Vyhledávání
Polarizační brýle
6.2.2006 | Prizrak | 16.083 zobrazení | 124 odpovědí
Chtěl bych si koupit polarizační brýle. Poraďtě mi prosím, podle jakého kritéria bych je měl vybírat..
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 8. května 2007 ve 22:00 ® Prichy reakce na …
-
regule, kup si bryle na brusku za 70kachli a mas to
reagovat(mam stejny problem)
- Úterý 8. května 2007 ve 21:14 ® regulus reakce na …
-
bubu – byla tady na toto téma sáhodlouhá diskuze např. www.chytej.cz a nejen tato. Problém je v tom, že na obrázku v katalozích jsou jasně žlutý a ve skutečnosti jsou spíš hnědý. Jak sem brýle nikdy nenosil, tak od loňska, když sem si zatnul rotnu do kebule, bez nich u vláčení a hmyzení ani ťuk. Pořídil sem si loni normální, ale k večeru to už bylo špatně, tak sem začal shánět ty žlutý a nakonec jsem si musel koupit ty hnědý. Je to kapku lepší než ty tmavý, ale žádná sláva a nedělá mě to problém i když svítí slunko. A včil babo raď. -:))))
reagovat - Úterý 8. května 2007 ve 20:53 ® bubu reakce na …
-
teda spíše čoček,než skel.
reagovat - Úterý 8. května 2007 ve 20:52 ® bubu
-
někde jsem čet,že je lepší žlutá barva skel. Jakou doporučíte ?
reagovat - Úterý 8. května 2007 ve 20:35 ® Sander
-
Alivio > ale nevím, jestli mají ÚV KSČ filtr, bo ať koukám jak koukám, na vsi je to samej komunista… Jinak tyhle tmavé jsou i na feeder jak vyšité.
reagovat - Úterý 8. května 2007 ve 20:31 ® Sander
-
Alivio > no vidíš, a já mezi ně nepatřím, protože nemám důvod. Nemaj chybu, ten kdo jim něco vytýkal byl asi krátkozraký
reagovat - Úterý 8. května 2007 ve 20:28 ® Shrek reakce na …
-
Sander: nevim,spousta lidí si na Solano stěžovala.
reagovat - Úterý 8. května 2007 ve 20:21 ® Robur
-
mám klip na dioptr. brýle za cca 200 kč, furt trnu, kdy se zlomí, ale už jede druhý rok
reagovat - Úterý 8. května 2007 ve 20:18 ® Sander
-
Netřeba slov. Za ty prachy jsem v ruce lepší neměl. www.rsp-fishing.cz, pouzdro a šňůrka samozřejmostí…
reagovat - Úterý 8. května 2007 v 19:58 ® čabi
-
Máte někdo zyhle polarizačky?Vypadaj dobře,ale nevadí,že jsou modrý?Budou mít stejný účinek jako ostatní polarizačky?
reagovat - Úterý 27. června 2006 v 19:32 ® mdx reakce na …
-
A ještě oranžová
reagovat - Úterý 27. června 2006 v 19:31 ® mdx reakce na …
-
Líbí se mi Orvis POLARIZED ADJUSTABLE WRAP,stojí 950 korun,mělo by k nim bejt neoprenový pouzdro,řemínek a čištění.Dělaj je v oranžový a šedý.
reagovat - Úterý 27. června 2006 v 18:27 ® sethy reakce na …
-
tak sem byl v brne mrknout na ty bryle, ale rekli mi ze je dostanou az za 2 dny. a znovu kvuli tomu do Brna nejedu
reagovat - Čtvrtek 22. června 2006 ve 13:38 ® RybaříkX reakce na …
-
Sethy : Díky – rád počkám na tvůj mail.
reagovat - Středa 21. června 2006 v 16:29 ® sethy reakce na …
-
rybařík: www.milobrno.cz tady si je muzes odjednat pokud pockas do pristiho tydne tak ti sem napisu jak to sedi na brylich. v pondeli je tam jedu vyzkouset. chcu zkusit tyto:SOLANO 1059 zeleno/hnědé, SOLANO 1122 černá
reagovat - Středa 21. června 2006 v 16:21 ® RybaříkX reakce na …
-
Internetové stránky jsem našel. Kde nebo u koho se ale dají v ČR koupit? Mám dioptrie na dálku a tak mne to moc zajímá. Díky
reagovat - Pondělí 19. června 2006 ve 21:45 ® Shrek reakce na …
-
Rudo,ty nevěřící Tomáše si mám brát osobně?
reagovat - Pondělí 19. června 2006 v 18:05 ® Prichy
-
Prave jsem se vratil z kramu a prinesl si polaroidy, moje treti, mel jsem i jine znacky…(skoda, ze ceny nejsou nekde jinde, mel bych pro ruzne prilezitosti klidne nekolik kousku…verte, vim proc, polaroid mi vyplaci podily
reagovat)
- Pondělí 19. června 2006 v 15:35 ® rarach
-
Pro nevěříci Tomáše. Buko našel pěkný článek na netu: gnosis9.net
reagovat - Středa 8. února 2006 v 16:19 ® Hrouzek003 reakce na …
-
Prosim , máte adresu?
reagovat - Středa 8. února 2006 v 16:00 ® RSP
-
Doporučuji shlédnout novinky SOLANO FISHING www.solano-sunglasses.com Jsou tam polarizačky i přímo pro lidi co běžně nosí dioptrické brýle, kat. číslo FL-1055, FL-1059, FL-1112. Veškeré brýle mají filtr UV 400 a polarizační efekt. Čočky, nebo jak to mám nazvat, jsou vyrobeny v POLAROIDU. Brýle jsou předpokládám dostupné snad už v každém rybářském obchodě. Pokud tomu tak není, mohu popřípadě i poslat poštou. Nabídka SOLANO FISHING představuje cca. 130 různých provedení brýlí.
reagovat - Středa 8. února 2006 ve 13:32 ® rarach
-
Polarizace…Polaroid a je jasno, www.exit1.cz
reagovat - Středa 8. února 2006 ve 12:14 ® Cidas
-
Já jsem si předloni koupil Polaroidy Incognito… Stály asi litr i s obalem… Jsou v pohodě a daj se nosit i normálně – vypadaj dobře. To pro mě bylo asi nejduležitější…
reagovat - Středa 8. února 2006 v 11:58 ® ywan
-
polaroid má slušný výber, ceny trochu vyššie ale dá sa to prežiť, keď zistíš, že oči máš len 2
reagovat)…a tiež to neni vec čo kupuješ každý deň Niečo krásne sú Julbo Aquilla, ale cena už trošku prestrelená cca.3000
- Středa 8. února 2006 v 11:39 ® toulovec
-
důležitý je taky vědět na jakým druhu vody je budeš používat a brát ohled na zatmavení skla. Já například na hodně zarostlou pstruhovku preferuju žlutá skla, která naopak zesvětlují. S tmavými brýlemi bych neviděl nic. Na otevřenou vodu budeš zase potřebovat skla maličko tmavší. Ale jak píše Had, úplně tmavý skla mi nevyhovují
reagovat - Středa 8. února 2006 v 11:08 ® ORIMP
-
mam tie od Balzeru čo efendi a su super!
reagovat - Středa 8. února 2006 v 9:58 ® PV
-
Jo Solana jsou dobrý, ale pozor, koupil jsem si typ jenom s horní obroučkou a v půlce sezony jsem zratil jedno sklo. Důležité je aby brýle zakrývaly co nejvíce oči to kvůli parazitnímu světlu z boku. Taky je důležitý UV filtr, měly by mít tento filtr do horských podmínek.
reagovat - Středa 8. února 2006 v 9:30 ® tucnak11
-
Bez bryli na ryby to bym ani nešel, to je vynikajicy pomucka.Ja chytam na vlačku tak musim vědět co se děje take pot vodou,na kapra jak někdy pujdu take je beru, za cely den tak by člověk oslepnul mam SOLANO-FISHING-LINE ot Amerycke firmy za 350 kč u pana Prochaski ma ružne druchy a cena klobouk dolu.
reagovat - Úterý 7. února 2006 ve 21:04 ® barn
-
tak to jsme na tom stejne taky nevim jaky si vybrat.brouzdam po netu a vybiram a vybiram:(
reagovat - Úterý 7. února 2006 ve 21:03 ® Prizrak
-
Taky si chcu koupit právě brýle, který by se daly použít jako doplněk image
reagovatA co jsem se díval na Lešický, tak se mi celkem ají líbily. Ale ještě kouknu na veletru