam člověk byl. Teď většinou čekám a deset minut po smluvené době se dotyčný ozve, že nemůže vůbec nebo v lepším případě že má spoždění :-(( .

reagovat
Úterý 8. září 2009 v 17:02 ® Libor
Libor

inspo> ok, tak já je tedy rozšlápnu :-)

reagovat
Úterý 8. září 2009 v 17:01 ® inspo reakce na …

Libor> No já, když jsem si je pořídil, tak jsem je ze začátku nosil k vodě pořád. Až jsem jednoho dne taky pozoroval tloušťáky při plavané jak se vždy přiblíží k nástraze a místo toho, aby ji vzali, tak si ji jen prohlédli a plavali dál. Od té doby je nenosím a nevidím tak aspoň co se děje pod hladinou a neničím si nervy pohledem na velkého tloušťě, který si jen tak připlave k nástraze, ohrne nad ní nos a odplave do hlubin :-) .

reagovat
Úterý 8. září 2009 v 15:25 ® LuboO reakce na …
LuboO

Libor> mozno mas spinave bryle, pozri sa na ne poriadne…:DDD

reagovat
Úterý 8. září 2009 v 10:53 ® osprey
osprey

Libor: Ááááá… další člen do klubu:-)

Na srazu sis měl říct, já je mám – dvoje (abych je mohl dávat křížem přes sebe), ale nenosím je – teda skoro je nenosím, bo jsem líný.

Podobné je to u mě s mobilem. Všera jsem si vzpomněl, že jsem ten krám už dva dny neviděl…

reagovat
Úterý 8. září 2009 v 10:48 ® Libor reakce na …
Libor

inspo> spokojenost, fungují fakt dobře. Při plavačce jsem parádně pozoroval tloušťáky. Sic je to věc která není použitelná vždy a pořád, budu jí zkoušet. No zážitek mám fakt silnej, na horním displeji zrcadlovky se mi udělala černá šmouha jak hrom, nevím od čeho, ale překrývá i některé zobrazované hodnoty nastavení foťáku. Docela mě to štvalo – a najednou ejhle, sundám brejle a šmouha tam není:-) .

reagovat
Úterý 8. září 2009 v 10:24 ® inspo

Libor> Tak co brýle, spokojenost? Nebo zbytečná investice?

reagovat
Pondělí 24. srpna 2009 v 11:42 ® FISHERBOY
FISHERBOY

já si je pořídil brejle v Kauflandu když stály asi 2 kila… tmavá skla, za ty prachy jsem spokojen, akorat možná časem zainvestuju do žlutých , nebo zrovna pořídím brýle s výměnými skly.

reagovat
Pondělí 24. srpna 2009 v 10:44 ® Libor
Libor

Určitě fungujou skvěle, proto mi je radši nikdo na srazu ani nepůjčil na vyzkoušení.:-)

reagovat
Sobota 22. srpna 2009 ve 21:46 ® Michal/
Michal/

b.gun> Moc děkuju za odpověď. Poohlédnu se ještě v Grant optical, nebo jak se to píše. Tak by to snad nějak šlo. Díky moc.

reagovat
novější starší
Stránky:   5 4 3 ...