Chytej.cz

třešně=tloušti necteno

28.6.2004 | Prizrak | 3.590 zobrazení | 13 odpovědí

Tak už jste poškádlili nějakýho pěknýho tloušťa třešničkou?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 14. července 2004 v 18:12 ® HaD
HaD

Lužnice taky není k zahození

reagovat
Úterý 13. července 2004 v 15:56 @ 

Jindra:Zapomněl Jsi na Svratku za Baumaxem. Svitava 1 nemá konkurenci, ale v poslední době je neustále zakalená. Na Svratce za Baumaxem se vyřádíš vždy. Nebudeš to stačit sundávat a voda je vždy čistá. Víc ale ulovíš okounů!!!

reagovat
Úterý 13. července 2004 ve 13:52 ® Jindra5

Tak na tlouště jedině Svitava 1

doporučuji

reagovat
Čtvrtek 8. července 2004 v 17:17 ® Chose
Chose

no nevim jak vy ale ja chytam na tresne i kapry a amury na rybniku. feedrem. amura jsem chytil i na svestku. par dni predem trochu provnadit,nejlepsi je kdyz u rybnika roste strom a znej to pada rovnou do vody. tam jezdi kapri i amuri najisto.

reagovat
Středa 7. července 2004 ve 22:24 ® mirmen

zásada číslo 1 ( a velice důležitá). Vnadit několika třešněmi SE STOPKOU !!!!!! Tloušť, zejmena větší a opatrnější, si zvykne, že z třešně něco čouhá. 2. Není od věci propíchnout je před vhozením do vody jehlou, pouštějí víc šťávy a tloušti je dřív zaregistrují i podle vůně a chuti. 3. Na větší tlouště i návazec třebas 70–80 cm od olůvka a zarážky. Berou důvěřivěji. 4. Je lepší nevypínat vlasec zavěšením policajta či navíjením po nahození. Nechat po nahození volně, pověsit policajta a odvinout na průvěs z cívky. A - samozřejmě- nejcitlivější je lov na cit, jen držením vlasce v ruce. Stějně záběr většinou přichází do 10–15ti minut a po vylovení jednoho tlouště na menší říčce se stejně musíš alespoň na 20–30 minut přestěhovat na další flek.

reagovat
Úterý 6. července 2004 ve 23:16 @ 

Hoši,vím že je to téma o tlouštích a třešních,ale když si dáte jakoukoli mouchu se zeleným zadečkem,tak máte revír s tlouštěmi za chvíli vychytaný a pak musíte počkat, až se narodí další tloušťata.

reagovat
Úterý 6. července 2004 ve 21:22 ® overhaul

Třešně sem včera zkoušel a nic ani tˇuk. Akorát na červi to byla pohoda. Ani sýr nezabral

reagovat
Úterý 6. července 2004 ve 20:40 ® jiris
jiris

DaH – nejlepší je stoupnou k jezu. Na silón menší kaprový háček a jako nástrahu vypeckovanou červenou srdcovku. A máš vidět ty jízdy ) Feeder by mohl být taky zajímavej, ale s tím nemám zkušenosti.

reagovat
Úterý 6. července 2004 v 18:05 ® HaD
HaD

letos to prý na třešně nějak moc nejde, ale dneska jsem na marmyšku chytil 45-tku

reagovat
Středa 30. června 2004 ve 14:28 ® Prizrak

Chytám na lehčí splávek bez zátěže a třešňu nechávám splavat po dně. Všem doporučuju. Dá se tak chytnout i pěkný kousky

reagovat
Středa 30. června 2004 ve 13:38 ® Prizrak

Včera jsem jich skásnul 18 . Sice byly menší ( 25–40cm ), ale bezvadná chytačka!

reagovat
Pondělí 28. června 2004 ve 22:49 ® BigMike

Kdysi jsem takhle chodil dost a na podzim s švestkama. Bylo to prima chytání. Pár dní to chce chodit po sobě, sem tam trošku prohodit, chytat jen na jeden prut, často přecházet po proudu dolů, pevnou vidličku a on se sám ohlásí, když vám trhne prutem. Pecky jsem nachával, ale háček píchal trochu bokem mimo ně. Nejlepší ty šťavnaté rudé – nechávají stopu. Jednou na podzim na celou švestku tloušť 59 cm! Jinak stabilně ty okolo 35–40. Někdy i 15 za vycházku.

reagovat
Pondělí 28. června 2004 ve 13:21 ® HaD
HaD

už jsem o tom přemýšlel, máš s tím zkušenosti? už několik let se na to chystám, ale ještě jsem se k tomu nedostal

reagovat